vineri, 29 octombrie 2021

BIODERMA Sensibio Defensive - dă pielii sensibile puterea să se autoprotejeze!




Pielea sensibilă și sensibilizată nu poate și nu ar trebui să existe într-o bulă. Este parte dintr-un ecosistem și ar trebui să știe să se adapteze schimbărilor din mediul ei. Atunci când pielea este sensibilă sau sensibilizată, devine esențial să acționezi asupra cauzelor ce determină aceste reacții.


Experții NAOS s-au inspirat direct de la mecanismele biologice proprii pielii de a se apăra și au dezvoltat tehnologia exclusivă Defensive, folosind ingrediente biomimetice.

Dând putere pielii sensibile să se apere în mod activ de factorii iritanți, aceasta este capabilă să rupă cercul vicios al sensibilității și să își redobândească sănătatea pe termen lung.

De ce este Sensibio Defensive diferit? 

- Pentru că ajută pielea să își întărească propriile mecanisme de autoapărare.
- Acționează asupra mecanismelor biologice responsabile pentru pielea sensibilă și sensibilizată, în toată complexitatea lor.
- Calmează activ pielea sensibilă și îi întărește mecanismele proprii de autoapărare în fața iritanților care o agresează.

Sensibio Defensive este disponibil în 2 texturi senzoriale: textură lejeră și fluidă pentru pielea mixtă, grasă și textură bogată pentru persoanele care simt nevoia unui produs mai hrănitor. 

 Rezultate clinice excelente

Sensibio Defensive și ingredientele sale și-au dovedit eficacitatea, toleranța și siguranța în timpul studiilor clinice, supravegheate de medici dermatologi, efectuate pe eșantioane de persoane care au pielea sensibilă din cauza diferiților iritanți. 


Imediat după aplicarea Sensibio Defensive:

- 100% dintre subiecți și-au simțit pielea protejată.
- 97% dintre subiecți s-au bucurat de confort cutanat.
- Sensibilitatea a fost redusă cu 73%.


După patru săptămâni de utilizare Sensibio Defensive:

- 97% dintre subiecți au declarat că pielea lor a fost calmată, au simțit mai puțin disconfort și aceasta s-a protejat mai bine împotriva agresiunilor.
- 94% dintre subiecți au declarat că pielea a fost mai rezistentă în fața agresiunilor externe.
- 100% dintre subiecți au declarat că pielea lor este mai puțin sensibilă și sensibilizată.
- Sensibilitatea a fost redusă cu 50%.

Îmbunătățirea calității vietii:

- Pentru 88% dintre subiecți poluarea a avut un impact mai mic asupra calității vieții, acesta fiind redus cu 46%.
- Pentru 94% dintre subiecți sensibilitatea pielii a avut un impact mai mic asupra vieții de zi cu zi. 


 

Ce înseamnă piele sensibilă și cum știi dacă și pielea ta este sensibilă

Și, deși poate fi considerată ca fiind o "problemă minoră", este clar că are un impact real asupra calității vieții pacienților care au pielea sensibilă. 

Aceasta are un rol major în alegerile pe care ei le fac zi de zi, influențându-le deciziile legate de dieta alimentară, produsele pe care le cumpără, hainele pe care le poartă și chiar unde să își petreacă timpul, pentru că pielea poate reacționa la vremea de afară sau aerul de la interior. De aceea, consecințele zilnice pot fi o adevărată povară. 

Pielea sensibilă este descrisă prin apariția unor senzații neplăcute precum înțepăturile, senzația de arsură, durerile, pruritul sau furnicăturile ca răspuns la stimuli care, în mod normal, nu ar provoca astfel de reacții. Este diferită de roșeața permanentă asociată afecțiunilor dermatologice precum rozaceea.

 

Ce determină apariția pielii sensibile

Factorii care pot determina apariția pielii sensibile sunt numeroși și diferiți, din numeroase surse.

Poluarea 

Poluarea din aer, diferiții compuși organici volatili, metalele grele, particulele în suspensie, toate pot afecta pielea.

Razele UV 

Expunerea la soare poate avea un impact negativ asupra pielii sensibile.

Temperatura  

Temperaturile ridicate sau scăzute, vântul, umiditatea sau aerul prea uscat, aerul condiționat, schimbările de sezon, toate pot provoca apariția pielii sensibile.

Detergenții 

Detergenții, surfactanții și alte produse de curățenie pot fi prea puternici pentru piele.

Hormonii 

Hormonii legați de sarcină sau de ciclul menstrual pot afecta pielea. 42% dintre femeile aflate la pre-menopauză spun că pielea lor este mai sensibilă înainte sau în timpul ciclului menstrual, și peste 70% dintre femeile aflate în perioada post-menstruală declară că sensibilitatea pielii lor a crescut după menopauză.


 Stilul de viață 

Alegerile pe care le facem zilnic, precum fumatul, contraceptivele, epilatul, materialul hainelor pe care le purtăm, tulburările de somn, oboseala și anumite tipuri de mâncăruri pot influența sensibilitatea pielii.

Produsele cosmetice și de machiaj 

Acestea pot conține molecule iritante, precum pigmenții, conservanții sau sulfații. Un produs de curățare delicat, adaptat pielii și care nu o irită, protejând bariera ei naturală de protecție, este esențial pentru pielea sensibilă.

 

 

 


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search