vineri, 10 septembrie 2021

THE VITAMIN BOX by Life Care

Visul oricărei femei este de a avea un ten fără cusur, ferm, luminos și revitalizat. Din păcate, trecerea timpului are un impact semnificativ asupra sănătății și frumuseții pielii prin scăderea nivelurilor de substanțe și vitamine esențiale. Expunerea la soare, toxinele din mediul înconjurător și fumatul reprezintă doar cațiva dintre factorii care conduc la îmbătrânirea tenului, la apariția ridurilor și la reducerea elasticității și a hidratării. 

 

Din fericire, alegând produsele potrivite poți menține și chiar readuce tenul în cea mai bună formă. În acest sens, Life Care® vine în ajutorul tău cu un concept unic de îngrijire a tenului pe care să-l integrezi în rutina ta de frumusețe, astfel încât să-i oferi pielii tale exact nutrienții de care are nevoie. „The Vitamin Box” reprezintă un set complet de frumusețe cu 3 seruri esențiale și crema cu protecție solară și acid hialurnic pentru ultra hidratare.

Iată care sunt ingredientele esențiale unui ten fără cusur:

Coenzima Q10 – combate eficient ridurile și liniile fine


Corpul uman produce coenzima Q10 în mod natural, iar celulele folosesc această substanță pentru a genera energia necesară creșterii și întretinerii lor. Odată cu vârsta, nivelul acesteia începe să scadă, ceea ce înseamnă că este nevoie de ajutor suplimentar. Coenzima Q10 este un antioxidant, care combate efectul radicalilor liberi asupra organismului, inclusiv asupra pielii. De aceea, această coenzima are un efect anti-aging. 

La nivelul pielii, coenzima Q10 se regăsește în stratul superficial și are rolul de a proteja pielea de radiațiile ultraviolete - UVA. De aceea, suplimentarea aportului de coenzima Q10, mai ales dupa vârsta de 30 de ani, va combate semnificativ ridurile. În setul, „The Vitamin Box” găsești un ser concentrat de coenzima Q10 care îți va fi alaitul tău împotriva îmătrânirii tenului.

Vitamina C – pentru o piele radiantă


Vitamina C are un puternic efect antioxidant. Fiind atât de bogată în antioxidanți, aceasta reușește să facă față radicalilor liberi de la nivelul pielii, iar astfel te ajuta să lupți și împotriva stresului oxidativ. De asemenea, oferă o strălucire naturală a tenului, uniformizând nuanța și conferindu-i un plus de luminozitate. Folosit consistent pe o perioada mai lunga, un ser cu vitamina C stimulează producția de colagen, astfel îmbunătățind elasticitatea pielii și având efect antirid. LifeCare îți recomandă serul concentrat de Vitamina C din pachetul „The Vitamin Box”.


Vitamina B3 – pentru o piele fermă


Vitamina B3, cunoscută sub numele de niacinamidă, este un ingredient care poate trata schimbările la nivelul pielii cauzate de vârstă, dar și petele pigmentare. Printre alte beneficii sunt reducerea acneei și a ridurilor fine, în timp ce îmbunătățește bariera naturală a pielii. Niacinamidele au puterea de a reface celulele sănătoase în timp ce le protejează să nu fie distruse din cauza razelor ultraviolete. Adaugă în ritualul tău de îngrijire serul cu Vitamina B3 de la Life Care® pentru rezultate reale și eficiente.

Acid Hialuronic – pentru hidratare intensă


Acidul hialuronic joacă un rol semnificativ în sănătatea și regenerarea celulelor. Reține apa și ajută celulele să mențină hidratarea în piele. De asemenea, are un puternic efect anti-aging (reduce liniile fine și previne îmbătrânirea prematură), crește elasticitatea pielii, netezeste si uniformizeaza textura pielii. 


 

Crema ULTRA hidratantă, cu SPF 15 și acid hialuronic, Life Care® conține un mix de 7 extracte naturale, reduce adâncimea ridurilor,sporind eficient fermitatea și elasticitatea pielii. În plus, SPF-ul conținut te va proteja de radiațiile UV, pentru o vară în care tenul tău va emana tinerețe și prospețime prin toți porii.

Cum se aplică? 

Cele 3 seruri sunt foarte concentrate, și de aceea, trebuie mixate cu crema hidratantă. Astfel, amestecă de la 1 până la 3 picături din ser cu o cantitate potrivită din Crema ULTRA hidratantă în funcție de rezultatul dorit.

Urmează ritualul The Vitamin Box pentru o îngrijire completă a tenului. 


Setul reprezintă un concept unic cu 3 seruri concentrate ce au la bază ingrediente esențiale potrivite nevoilor tenului tău și crema ULTRA hidratantă, cu SPF15 și acid hialuronic, care te vor ajuta să obții un ten de invidiat, luminos și hidratat.






Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search