miercuri, 28 septembrie 2022

Versace lanseaza Pour Femme Dylan Purple


„O iubesc pe Iris. Ea și-a creat propria cale. Are un spirit uimitor. Este superbă, inteligentă și un pic sălbatică...O adevărată femeie Versace. Pentru mine, este imaginea perfectă pentru parfumul nostru. Îl aduce la viață cu un stil personal grozav, energic și distractiv.” - Donatella Versace

Campania Dylan Purple transportă privitorii într-o vară infinită alături de protagonista Iris Law. Regizorul Gordo Von Steiner creează o continuare vizuală a campaniei anterioare, Versce Dylan Turquoise, care a avut-o în prim-plan pe Hailey Bieber. Fundalul este creat prin cadre fluide și scene ce trec de la răsărit la apus, de la ținute în bikini la rochii de petreere, creând o senzație de imersiune “Versacesphere”. 


Dylan Purple este un parfum luminos și elegant. Nota efervescentă de bergamotă se îmbină cu tonurile de portocală proaspăt culeasă. Acordul suculent de pară adaugă un accent modern acestei arome vibrante, ce creează adicție. 

Frezia creează o pleiadă de nuanțe de violet, iar aroma delicată a petalelor sale este subliniată prin acordurile Mahonial® și Pomarose®, ambele puternice și învăluitoare. 

Belambre® și Ambrofix™ oferă un ton elegant și vibrant, evidențiat prin acordul Iso E Super și prin nota de lemn de cedru. Silkolide® semnează parfumul cu o notă moscată și accente ușor fructate.

"Am creat acest parfum ca o invitație la călătorie. Un start proaspăt, fructat, asemenea unui tribut adus deliciilor reci ale Italiei și fructelor sale iconice. Inima florală este reprezentarea unui apus hipnotic deasupra apei. Reflexii violet și o briză parfumată, delicată. La final, acordurile lemnoase vibrante și eleganța moscului aduc aminte de nisipul auriu. " Christophe Raynaud, Givaudan


Parfumul Versace pour femme Dylan Purple va fi disponibil în parfumerii începând cu luna octombrie.

Preț EDP 50 ml - 466 lei


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search