marți, 14 iunie 2022

Băuturi delicioase, sănătoase și sărace în calorii



Cum temperaturile au început să crească, iar soarele de vară să ne mângâie trupul, devenim din ce în ce mai tentați să consumăm băuturi răcoritoare, care sunt în cele mai multe cazuri, pline de calorii și fără vreo valoare nutrițională.

Din fericire, există obțiuni la fel de delicioase, dar mult mai sănătoase și sărace în calorii. Astfel, LifeCare îți propune trei variante de băuturi perfecte pentru vara aceasta:

1. Smoothie


Vara e sezonul fructelor și al legumelor, iar smoothie-urile rezultate din fructe de sezon sunt soluții foarte sănătoase în orice moment al zilei. Smoothie-urile vor fi gata în doar câteva minute, te va ajuta să îți detoxifici organismul, sunt revigorante și au foarte mulți nutrienți. Poți face un smoothie delicios aproape din orice ai la îndemână: banane, afine, castravete, spanac. Trebuie doar să-ți cunoști gusturile și să îmbini ingredientele așa cum îți este pe plac.

Iar dacă îți dorești ceva și mai rapid, Vegan - Protein Smoothie Meal Balance® este un produs care este compus dintr-un mix 100% natural. Acesta este o gustare rapidă și delicioasă. Poate ajuta la buna funcționare a metabolismului, la sănătatea inimii și îmbunătățirea memoriei datorită conținutului de cacao, oferind organismului aportul de nutrienți ce poate modera nivelul de zahăr din sânge.

2. Matcha Tea


Ceaiul nu se bea doar în zilele reci de iarnă. Este recomandat şi vara, mai ales că ai nevoie de multă hidratare. Matcha este o formă concentrată de ceai verde sub formă de pudra care este utilizată de secole în China și Japonia în cadrul ceremoniei ceaiului și pentru a menține călugării budiști concentrați și vigilenți pe parcursul meditațiilor.

Spre deosebire de alte tipuri de ceai, matcha conține frunzele întregi de ceai, oferind o sursă mai concentrată de nutrienți. Are, de asemenea, o aromă puternică, distinctă, pe care mulți o compară cu spanacul sau iarba de grâu.

Optează pentru Matcha Ecologica, Life Care® dacă îți dorești un ceai delicios, revigorant, ușor de preparat, cu numeroase beneficii asupra organismului tău! Tot ce ai nevoie este de: 150- 200 ml apă fierbinte și 1 linguriță (5 grame) pulbere de matcha.

3. Matcha Latte


Cum am spus mai sus, Matcha este cu adevărat miraculoasă. Pe lângă deliciosul ceai, poți face chiar și un latte pentru acele dimineți somnoroase de vară. Ingrediente: ½- 1 linguriță pudră de matcha organica, ¾ cană lapte de migdale organic, ¼ cană lapte de orez organic. Mod de preparare: adaugă ingredientele într-un recipient de but simplu sau in shakerul Life Care® și amestecă bine, până la omogenizare. 

După preferințe, o poți consuma ca atare sau o poți îndulci cu miere, sirop de agave, zahăr de cocos. Iar pentru un plus de gust, poți adăuga condimentul tău preferat: vanilie, scortișoară, ghimbir, cardamom, nucșoara, turmeric.

Pont: Dacă ești pe grabă sau chiar la birou și nu ai timp să-ți prepari una dintre băuturi pentru o gustare sănătoasă, apelează cu încredere la batoanele proteice. Batonul Vegan Proteic cu boabe de cacao Meal Balance este conceput pentru persoanele de orice varsta cu un stil de viata activ. Poate fi consumat in orice moment al zilei, pentru un plus de energie și menținerea unei diete echilibrate și sănătoase. 


--------------------------------------------------------------

Ai grijă de sănătatea și silueta ta alături de LifeCare!


Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale și vegane. În plus, numeroase publicații precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street și altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înființată în 2005, Life Care®, prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viață mai bună și mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate și frumusețe. Portofoliul companiei include peste 300 de produse BIO, naturale sau vegane create după rețete originale Life Care® și produse în Germania, Italia, Franța sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățeniei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât de la partenerii Life Care®, cât și online, direct pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care® înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search