miercuri, 27 iulie 2022

beauty news Givenchy - noul L’INTERDIT eau de toilette


Încă de la lansarea apei de parfum în 2018, L'Interdit a emanat constant o senzație eliberatoare... ca o invitație la sfidarea convențiilor. Prin noua variație olfactivă dezvăluită în fiecare an, fiorul interzis al gamei și-a atins apogeul în 2021 prin senzualitatea incandescentă a lui Eau de Parfum Rouge.


Acum, mai subversivă ca niciodată, o nouă apă de toaletă continuă povestea L' Interdit în 2022. Această creație dezvăluie un fior senzual care creează dependență.

UN PARFUM CARNAL

Întâlnirea dintre un buchet floral amețitor și nota senzuală de piele cu accente de mosc creează o tensiune în L'Interdit Eau de Toilette.

Această nouă variație, creată de maeștri parfumieri Fanny Bal, Anne Flipo și Dominique Ropion se deschide cu prospețimea radiantă și imediată a unui trio de citrice ( bergamotă, portocală și mandarină) atinsă de ghimbir.

Apoi, semnătura olfactivă a liniei, floarea de portocal, se dezvăluie în toată splendoarea și revelează cele patru fațete - ca un tribut adus emblemei 4G a Casei – de la cea mai delicată la cea mai intensă. Atunci când este combinată cu nota de tuberoză și acordul hipnotic de iasomie sambac și grandiflorum, devine o adevărată promisiune a unui fior extatic.

La final, parfumul revelează tonurile senzuale de mosc atinse de acordul de piele. Acestea închid cercul acordului întunecat al L' Interdit, în timp ce tonurile captivante de patchouli și vetiver se întrepătrund. Acest parfum carnal îmbrățișează și învăluie pielea.


MULTIPLELE FAȚETE ALE FLORII DE PORTOCAL

Fiind extrasă prin 4 metode diferite- esență, absolut, fracție CO2 și formă solidă -floarea de portocal își divulgă toate fațetele olfactive în toate parfumurile gamei, cu precădere în noua apă de toaletă.

Crescută și recoltată în regiunea Nabeul din Tunisia, floarea de portocal folosită pentru LMR* Naturals* are o calitate excepțională. Lanțul de furnizare al acestui ingredient este devotat unei abordări reponsabile față de mediu și față de societate. Practicile folosite atât pe teren, cât și în materialul brut au fost evidențiate în timpul unei inspecții din decembrie 2020 a unui expert NGO în biodiversitate și protecția drepturilor omului.

* Laboratoire Monique Rémy garantează furnizarea de extracte 100 % pure și naturale premium. Urmând un cod etic strict și transparent, compania se dedică managementului mediului și dezvoltării sustenabile.



UN CARACTER FLORAL AMEȚITOR

Chiar de prima pulverizare, parfumul oferă o notă crocantă de esență de neroli, ca apoi să deschidă calea absolutului aflat în inima esenței. Fiind cea mai feminină și intensă fațetă a acestui ingredient, absolutul dezvăluie cea mai bogată și texturată latură a florii.

Creată exclusiv pentru Givenchy, fracția CO2 (extracție la presiune mare) scoate la iveală cele mai fine note ale florii de portocal, evidențiindu-i proprietățile cele mai delicate, feminine.

În final, forma solidă prezintă accente intense de miere și indole, subliniind latura enigmatică a acestei flori luminoase.

Cvartetul compus din extracte de floare de portocal creează un caracter floral alb, oferind acestei ape de toaletă o identititate unică.



UN DESIGN SENZUAL

Flaconul L' Interdit Eau de Toilete ilustrează transformarea siluetelor iconice ale francizei. Fiind mai ușoară și mai suplă, liniile sale clasice sunt delicate și încântătoare, lăsând la vedere esența din interiorul sticlei. Gâtul sticlei este sigilat cu panglica decorată cu emblema 4 G a Casei.

În interesul responsabilității față de mediu, noul flacon este mai suplu ( reducând greutatea sticlei cu 10 %) și acum conține 11 % sticlă reciclată*. Artizanul de sticlă responsabil pentru această creație este “Entreprise du Patrimoine Vivant” (Living Heritage Company).

Îmbrăcat în alb și bej, desigul cutiei este pur, dar îndrăzneț. Interiorul este de culoarea roșu scarlet și poartă semnătura fondatorului Casei, Hubert de Givenchy. Pentru producerea ei, brandul a optat pentru un carton ce conține fibre din surse certificate FSC, păduri administrate sustenabil și alte surse veriricate.

*PCR(post-consumer recycled) glass


ÎNCÂNTĂTOAREA ROONEY MARA

Prezența magnetică a lui Rooney Mara continuă să infuzeze L'Interdit cu misterul său.

În noul vizual surprins de fotograful David Sims, ea ne atrage în întunecimile metroului din Paris cu expresia sa determinată, atinsă de o tușă de impertinență. Mai mult ca niciodată, chemarea L'Interdit rezonează în interiorul ei.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search