sâmbătă, 13 noiembrie 2021

beauty news Doctor Fiterman: Anti-Age Supreme Lift Sensitive


Odată cu venirea sezonului rece, variațiile de temperatură, umiditatea crescută și vântul tăios pot duce la sensibilizarea tenului. De aceea este indicat să te gândești la înlocuirea produselor de îngrijire obișnuite cu unele care să răspundă pe deplin noilor nevoi apărute.

În plus, hidratarea optimă este principala barieră de protecție împotriva agresiunilor externe, iar dacă vorbim și de un ten care se confruntă cu apariția ridurilor, nevoia unei hidratări intense este cu atât mai mare.

Pentru astfel de nevoi a fost creată și noua gamă Anti-Age Supreme Lift Sensitive de la Doctor Fiterman. Noile produse au la bază o formulă inovatoare, FĂRĂ PARFUM, FĂRĂ ALCOOL și FĂRĂ PARABENI, ce eliberează controlat ingredientele active pe o perioadă îndelungată.

Gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive îmbunătățește vizibil aspectul și textura pielii, conferă hidratare de lungă durată și oferă tenului o senzație de catifelare, un aspect proaspăt și întinerit, precum și o luminozitate naturală.

Din gamă fac parte: 


Cremă de zi – cu textură lejeră, ce intră rapid în piele, conține ingrediente bioactive cu acțiune antiaging încorporate într-o bază lipofilă ce compensează deficitul de lipide a pielii îmbătrânite. Eliberează controlat ingredientele active pe toata durata zilei, conferind tenului hidratare, prospețime, suplețe și elasticitate. 

Cremă de noapte - hrănește pielea obosită și hidratează intens, astfel că tenul este revitalizat complet până dimineata. Reduce aspectul ridurilor prin hidratarea pielii în profunzime și refacerea structurii de colagen. Stimulează microcirculația și regenerarea pielii, conferindu-i un aspect radiant și întinerit. 


Cremă pentru conturul ochilor - are o formulă intens reparatoare, pe bază de acid hialuronic ultrapur si extract de Evodia rutaecarpa. Reduce ridurile, stimulează intens producția de colagen și microcirculația de la nivelul pielii, iar cearcanele și liniile fine sunt atenuate vizibil.

Gama are toleranță cutanată excelentă, nu este comedogenică sau iritantă, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten.

Te poți bucura de produsele din gama Anti-Age Supreme Lift Sensitive achiziționându-le din farmaciile partenere sau direct de aici: https://shopfiterman.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search