joi, 17 noiembrie 2022

Colecția de iarnă 2022 cu pijamale de familie pentru Crăciun de la Marks & Spencer


Crăciunul acesta, pregătește-te să petreci clipe speciale alături de familie și bucurați-vă împreună de momentele relaxante de acasă!

Celebrează cea mai așteptată perioadă din an cu un set de pijamale de Crăciun pe care le poți asorta cu ceilalți membri ai familiei, iar distracția e garantată. Create și adaptate pentru toate vârstele, în noua colecție se regăsesc piese care aduc zâmbetul pe buze tuturor, realizate din bumbac extra fin și moale, provenit din surse responsabile sau din țesături confortabile pufoase. 

Pregătiți-vă de o gamă de imprimeuri vesele care sunt gata să-ți aducă starea de bine și confortul specifice acestei perioade din an. Pentru acest sezon, Marks & Spencer a reintrodus personajul Spencer Bear, unul dintre cele mai îndrăgite simboluri ale mărcii de-a lungul anilor, fiind parte din familia Marks & Spencer încă din anul 1930. În acest an, imprimeul Spencer Bear va fi vedeta colecției, așa că așteptați-vă să vedeți salopete și pijamale jucăușe, fine la atingere, finisate cu manșete striate, pentru a menține căldura și confortul necesare.

Printre modelele din această colecție se numără și setul de pijama „Pawjama", tema de inspirație fiind jungla, prin imprimeuri jucăușe cu animale, care vor asigura momente distractive pentru întreaga familie. Pentru a adăuga o notă festivă, puteți opta pentru o pijama clasică în carouri, din bumbac pur, excelentă pentru a surprinde fotografii de familie memorabile. De asemenea, sezonul acesta este disponibilă și gama Marks & Spencer Snuggle™, cu hanorace tip pătură, cu glugă, pentru adulți și pentru cei mici. Piesele din colecție sunt concepute pentru a menține căldura corpului și pentru a oferi senzația perfectă a unei îmbrățișări, în zilele reci de iarnă.

Pentru fanii colecției Percy Pig™, am readus în luminile reflectoarelor seturile de pijamale Percy Pig™, disponibile pentru întreaga familie. De asemenea, o noutate în gama Percy Pig™ o reprezintă hanoracul supradimensionat pentru adulți și copii, perfect pentru nopțile răcoroase. Această piesă a fost concepută cu o glugă confortabilă, căptușită cu blană ecologică tip borg și un buzunar tip marsupiu, perfect pentru a depozita lucrurile esențiale și pentru a te încălzi în nopțile răcoroase, de iarnă. Găsește pijamalele preferate pentru tine și cei dragi la M & S și bucură-te de momente de neuitat!

Piesele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online, pe marksandspencer.com/ro


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search