miercuri, 8 decembrie 2021

Cel mai frumos cadou de Crăciun pentru bunici / GIVEAWAY



„Bunico, povestește-mi”
și „Bunicule, povestește-mi” sunt două cărți în care cuvintele și fotografiile alcătuiesc cea mai frumoasă poveste de familie, scrisă de bunica și bunicul. Acestea nu sunt doar simple cărți. Un dar unic și original pe piața din România care va bucura toată familia și care va marca un moment memorabil în mintea oricărui copil și oricărui bunic deopotrivă. 

 
De Crăciun, cumpărarea unui cadou special pentru bunici va fi mult mai ușor. 

Cele două cărți jurnal sunt un cadou cu totul special. Bunicii își scriu amintirile și astfel poți afla mai multe detalii despre originile familiei. Bunicul sau bunica o poate completa singur/ă sau cu ajutorul nepoților, chiar și al copiilor. 

 

Poate fi un motiv pentru a aduna familia în jurul bradului de Crăciun sau a mesei de prânz într-o duminică lungă de iarnă. De aici se va naște o cronică de o valoare inestimabilă pentru întreaga familie și la care poate participa toată lumea.

În aceste două cărți vei găsi întrebări atent selectate care te ajută să înregistrezi și să înțelegi viețile bunicilor. De exemplu: detalii din copilărie, ceea ce își doreau să fie când au crescut, cum au fost părinții și bunicii lor, ce jocuri se jucau, când și în ce circumstanțe s-au întâlnit cei doi bunici, cum a fost viața lor împreună, cum au trăit evenimentele istorice ale timpului lor, ce s-a schimbat în comparaţie cu vremea tinereţii lor. 

Formatul de 25x30 cm, copertă tare, hârtia grea și legătura bună asigură o durată lungă de viață, o scriere confortabilă și o lectură plăcută în viitor. Cartea este însoțită de imagini și fotografii din epocă care ajută și la evocarea amintirilor.

Publicate pe piața din România, în Octombrie 2021, cele două cărți s-au bucurat și se bucură în continuare de același succes pe care l-au atins în celelalte 15 țări în care au fost lansate. 



Cărțile sunt un prilej de a petrece momente de calitate în familie, sunt două cărți "la modă" am putea spune și în mod clar nu ar trebui să lipsească din biblioteca niciunei case.

Dacă "Bunico, povestește-mi" și "Bunicule, povestește-mi", înseamnă astăzi o carte, arc peste timp va deveni o filă vie de istorie familială în care copilul de azi, adultul de mâine, își va aminti cu bucurie de momentul în care, împreună cu bunicii, au deschis și au completat foile vesele ale acestor cărți fermecate. 

O metodă prin care putem afla foarte multe lucruri pe care nu le știam despre familie, despre bunica și bunicul. 


„Bunico, povestește-mi” și „Bunicule, povestește-mi” au avut încă de la început priză la public, reușind să atragă numeroase recenzii pozitive din partea celor care le-au cumpărat, așadar e timpul să oferi un cadou celor dragi.

“O carte perfectă pentru a face un cadou special bunicii sau bunicului. Capitolele sunt aranjate în aşa fel încât formează o poveste, iar bunica sau bunicul va avea ocazia să-şi spună povestea vieţii. O recomand cu căldură, este un cadou inedit pentru Crăciun, ziua de naştere sau onomastică.” 


“Acest album este o metodă excelentă de salvgardare a istoriei familiei. Întrebările din album acoperă o arie largă din povestea vieții bunicilor însă paginile libere de la final sunt perfecte pentru eventuale alte întrebări pe care le pot avea nepoțeii. Recomandăm cu drag!”

“Mulți dintre noi nu cunoaștem trecutul familiilor noastre, iar acest jurnal ne ajuta sa lăsăm în urmă o moștenire copiilor noștri despre vremurile din trecut! Recomand cu drag tuturor familiilor…cumpărați acest jurnal, și rugați-i pe cei cu peri albi să lase o moștenire nepoților despre vremurile și amintirile trecutului lor!”

Cele două cărți se pot comanda online de pe site-ul https://www.familium.ro/, beneficiază de transport gratuit iar termenul de livrare este foarte rapid - în 1-2 zile comanda ajunge la tine!


www.familium.ro | Instagram: @familium.ro | Facebook: @Familium.ro | #familiumro 

----------------------------------------------

GIVEAWAY

Acestea fiind spuse, va ofer si voua aceste doua carti minunate, giveaway-ul fiind deschis si aici, si pe Instagram! Inscrierile vor fi cumulate si peste 5 zile tragem la sorti, asa incat darul sa ajunga la timp inainte de Craciun!

Ce trebuie sa faceti:

- sa ma urmariti pe Instagram (link AICI spre profilul meu) 

- sa urmariti contul Familium (link AICI)

- lasati un comentariu cu o urare de Craciun pentru bunicii sau parintii vostri 

- mi-ar placea sa-mi povestiti o amintire draguta cu bunicii vostri! (nu e obligatoriu, doar daca vreti) 

 

UPDATE: cataloagele merg la Elena Maris

Felicitari! Astept mesaj privat cu datele de contact! 

Craciun fericit tuturor!

Catallina spunea...

Din pacate eu nu am cont de Instagram, te urmaresc pe FB, dar mi-ar fi plăcut sa particip. Cartea cu bunica i-as fi daruit-o soacrei mele, ca fiind din partea fiicei mele, Brianna,iar cea cu Bunicul... Tatalui meu. Din pacate toti bunicii mei s-au dus, dar pe bunica din partea mamei mele am iubit-o din tot sufletul meu, era totul pentru mine!!! Adoram sa fiu langa ea, sa ii simt mirosul, sa ii caut prin camara,sa dorm cu ea in pat, ma simteam cel mai bine, ma cuibaream la pieptul ei si ne spuneam rugaciunea "Inger, ingerasul meu"! Ceilalți nepoti fugeau, nu voiau sa doarma cu bunica pentru ca sforaia :)). Nedumeriți, intr-o zi m-au intrebat cum de pot dormi cu buni si eu... : "Pai,cum pune capul pe perna bunica începe sa imi cante si mie imi place si adorm." Copil fiind... sforaitul ei era o melodie pentru mine! Doamne, si acum ma trec toate emotiile cand ma gandesc la ea! Acum am si eu o fiica si asa mi-ar fi placut sa o cunoasca!!! Poate ii va semana, bunica era in zodia racului, fiica mea la fel. SĂRBĂTORI FRUMOASE SI MULTĂ SANATATE!!!! Succes tuturor participantilor!

Nadia spunea...

Crăciun fericit tuturor părinților și tuturor bunicilor! Ei sunt adevărații eroi ai acestor timpuri, acei oameni care întotdeauna sunt dispuși să se sacrifice pentru copii și nepoți! Să ne trăiți sănătoși și să ne bucurați existența cu prezența voastră, cu înțelepciunea și calmul vostru.
Îmi amintesc câteva lucruri despre bunica mea din partea mamei.. am apucat să o iubesc, dar poate prea puțin...încă nu împlinisem 10 ani când s-a dus...dar știu că m-a iubit. Și eu am iubit-o și îmi amintesc că am plâns mult, mult în ianuarie 1990...atunci s-a prăpădit, după ce s-a luptat ani de zile cu cancerul...ce amintiri mi-ai trezit...și iar sunt recunoscătoare pentru ce am acum. Sărbători cu bine!

Adrian Lazar spunea...

Sarbatori fericite tuturor parintilor si bunicilor nostri.
Toate amintirile legate de bunici sunt frumoase :)
Cum ne gateau bunicele cele mai delicioase dulciuri, iar bunicii ne tineau pe genunchii lor si ne mangaiau cu afectiune. Clipe de neuitat.

Valeria Chertes spunea...

Sărbători fericite tuturor părinților și bunicilor ,multa sănătate și ani mulți. Îmi aduc cu drag aminte cum ma astepta bunica în prag cu plăcinte calde când știa ca merg în vacante la ea ,cu câtă dragoste le pregătea.

Cetateanu Loredana spunea...

Sarbatori Fericite si Luminate alaturi de cei dragi!Craciun Fericit!
Nu cred ca pot alege doar o amintire draguta alaturi de bunici pentru ca toate amintirile legate de ei suny minunate!Mi-ar placea tare mult sa le pot retrai!

Manea ionela spunea...

In fiecare am merg la bunica mea si sarbatoresc Craciunul impreuna sunt asa fericata ca o am pe bunica mea draga . Ii doresc multa sanatate si fericire alaturi de cei dagi adica eu si astept cu nerabdare sa vin la tine bunicuta mea sa te strang in brate si sa te pupacesc asa cum imi facei tu cand eram eu micuta. Te iubesc mult

Anonim spunea...

Am un nepotel de 1 an si as fi foarte bucuroasa sa-i ofer mai tarziu amintirile mele cu el si despre el! acum este prea mic, dar am atatea mesaje frumoase sa-i las pentru mai tarziu, incat aceste jurnale ar fi perfecte!

Cu drag, Florentina

Anonim spunea...

Wow ce concurs frumos!
Habar nu aveam ca exista astfel de cataloage. Deja am in minte ce fotografii as lipi cu nepotica mea si ce mesaje de dragoste i-as scrie.

Multumim!

Elena Maris

Anonim spunea...

Eu nu mai am bunici, dar fetita mea ar fi bucuroasa sa citeasca, peste ani, ameintirile bunicilor ei despre ea. Are doi ani acum.

As vrea, totusi, sa urez Craciun Fericit parintilor si socrilor mei. Sa fiti sanatosi, va iubesc!

Ileana Cosmina

Anonim spunea...

Multumesc pentru acest concurs! sper sa castig acest cadou pentru parintii mei. Sunt insarcinata si ar fi minunat un asa cadou pentru ei si pentru nepoata lor ce va veni pe lume in martie.

Pupici de la Anca

Anonim spunea...

Abia acum am vazut concursul! Sper sa mai am sanse!
Mi-as dori super mult sa castig acest premiu pentru bunicii mei!!!

Alina

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search