vineri, 10 septembrie 2021

Tehnici de relaxare - RESPIRAȚIA VIOLET


Trăgând aer in piept,lasati-va trupul să devină relaxat și flasc. Relaxati-va și mai profund, lasandu-va mușchii sa se înmoaie. În timp ce închideri ochii, imaginati-va că vă uitați la un punct de lumina. Acel punct este alb. Sta in fata dumneavoastră și nimic mai mult, calm și nemișcat. 

Continuând să-l priviti, observați că începe să se îngălbenească. Acum seamănă cu soarele, strălucitor și limpede. Aveți senzația că radiază căldură în jurul dumneavoastră. Acum, punctul de lumina incepe sa devina albastru, că un mic petic de cer. 

Senin și răcoros...atât de liniștit, atât de calm.


În timp ce continuați să priviți punctul de lumina, culoarea acestuia devine violeta. Nuanța unei flori delicate...proaspătă și înmiresmata. Atât de frumoasă...acum punctul de lumina revine la culoarea albă. Radioasă și pura. Incepe să crească, tot mai mare și mai mare. Ajunge mare cât dumneavoastră,și încă mai continuă să crească.


Mereu mai mare,va înconjoară cu razele lui calde. Aveți senzația de a fi scăldat în energie solara-si e cea mai plăcută stare cu putință...o stare de căldură și siguranță. Lumina va sta cu dumneavoastră cât timp vreți. 

Nu trebuie decât să vă doriți să rămână!


Va va înconjura, va va proteja și va va reaminti sa rămâneți relaxat. Imediat ce simțiți că lumina va învăluie compact, puteți deschide ochii, revenind în prezent...și din nou, în starea de veghe. Știți că vă puteți înapoia la acea stare de spirit senină oricând doriți, închizând ochii și imaginandu-va lumina alba in jurul dumneavoastră.

 

sursa: Puterea minții, Kevin Gogan, Mary Lee LaBay

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search