luni, 18 octombrie 2021

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru îngrijirea mâinilor

 

Nu cred că este niciodată prea devreme pentru făcut lista de cadouri! Știți și voi că pe măsură ce ne apropiem de Moș Nicolae sau Moș Crăciun începe agitația, aglomerația în magazine sau în online, nebunia specifică finalului de an și atunci uităm ce și cui să cumpărăm daruri, pierdem liste, obosim! :)

Dată fiind situația, mi-am propus să sparg deja gheața și să încep să prezint cadouri frumoase, seturi speciale pregătite pentru Crăciun sau aniversările Scorpionilor.

Încep cu NOTINO pentru că au promoții foarte simpatice și dacă tot vine vremea rece, propun să ne concentrăm pe îngrijirea mâinilor. Fie că mergem la birou, fie că muncim de acasă sau plecăm în vacanțe, mâinile au tot timpul nevoie de îngrijire.

Și cred că seturile cadou cu produse pentru mâini sunt oricând binevenite și se potrivesc oricui, fie că este soție, fiică, mamă, bunică sau colegă de birou.

Crema de mâini nu ar trebui să ne lipsească niciodată de pe birou, din mașină sau din geantă pentru că o piele hidratată și frumoasă se obține în timp, mai cu seamă dacă nu obișnuim să purtăm mănuși de menaj când facem curat prin casă. Deși, recomand să faceți asta! Sunt atât de dăunătoare pielii chimicalele cu care spălăm vasele, gresia, chiuveta, etc, încât îi facem un mare rău dacă nu o protejăm.

Momentan, eu folosesc Neutrogena Hand Care pentru că scriu destul de mult la laptop și nu am timp și răbdare să stau după creme care se lasă greu intrate in piele. Așa că am ales-o pe ea printre preferate pentru că intră foarte repede în piele, are o textură non-grasă, are glicerină și pantenol și îmi hidratează bine de tot mâinile.

Aș vrea să vă prezint mai jos câteva seturi cadou super mega extra drăguțe pe care le găsiți în magazinele fizice Notino și pe www.notino.ro!


 Set cadou Vivian Gray Red Christmas 

Conține: săpun cremă 250 ml + cremă de mâini 250 ml

Set cadou Vivian Gray Golden Christmas 

Conține: Săpun lichid pentru mâini 250 ml + Lapte pentru maini 250 ml 

Set cadou Tołpa Green 

contine: gel de dus hranitor 150 ml + basam pentru corp cu efect hidratant 150 ml + crema tonifianta de maini 75 ml 



Set cadou Dermacol Aroma Ritual Belgian Chocolate 

contine: gel de dus armonizant 250 ml + Cremă de mâini regeneratoare 100 ml

Set cadou pentru mâini și corp SpiriTime Limited Edition 

Conține: gel de dus hranitor 50 ml + crema de corp nutritiva 50 ml + cremă hrănitoare pentru mâini 20 ml + burete pentru spalare


Nivea Advent Calendar 2021

Pentru ca așteptarea Crăciunului să fie și mai plăcută, calendarul de Advent Nivea 2021 conține 24 de surprize cosmetice, cu care fiecare zi este mai frumoasă. Este suficient să deschideți ferestruica.

Set cadou Kneipp Almond Blossom 

Conține: gel de duș 200 ml + lapte de corp 200 ml + ulei pentru corp 100 ml + crema de maini 75 ml + exfoliant pentru corp 40 ml + balsam de buze 4,7 g 

Set cadou Dermacol Flower Shower Lilac 

contine: gel de dus delicat cu arome florale 200 ml + crema de maini hranitoare unt de shea 30 ml


Set cadou ClarinsNutri-Lumière Collection 

Conține: Nutri-Lumière Day Cream crema de zi revitalizanta 50 ml + Nutri-Lumière Night Cream crema de noapte hranitoare 15 ml + Nutri-Lumière Treatment Essence crema nutritiva împotriva îmbătrânirii pielii 10 ml + Hand and Nail Treatment Cream crema pentru ingrijire pentru maini si unghii 30 ml


Set cadou pentru mâini și corp Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland 

conține: gel de duș 100 ml + cremă pentru duș 100 ml + crema de maini 50 ml + lapte de corp 50 ml + saruri de baie 25 g + Burete pentru fata

Set cadou Apivita Bee Protective Jasmine & Propolis

Conține: crema de maini hidratanta 50 ml + Balsam de buze hidratant 4,4 g 

Set cadou Baylis & Harding The Fuzzy Duck Winter Wonderland 

contine:  gel de curățare 100 ml + cremă pentru duș 100 ml + cremă de duș și baie 100 ml + crema de maini 100 ml + Lapte de mâini și de corp 100 ml
 

 
 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search