duminică, 25 iulie 2021

Up the river SPA -o oază de relaxare în Delta Dunării


Un nou spa in Delta Dunarii - hotelul Lebada Luxury Resort& Spa a adaugat un mic spa-bijuterie pe malul Dunarii, pe langa complexul spa deschis o data cu hotelul, acum doi ani. Complexul anterior includea piscina interioara si exterioara, saune, studio fitness Technogym, zone de relaxare spatioase, baruri si terase spa. Proprietarii au adaugat un spa de 4 cabinete separat de centrul anterior si o piscina infinity, ambele pe malul Dunarii.


Un spatiu wellness complet in Delta Dunarii, cu gradini si ape jur imprejurul spa-ului, Up the River isi trage energia din sufletul nealterat al vechii Dobroge. 

● 4 camere de tratament 

● 1 camera de tratament in cuplu, cu vedere spre Dunare 

● produse spa organice Ila 

● sala de relaxare cu hidromasaj pe punte

● spa boutique 

● piscina infinity pe malul Dunarii 

● 1 gazebo pentru masaj in natura

● centru detox 

● piscina si zona termala indoor 

● sala de fitness

SPA VINDECATOR IN TRADITIE TIBETANA


Up the River Spa este investitia oamenilor de afaceri Constantin Capatana si Iulian Robu, dezvoltatorii Militari Residence.

Up the River Spa a avut soft-opening in aprilie 2021 in cadrul hotelului Lebada din Delta Dunarii. Concept perfect adaptat publicului hotelului, spa-ul s-a dovedit un succes, de-alungul celor trei luni de functionare avand deja sute de oaspeti incantati de experienta. In aceasi timp, hotelul a adaugat un restaurant libanez, El Fouad, extrem de apreciat.

Preturile terapiilor incep de la 150 ron pentru un masaj de 30 de minute si merg pana la 550 ron pentru un ritual ceremonie de 2 ore, acestea fiind si preferatele oaspetilor. Programul Master Detox, coordonat de experimentatul Mustafa Ayca este 1666 euro/5 zile.ORGANIC LUXURY- PRODUSE SI TERAPII ILA


Terapiile Ila ofera o oaza unde sa reconectezi cu pacea interioara si bucuria, oferind ritualuri dincolo de experienta spa obisnuita. Spa-ul este intr-o buna companie, terapiile si produsele Ila fiind prezente doar la cele mai bune centre wellness din lume: Ananda in the Himalayas, hotelurile Four Seasons sau Ritz.

Experienta Ila fuzioneaza tehnici moderne cu traditii Ayurvedice si asiatice pentru niveluri profunde de relaxare emotionala si spirituala prin minte, corp si simturi- de la terapii marma la vindecare a meridianelor si tapping, terapii tibetane, purificare a aurei si a spatiului cu Palo Santo, produse organice luxuriante. Terapeutii asiatici, venind din Nepal si Sri Lanka, asigura linearitate, avand o profunda intelegere culturala a acestor ritualuri.

Colectia de tratamente semnatura Up the River Spa include ritualuri-Binecuvantare, fiecare dedicat unei emotii si unei chakre. Terapiile poarta nume ca Pachamama (Binecuvantarea Pamantului) sau Ofrada Inimii Bievoitoare, incluzand fumigatii cu rasini si tamaie, purificarea camerei cu Palo Santo si intonarea de mantre vindecatoare budiste, in acompaniametul unui bol de cristal, ceremonie cu cacao pentru reunirea cuplului, tehnici de masaj in linie tibetana, uleiuri pentru echilibrarea chakrelor si meridianelor, cu grad terapeutic.

’’Este pentru prima data cand ILA ajunge in Romania, brandul creat de Denise Leicester fiind o impletire fericita intre Ayurveda, aromaterapie, sound healing-vindecare prin sunete, terapie holistica si filozofie spirituala. Specialitatea mea este sa creez concepte care sa fuzioneze atat cu specificul locului, cat si cu ce putem avea ca si resurse, in special resursa umana. Stiam ca, datorita complexitatii protocolurilor, am nevoie de terapeuti care au fost deja crescuti in aceasta traditie si de timp mare sa ii pot pregati. Am avut parte de beneficiarii ideali: si-au dorit un spa premium si asta au obtinut. Nivelul terapeutilor este greu de egalat; au trecut deja prin spa ambasadori, connaisseuri si au iesit din ritualuri uimiti, emotionati, transformati.” (Oana Manole, d’Or Consulting)

DETOX 

Mustafa, specialistul in-house in programe detox are o experienta vasta in numeroase clinici din Romania si Turcia. Va va ghida in obtinerea unor parametri buni de functionare prin sesiuni de juicing, dieta alcalina delicioasa si programe de detox intensiv. Eliberat de necesitatea de a digera mancare grea, corpul isi redirectioneaza efortul si energia catre alte functiuni, veti castiga o rutina sanatoasa, mai multa disciplina in urmarea unui plan alimentar si sportiv.


DEDICAT INTREGII FAMILII 


Un tratament facial relaxant dupa un antrenament fitness sau o clasa de yoga, tratamente in gazebp-ul amenajata in natura, un pranz delicios, un tratament Little Buddha pentru cei mici, sucuri hranitoare sau o petrecere pentru copii in zona de piscine si locul de joaca dedicata lor, toate fac parte din spectrul larg de oferte care va satisface toate asteptarile.UN SPA APROAPE DE NATURA 


Prietenos, cald, inspirat de natura inconjuratoare, Up the River Spa este primitor, calmeaza si recupereaza simturile. Toate cabinetele si zona de relaxare au veder catre Dunare.
Spa d’Or Consulting a asigurat servicii complete de consultanta spa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search