vineri, 30 septembrie 2022

4 parfumuri pe care orice bărbat le adoră


Deși pot părea mai ușor de mulțumit decât femeile în materie de parfumuri, ei bine, am întâlnit bărbați extrem de pretențioși în alegerea aromelor pe care le pun pe piele. Nu acceptă orice de dragul de a mirosi bine, știu exact ce vor, identifică perfect notele preferate și nu acceptă compromisuri. 

În urma propriilor sondaje și curiozități, am întâlnit, totuși cel puțin 4 parfumuri comune celor chestionați de mine, care se găsesc și pe Notino (dacă vreți să faceți vreun cadou la preț mai bun partenerilor)! Acestea ar fi:

#1 Creed Aventus

Creed Aventus, creat prin eforturile comune ale dinastiei parfumiere Creed - Olivier Creed și fiul său Erwin - este un parfum provocator, masculin și optimist. 

Notele de vârf, de fructe, cuprind coacăze negre, mere Calville Blanc și bergamotă proaspătă cu ananas. Inima combină tonurile uscate, de lemn de mesteacăn și paciuli, cu puritatea fină a trandafirului și a iasomiei. Notele de bază ale compoziției sunt dominate de mușchiul de stejar, combinat cu vanilie caldă, mosc și ambră.

Parfumul celebrează forța, succesul și curajul. Este inspirat de viața dramatică a lui Napoleon Bonaparte, unul dintre cei mai interesanți oameni din istorie. De aceea, parfumul Creed Aventus reflectă războiul, pacea și dragostea. Și este divin!

 

#2 Sospiro Erba Pura

Nu știu dacă mai are nevoie de vreo prezentare! L-am avut, l-am iubit, l-am simțit deopotrivă senzațional și pe pielea unui bărbat! Momentan îl folosește o prietenă bună și efectiv ador să simt parfumul pe pielea și în părul ei, când ne vedem la o cafea! Dulcele parfumului și aroma amăruie a cafelei sunt combinația perfectă!
Este un parfum unisex bijuterie, o creație care a făcut și face furori printre iubitorii de parfumuri din lumea întreagă.

Sospiro Era Pura este un amestec modern și delicios de citrice mediteraneene și fructe dulci, suprapus peste o bază senzuală și orientală ambrată. Notele de mijloc și de bază ale parfumului ascund un mic secret - o moleculă prețioasa extrasă dintr-o iarbă indiană rară. 

Datorită tehnicii de extracție numită "PURA", acest elixir fructat floral are un efect olfactiv catifelat, foarte persistent, care scoate în evidenţă aura personală.

 #3 Armani Code

OMG, Armani Code! Acest clasic superb! Un parfum care nu cred că va cunoaște vreodată decăderea. L-am avut pe cel pentru femei, iar fratele meu îl folosește pe acesta de ceva ani deja.

Armani Code a fost creat în anul 2004, de parfumierii Antoine Lie, Antoine Maisondieu și Clement Gavarry. Chipul campaniei este actorul Chris Pine, ale cărui eleganță și farmec reflectă personalitatea acestui parfum, câștigător al premiului FIFI Award Fragrance of the Year Men‘s Luxe 2006.

Culoarea flaconului este inspirată de smochingul purtat de actorul Denzel Washington la ceremonia de decernare a premiilor Oscar.
Debutează cu un cocteil de lămâie și bergamotă, urmat la scurt timp de aroma delicată a florilor de măslin. La final, tonurile pământii ale lemnului de guaiac și esența dulce a boabelor de tonka formează o bază caldă și seducătoare. 

 #4 Versace Eros 

Versace Eros a fost lansat în anul 2012 și este încă foarte iubit! Flaconul turcoaz este decorat cu efigia Meduzei, personaj din mitologia greacă și simbolul brandului Versace

Compoziția debutează cu frunze răcoroase de mentă, completate de tonuri dulci, de măr și de lămâie. Inima parfumului conține ambroxan, mușcate și boabe de tonka. Baza parfumului este pătrunsă de esențe pure: mușchi de stejar, cedru cald, vetiver și vanilie gurmandă.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search