miercuri, 27 iulie 2022

Bucură-te de soare fără grija petelor pigmentare!


Petele pigmentare reprezintă o problemă cu care se confruntă multe femei de toate vârstele. Acestea pot apărea pe tot corpul, au forme neregulate și culori mai pronunțate, în nuanțe de la maroniu deschis la maroniu închis. Petele pigmentare sunt cauzate de un dezechilibru al producției de melanină – pigmentul prezent în epiderma noastră care este responsabil de nuanța naturală a pielii noastre.

Dezechilibrul melaninei poate fi de natură genetică, hormonală sau, în cele mai multe cazuri este cauzat de expunerea la soare sau de înaintarea în vârstă. 

Pe măsură ce îmbătrânim, producția de melanină scade, apărând astfel petele pigmentare de pe față, gât și piept.

După aproape 10 ani de cercetări minuțioase, oamenii de știință din cadrul companiei Beiersdorf au reușit să recreeze enzima umană care produce pigmentul de melanină. 

După mai bine de 50.000 de ingrediente active testate, specialiștii în îngrijire și frumusețe au găsit o formulă inovatoare care echilibrează producția de pigmenți ai pielii. 

Astfel, a apărut gama de produse NIVEA CELLULAR Luminous630®. Această gamă s-a dovedit a fi revoluționară în tratarea și prevenția apariției petelor pigmentare de pe ten.

Cum funcționează formula Luminous630


Formula cu Luminous630 acționează la nivel celular, în două moduri: pe de-o parte tratează petele pigmentare deja existente pe ten, reducându-le intensitatea și culoarea, pe de altă parte echilibrează producția de melanină prezentă în piele și astfel previne reapariția petelor.

Serumul NIVEA Cellular Luminous630® este cel mai eficient tratament NIVEA pentru reducerea petelor pigmentare. Rezultatele se pot observa în 4 săptămâni, aspectul petelor pigmentare fiind vizibil redus, iar în 8 săptămâni, intensitatea petelor pigmentare fiind redusă cu până la 50%.

Rezultate îmbunătățite odată cu utilizarea continuă a produsului. Este recomandat să fie aplicat dimineață, pe tenul curat, înainte de crema de zi. Crema de zi Cellular Luminous630® Anti-Spot cu SPF 50 are PROTECȚIE TRIPLĂ

Ingredientul anti-pigmentar patentat LUMINOUS630® acționează în combinație cu o formulă protectoare și foarte ușoară, îmbogățită cu acid hialuronic (ce activează celulele tenului), vitamina E și filtre UVA/UVB. 

Crema de zi hidratează și acționează asupra petelor pigmentare existente prevenind reapariția sau închiderea la culoare. De asemenea, protejează tenul împotriva îmbătrânirii cauzate de soare. Poate fi aplicată în rutina de dimineață, după aplicarea serului.

Crema colorantă cu efect dublu NIVEA Cellular Lumious630® Anti-Spot SPF 20 îmbunătățește vizibil tenul datorită unei acțiuni pe două planuri.

În primul rând oferă o acoperire ușoară: Pigmenții micro-încapsulați oferă o acoperire naturală și uniformizează instant imperfecțiunile, iar în al doilea rând reduce vizibil petele pigmentare și uniformizează aspectul tenului cu până la +67% în doar 8 săptămâni.* 

În plus, formula îmbogățită cu Acid Hialuronic hidratează și catifelează tenul, lăsându-l neted și luminos.

Crema de față cu protecție solară Luminous630® Spot Control cu SPF 50 protejează pielea delicată împotriva razelor UV. Previne și reduce vizibil petele pigmentare cauzate de soare cu ajutorul ingredientelor patentate Luminous630. 

Poate fi aplicată dimineața, alături de serul Cellular Luminous630.

Toate produsele din gama NIVEA Luminous630 sunt recomandate tuturor tipurilor de ten, fiind potrivite chiar și pentru tenul sensbil sau pentru femei însărcinate.Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search