miercuri, 28 septembrie 2022

Noul ritual de îngrijire a tenului SABON Glow Face Care


Din 1997, puterile vindecătoare ale naturii se află în centrul filozofiei noastre. Ne place să te răsfățăm cu produse de lux pentru baie, ten și corp realizate cu ingrediente naturale și inspirate din rețete tradiționale. Mai presus de toate, credem în dezvăluirea și împărtășirea bucuriei în fiecare zi prin mici momente magice și ritualuri de frumusețe multisenzoriale, sub forma unor călătorii holistice.


Totul a început cu exfoliantul de corp...

Formula emblematică a exfoliantului nostru de corp lansat în 1997 oglindește perfect expertiza noastră de bază în ritualurile de îngrijire corporală multisenzorială: un amestec delicios de săruri de la Marea Moartă și uleiuri botanice parfumate în mod natural, într-o uimitoare textură de sare în ulei care exfoliază delicat, pentru a îndepărta celulele moarte, cu un efect unic de catifelare.

…iar astăzi ia naștere un nou ritual de strălucire

La 25 de ani de la lansarea legendarului scrub de corp, ia naștere un nou ritual de îngrijire a tenului. Am pornit de la ingredientul nostru emblematic – mineralele de la Marea Moartă – pe care l-am combinat cu trandafirul de Damasc, o floare extrem de utilizată în parfumeria de lux, cu proprietăți incredibile de îngrijire a pielii, pentru o rutină nouă, multisenzorială, de frumusețe și strălucire. Rezultatul este o combinație unică de două ingrediente naturale prețioase din Marea Mediterană, reunite de SABON în prima linie de îngrijire a feței certificată organic* a mărcii. 


« La 25 de ani de la lansarea emblematicului nostru exfoliant de corp, am revenit la proprietățile vindecătoare de neegalat ale mineralelor de la Marea Moartă pentru a le combina cu puterea de înfrumusețare a trandafirului de Damasc. Astăzi suntem cu adevărat mândri să dezvăluim un ritual unic și prețios de îngrijire a tenului care va oferi pielii tale o luminozitate incredibilă cu aspect sănătos.»  Joffrey Chartier, Chief Executive Officer of SABON

La SABON, am surprins proprietățile vindecătoare ale Mării Moarte pentru a ne imagina un ritual multisenzorial și eficient de îngrijire a tenului. Bogate în mod natural în 21 de micronutrienți, mineralele de la Marea Moartă reprezintă o sursă unică de vitalitate a pielii, deoarece stimulează metabolismul celular și promovează echilibrul pielii. În plus, ajută la refacerea țesutului cutanat și la menținerea sănătății și strălucirii naturale.

Puterea de înfrumusețare a trandafirului de Damasc

Cunoscută și sub numele de „Regina Florilor”, această floare rară înflorește doar o dată pe an, la începutul verii, și are proprietăți incredibile de îngrijire a pielii. Din trandafirul de Damasc folosim diferite părți, deoarece fiecare extract vine cu propriile sale beneficii pentru piele.

Apa florală


Obținută prin distilarea petalelor de trandafir, apa florală de trandafir de Damasc este remarcabilă prin proprietățile sale revigorante, hidratante și calmante. Ajută la reținerea umidității, întărind în același timp bariera protectoare a pielii, pentru a evita pierderea hidratării.

Uleiul esențial

Uleiul esential extras din floarea de trandafir de Damasc este bogat în antioxidanți și este un aliat prețios pentru toate tipurile de piele.
Remarcabil și rar, este unul dintre cele mai prețioase uleiuri esențiale. Obținut prin distilarea florilor proaspăt culese, este nevoie de 3500 de kilograme de trandafiri proaspeți pentru a obține 1kg de ulei esențial! 

Cele patru dimensiuni ale strălucirii


Pentru a se potrivi fiecărui tip de piele și stilului de viață al fiecărei femei, ne-am imaginat o linie de produse minimalistă, care oferă tenului beneficii esențiale printr-un ritual de frumusețe de tip mix & match, cu patru produse complementare ce promovează strălucirea prin patru direcții de îngrijire:

1-DETOXIFICARE

Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc

 
Un amestec divin de săruri de la Marea Moartă și petale uscate de trandafir de Damasc. Deschide porii și detoxifică pielea, oferind în același timp relaxare imediată prin intermediul băii de aburi.

2 – STIMULARE


Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc


Un minunat spray bifazic cu apă de trandafir de Damasc infuzată cu minerale de la Marea Moartă și uleiuri botanice, ce revigorează pielea pentru a dezvălui instantaneu un ten proaspăt și strălucitor.

3-REGENERARE

Ser de față, cu trandafiri de Damasc

Un elixir de frumusețe mătăsos, îmbogățit cu opt uleiuri prețioase (ulei din semințe de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de semințe de fistic, ulei de semințe de jojoba, ulei de sâmburi de piersici) și petale de trandafir de Damasc proaspete, organice, care regenerează pielea și oferă strălucire naturală de lungă durată.

4-HIDRATARE


Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

O cremă de zi prețioasă, catifelată, îmbogățită cu apă și ulei de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și pigmenți care reflectă lumina, pentru a oferi pielii hidratare și strălucire imediată.
Linia Glow Face Care este certificată organic cu eticheta COSMOS, o organizație franceză independentă și de renume mondial.


Un parfum care-ți încântă simțurile

Alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, 100% natural, inspirat de un trandafir proaspăt înflorit într-o dimineață plină de rouă. Pentru a spori senzația de plinătate, ne-am imaginat un parfum unic care să-ți răsfețe sufletul. Un prim cocktail subtil de portocale și mentă creează o boare cristalină, plină de viață, iar inima de mușețel aduce liniște și pace, sublimată de fațete fructate și verzi de salvie și galban.

Linia de îngrijire pentru un ten strălucitor

SABON a combinat două ingrediente naturale și mediteraneene de frumusețe – trandafirul de Damasc și mineralele emblematice de la Marea Moartă – pentru a te purta într-o călătorie extraordinară. Descoperă îngrijirea care aduce lumină tenului, pentru a dezvălui o piele cu aspect sănătos și o strălucire de rouă. 


 Sare pentru saună facială cu trandafiri de Damasc

Rezervă-ți un moment doar pentru tine și răsfățează-ți pielea și sufletul cu acest tratament facial la domiciliu.

Totul pornește de la un amestec prețios de săruri de la Marea Moartă și petale uscate de trandafir de Damasc, pentru a purifica și detoxifica pielea.

Formula vegană, realizată cu ingrediente 93% naturale, ajută la deschiderea porilor permițând înlăturarea celulelor moarte, transpirației, murdăriei și altor impurități, pentru a lăsa pielea proaspătă și curată.

Știai? Baia de aburi ajută produsele îngrijire a pielii să pătrundă mai adânc în țesut.

Bucură-te de un spa luxos, natural, acasă, cu acest tratament DIY: pune la fiert o oală mică cu apă, adăugă 1- 2 linguri de sare de roze, acoperă-ți capul cu un prosop și ține fața deasupra apei aburinde.

În doar zece minute, pielea ta se va simți purificată și strălucitoare, iar starea ta de spirit va fi una relaxată.


Mist pentru față hidratant, cu trandafiri de Damasc

O să vezi „la vie en rose” cu această minunată apă de trandafiri infuzată cu ulei, concepută pentru a oferi pielii hidratare și un glow sănătos.

Îmbogățită cu apă de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și Aloe Vera organică, apa de trandafiri conține trei uleiuri botanice organice, pentru a hrăni și proteja pielea. Bucură-te de o textură vaporoasă, ușoară, cu absorbție rapidă, parfumată natural. Cum se aplică? Agită sticla pentru a amesteca faza uleioasă cu cea apoasă și vezi cum se întâmplă magia: imediat, pielea arată mai tonifiată, mai împrospătată și mai bine pregătită pentru a beneficia de ritualul zilnic de îngrijire.

Formula vegană, realizată în proporție de 99% din ingrediente naturale hidratează, împrospătează și revigorează pielea într-o clipă. Pentru rezultate mai bune, aplică înainte de Serul de trandafiri în ulei sau Crema delicată de roze, pentru un finiș luminos. Spune adio tenului uscat și tern! 


Ser de față, cu trandafiri de Damasc

Cauți serul perfect pentru a hrăni, regenera pielea și pentru a-i spori strălucirea naturală? SABON are soluția pentru tine!

Încântă-ți momentele de îngrijire zilnică a pielii cu ajutorul acestui elixir organic îmbogățit cu opt uleiuri botanice care fac minuni! Formulat cu petale proaspete de trandafir de Damasc recoltate manual și un extract prețios de ulei esențial de trandafir de Damasc, acest ser superb, mătăsos și ușor regenerează pielea, pentru o strălucire de lungă durată. Formula sa concentrată 100% naturală oferă acel glow cu aspect sănătos tenului tern și obosit. Imediat și zi după zi, pielea este vizibil mai hidratată, mai fină și strălucitoare în mod natural.

Rețeta secretă

8 ULEIURI BOTANICE PREȚIOASE
O selecție de uleiuri botanice incredibil de bogate, cu beneficii hrănitoare și regeneratoare pentru piele (ulei de semințe de rodie, ulei de floarea soarelui, ulei de argan, ulei de migdale dulci, ulei de alune, ulei de semințe de fistic, ulei de semințe de jojoba, ulei de sâmburi de piersici)


Cremă de față hidratantă, cu trandafiri de Damasc

Ai grijă de pielea ta cu acest tratament de zi și seară realizat cu ingrediente 99% naturale. Îmbogățită cu apă de trandafir de Damasc, minerale de la Marea Moartă și ulei esențial de trandafir de Damasc, formula sa delicată lasă pielea divin hidratată, reînnoită și strălucitoare. Formulată cu pigmenți naturali care reflectă lumina, oferă pielii un efect imediat de strălucire. Zi după zi, pielea arată mai netedă, mai uniformă, mai frumoasă.

Răsfață-te cu o textură multisenzorială cu un finiș catifelat și alintă-ți simțurile cu un parfum învăluitor, natural, inspirat de un trandafir proaspăt, într-o dimineață plină de rouă.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search