sâmbătă, 19 martie 2022

Cum se tratează celulita în 2021

 

Celulita reprezintă una din cele mai neplăcute probleme estetice ale pielii corpului, care afectează inclusiv persoanele care fac sport și au un stil de viață sănătos. De cele mai multe ori, pentru a o înlătura, este nevoie să acționăm din mai multe direcții, atât prin proceduri localizate cât și din interior. Diana Baicu, specialist în industria de înfrumusețare profesională ne dezvăluie la ce inovații tehnologice putem apela în 2021 pentru a trata această problemă estetică a pielii, pe care metodele clasice par să nu o rezolve în totalitate.

Cum se tratează celulita în 2021. Ce soluții oferă specialiștii!

“Pentru o abordare eficientă este esențial să facem mai întâi o analiză a compoziției corporale, cu ajutorul unui aparat de tip Tanita. Când vrem să slăbim sau să ne remodelăm silueta, accentul nu trebuie să cadă neapărat pe kilogramele în plus, ci pe procentul de grăsime și de apă din corp, BMI și rata metabolismului bazal.
Aflăm astfel care este compoziția noastră corporală și de aici putem primi un plan personalizat care să dea rezultate în cazul nostru. Suntem cu toții diferiți și ceea ce funcționează pentru altcineva nu este obligatoriu să funcționeze 100% și la noi.
Putem primi recomandare să urmăm diverse tratamente corporale, să apelăm la nutricosmetice, să facem un anumit tip de sport și să ne îmbunătățim stilul alimentar”, declară Diana Baicu.

Specialistul menționează că sunt anumite proceduri patentate care au fost create special pentru a elimina celulita, așa cum nu s-ar întâmpla prin alte metode.

„Unul din cele mai eficiente tratamente de pe piață este Guinot TechniSPA®, pentru că are la bază o tehnologie patentată de Dublă-Palpare Rulare, prin trei acțiuni:

  • Dublă Dermo Lipo-Aspirație – un sistem patentat prin care, cu ajutorul unei singure mișcări tehnice, capul de masaj realizează două acțiuni cu efect de slăbire. În timpul mișcării, acesta creează un efect de aspirare asupra pielii, formând două pliuri cutanate. Astfel, eficiența tratamentului este dublată;
  • Dubla ionizare de slăbire – sporește rezultatele tratamentului prin modul în care optimizează pătrunderea și difuzia în piele a ingredientelor din serul activ;
  • Efect termic de slăbit. Difuzia căldurii ajută la dizolvarea grăsimilor de la suprafața pielii și stimulează microcirculația cutanată, pentru a facilita drenajul limfatic și netezirea pielii

Metoda de tratament cu dispozitivul TechniSPA® destochează depozitele de grăsime, atenuează celulita, subțiază rotunjimile și reconturează silueta. Acest tratament tratează toate zonele afectate de depozite de grasime și celulită”, explică Diana Baicu.

Tratamentul TechniSpa se asociază cu patru sedinte Guinot Techi Minceur pentru un efect drenant, de slăbire și detoxifiant

„Tratamentul Techni Minceur combate toate tipurile de celulită. În plus, activii din serul cu care sunt preimpregnate benzile au acțiune de tonifiere a vaselor, o acțiune drenantă și circulatorie, grație compresiei fizice pe care bandajele o exercită asupra corpului.

Circulația sanguină și limfatică este astfel puternic stimulată, ameliorând acel sentiment neplăcut de greutate. Completat de masajul signature, acest tratament ameliorează eficient celulita și slăbește eficient.

Aceste tratmente au un rol puternic corector asupra uneia dintre cele mai frecvente probleme asociate cu celulita: aspectul de coajă de portocală al pielii.

Aceste tratamente se pot asocia cu produse cosmetice cu formule anticelulitice avansate dar și cu nutricosmetice. Este o nouă abordare, IN & OUT, care garantează eficacitatea rezultatului. Avem de a face cu o abordare disciplinată în urma căreia celulita este vizibil și substanțial corectată, iar pielea recapătă aspectul neted”, explică Diana Baicu.

Soluția din interior pentru slăbit: Slimming Concentrate LPG

„Pentru a avea rezultate sigure și rapide, avem acum la dispoziție și o gamă de produse lansate de LPG. Este un tratament de 1 lună pe bază de extracte naturale de plante în capace din conifere, 100% vegetale. Pentru a iniția pierderea în greutate, SLIMMING CONCENTRATE activează 3 mecanisme: controlul poftei de mâncare, arderea și dizolvarea grăsimilor.


 

Ingrediente:

  • Fucus, o algă bogată în fibre, ajută la “controlul” apetitului;
  • Ceaiul verde stimulează descompunerea grăsimilor;
  • Mate și Guarana conțin în mod natural o concentrație ridicată de cofeină care crește procesul de ardere a grăsimilor;
  • Păpădia – cunoscută pentru proprietățile sale de drenaj”, spune Diana Baicu.

Suplimente contra celulitei – Day & Night Orange Peel Stop

„Datorită formulelor de zi și de noapte dezvoltate pentru a funcționa în sinergie, suplimentele alimentare pentru 14 zile LPG® EXPRESS DAY & NIGHT ORANGE PEEL STOP au o acțiune complexă de stopare a celulitei și de îmbunătățire a aspectului pielii care sufera de aspectul de coajă de portocală.

Ingredienți activi de zi și noapte

  • SUC DE PEPENE GALBEN: Acest ingredient este dovedit științific că reduce fibroza tisulară și ajută la eliminarea grăsimilor.
  • SÂMBURI DE STRGURI: Drenator natural, recomandat în special pentru a repara pielea cu aspect de coajă de portocală.

Ingredienți activi de zi:

  • GUARANA: ajută la controlul greutății, în procesul de slăbire și te ajută să te simți mai energic.
  • ACEROLA: aceste cireșe mici din America Latină sunt bogate în vitamina C, ideală pentru a contribui la reducerea stresului și oboselii.

Ingredienți activi de noapte:

  • TURMERIC: ajută la prevenirea acumulării de grăsimi și facilitează distocarea lor de către ficat.
  • ROINIȚĂ: această plantă ajută la susținerea relaxării și bunăstării psihice și fizice.
  • MAGNEZIU: Acest oligoelement contribuie la reducerea stresului și a oboselii”, spune specialistul.

Atenție la cronicizarea celulitei!

„Foarte importantă este prevenția cronicizării celulitei, adică transformarea tipului și structurii acesteia, când devine permanent vizibilă și dureroasă!

Din fericire, există produse cu efect hibrid, detoxifiant și de slăbire, care au rol preventiv dar și corector.

Crema Guinot Slim Detox cu efect de slăbire și detoxifiere stimulează eliminarea celulitei și drenajul limfatic. Este un produs cu acțiune dublă:

  • diminuează volumul adipocitelor și, prin urmare, reduce rotunjimile nedorite.
  • susține drenajul și îmbunătățește aspectul și condiția picioarelor.

Produsul prezintă un aplicatoru cu bile care “sparge” celulita pentru stimularea circulatiei fluidelor și detoxifierea pielii și eliminarea toxinelor. Curbele nedorite sunt astfel diminuate, iar silueta este resculptată. Aspectul de „coajă de portocală” al pielii este șters, iar pielea capătă un aspect neted.

Acțiuni și tehnologie:

Acțiune anticelulitică: Cellulysium, derivat din alge marine rosii, ajuta la restabilirea echilibrului dintre lipogeneză și lipoliză ducând la o reducere a volumului adipocitelor pentru un efect optim de slăbire. Extractul din scoarța de mahon african stimulează sinteza colagenului XVIII, datorită conținutului său ridicat de polifenoli, ajutând la întărirea pielii și la estomparea depozitelor de celulită.

Acțiune drenantă: Extractul din ghimbir sălbatic ajută la îmbunătățirea circulației și promovează drenajul fluidelor pentru a reduce excesul de grăsime și pielea slăbită, resculptând silueta și îmbunătățind aspectul și confortul picioarelor.

Băutură drenantă

Ca să prevenim cât mai eficient apariția sau agravarea celulitei, există băuturi drenante, cu efect de detoxifiere, precum Academie Boisson Drainante, cu extract natural pe bază de stevie (zero calorii) și peste 86% din activele vegetale (urzici, păpădie, rozmarin și fenicul) și o aromă delicioasă de afine și zmeură. Este o formulă pe bază de păpădie care ajută la îmbunătățirea funcțiilor de eliminare renală”, spune Diana Baicu.

Fiole pentru împachetări anticelulitice

„Foarte eficiente pentru combaterea celulitei sunt împachetările corporale, cu efect termic. Efectul anticelulitic și de slăbire este dat de fiole ultra-concentrate. Anesi Lipoaminocel este o astfel de fiolă, cu concentrat anticelulitic, modelant și de stimulare a drenajului limfatic. Împachetarile sunt esențiale pentru deblocarea fluxului limfatic, mai ales în cazul celulitei de gradul 3 și 4.

Completate de folosirea acasă a produselor cu acțiune anticelulitică intensivă, rezultatele se văd în timp foarte scurt.

De exemplu, în cazul celulitei persistente, localizate, Guinot Creme Minceur Chrono este produsul tratament intensiv de slăbire de 15 zile. Formula sa intensă acționează asupra depozitelor de celulită și stimulează arderea și eliminarea grăsimilor, datorită concentratului de slăbire.

 

Pentru efect anticelulită și slăbire pe zone mai mari, Guinot Creme Minceur Slim Logic este formula cea mai potrivită. Are acțiune dublă,  de ardere a grăsimilor și acțiune anti-retenție de apă, cu efecte intensificate prin descompunerea și eliminarea grăsimilor. Astfel, celulita este atenuată, iar aspectul de „coajă de portocală” este vizibil corectat. Silueta este subțiată și resculptată.

Bineînțeles, nu trebuie să uităm să avem un program disciplinat, asociat cu alimentația și nutriția recomandate de specialiști!”, încheie Diana Baicu.

Tratamentele și produsele recomandate de specialist sunt disponibile în România în magazinul Top Line, pe www.toplineshop.ro și în saloanele și clinicile partenere Top Line din țară.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search