joi, 17 noiembrie 2022

Când se deschide magazinul PRIMARK din București


Primark, retailerul internațional de modă, a anunțat astăzi că primul său magazin din România va fi inaugurat în București, în preajma sărbătorii de Crăciun, mai exact joi, 15 decembrie, de la ora 10.00. Mult-așteptatul magazin emblematic va prezenta tendințele în modă, de la tricotaje confortabile la costume inedite, toate la prețuri convenabile, completate de articole pentru femei, bărbați, copii și articole pentru casă, precum și produse de frumusețe și accesorii la prețuri rezonabile. 


 
Noul magazin Primark din ParkLake București se va întinde pe o suprafață de 3.735 m2 împărțită pe două etaje și va aduce clienților din România, în premieră, formula unică Primark ce îmbină cele mai noi tendințe cu produse de primă necesitate la prețuri convenabile. 

Inaugurat la timp pentru sezonul de sărbători, va permite clienților să se bucure de cumpărături din gamele extinse de produse de Crăciun la prețuri rezonabile în magazinul Primark din ParkLake, București. 


 De la ținute sclipitoare de petrecere pentru ieșirile de seară în oraș cu prietenii la pulovere festive asortate și ‘FamJams’ pentru întreaga familie, decorațiuni de Crăciun și produse de frumusețe indispensabile, cum ar fi setul Glow Gift și fardurile de ochi de la Primark, clienții vor găsi cu siguranță achizițiile perfecte de Crăciun, indiferent de bugetul de care dispun.

Multe din liniile de îmbrăcăminte prezente la Primark în ParkLake București fac parte din marca tot mai extinsă Primark Cares a retailerului, reprezentativă pentru angajamentul Primark de a crea produse sustenabile pentru buzunarul fiecăruia. 

Deja aproape 40% din hainele Primark sunt realizate din materiale reciclabile sau provenite din surse mai sustenabile, iar retailerul de modă s-a angajat să producă astfel 100% din gama de îmbrăcăminte până în 2030. Maciej Podwojski, Director Vânzări, Europa Centrală și de Est, Primark, a declarat: „Suntem încântați să oferim cumpărătorilor din România renumitele articole de modă la prețuri convenabile de la Primark și abia așteptăm să primim noii clienți în Primark din ParkLake București luna viitoare. 

Magazinul este aproape gata, iar numărătoarea inversă a început deja, urmând să marcheze la final momentul în care ne vom deschide porțile. Fie că vorbim despre ținute festive de petrecere sau de produse de bază pentru sezonul de iarnă, suntem convinși că toți clienții români vor îndrăgi oferta noastră din magazin.”

Fanii Primark nu vor mai avea mult de așteptat până la inaugurarea noului magazin din centrul comercial ParkLake și retailerul a anunțat deschiderea unui al doilea magazin în București, în centrul comercial AFI Cotroceni, ce va fi inaugurat în 2023.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search