sâmbătă, 17 decembrie 2022

Cele mai frumoase cadouri de Crăciun


Nu mai este mult până la Crăciun și am intrat deja în febra cumpărăturilor de cadouri! Apropo de asta, Notino garanteaza livrarea pana la Craciun a produselor comandate pana pe 21 decembrie, ora 16:00. Vă reamintesc faptul că pe notino.ro nu găsiți doar parfumuri, ci și cosmetice, make-up, lumânări parfumate sau puteți să oferiți cadou un voucher cadou notino.

 

 Probabil cadoul cu care nimeni nu dă greș vreodată îl reprezintă parfumurile! Cel puțin în cazul meu. Am zeci și tot mi-e drag fiecare parfum pe care îl primesc și prietenele mele nu-s departe de genul meu.

Însă, dacă aveți pe listă un parfum pentru o persoană pe care nu o cunoașteți foarte bine, aveți aici o listă cu top parfumuri femei de unde vă puteți inspira. La vie est belle conduce, evident, unul dintre cel mai bine vândute parfumuri. Le-am avut sau le am pe toate din top 10 și confirm că sunt mi-nu-na-te!

În cazul în care căutați parfumuri pentru domni, Notino are un top 10 parfumuri barbati absolut minunat! Nu lipsesc de aici Dior Sauvage și Jean Paul Gaultier Le Male Le Parfum, două creații geniale!

Despre parfumuri mișto pentru bărbați am scris și eu AICI.

 

Ce aș mai cumpăra eu pentru Crăciun:

 

O spatulă cu ultrasunete

Spatula cu ultrasunete funcționează pe principiul undelor ultrasunete, care vor îndepărta impuritățile profunde din pori, celulele epiteliale moarte și sebumul excesiv – mult mai eficient, decât orice altă perie pentru curățare. În afară de aceste beneficii, spatula potențează efectul serurilor sau al altor produse pentru îngrijire, pe care le aplicați pe față.

Caracteristici: 

- un tratament neinvaziv și fără durere pentru piele, care va potența efectele produselor pentru îngrijire

- îndepărtează impuritățile profunde ale porilor, celulele epiteliale moarte și sebumul
- netezește tenul, reduce liniile fine și previne apariția punctelor negre
- are un efect de lifting și ameliorează elasticitatea pielii
- îmbunătățește microcirculația în piele

 

Un derma roller

Cu acest aplicator, deveniți propriul dvs. dermatolog. Datorită microînțepăturilor, produsele cosmetice pătrund mai profund în piele. Cicatricele post-acneice, ridurile și liniile fine devin mai puțin vizibile. 

În scurt timp, veți fi încântată de chipul dvs., mai nou și mai frumos. Găsiți pe Notino câteva modele interesante!

Caracteristici: 

- încurajează formarea de colagen, cheia unui ten sănătos 

- permite o mai bună pătrundere a produselor cosmetice 

 

- reduce apariția ridurilor, a vergeturilor, a liniilor fine și a cicatricelor postacneice 

- utilizarea sa regulată lasă tenul mai neted și mai ferm 

- ușor de utilizat din confortul de acasă 

 Măști LED

Atât FOREO, cât și Notino au măști interesante care intră în această categorie. Spre exemplu, dispozitivul sonic pentru accelerarea efectelor măștii de față FOREO UFO™ mini 2 susține absorbția măștii de față astfel încât substanțele active să ajungă mai profund în piele. În același timp, efectuează un masaj facial blând, reduce semnele de îmbătrânire a pielii, o luminează și sprijină producția de colagen.


 

Dispozitivul pentru accelerarea efectelor măștilor faciale, Notino Beauty Electro, este dotat cu o tehnologie care vă ajută să selectați terapia cu lumină LED, în funcție de țelul cosmetic dorit. 

Indiferent dacă doriți să vă hidratați mai bine tenul, să îl iluminați sau să îl calmați, lumina și căldura intensifică efectul oricărei măști, fie aceasta textilă sau cremoasă. Introduceți tehnologia modernă în procedurile dvs. beauty și admirați rezultatul după doar 6 minute.

 

O cutie de bijuterii

Caseta de bijuterii Notino Classy Collection roz ascunde o oglindă mare și, mai ales, un sistem de compartimente, unde vă puteți păstra în siguranță toate bijuteriile și gablonzurile. Inelele, brățările și lanțurile își au locul lor – acasă sau în călătorii. Iar, datorită casetei rezistente, conținutul său va fi în siguranță, chiar și pe fundul valizei. Țesătura moale din interior oferă bijuteriilor dvs. preferate un adăpost perfect.


 Un set de pensule

Setul de pensule pentru voiaj, împreună cu gentuța Notino Glamour Collection Flawless Face Brush Set sunt absolut indispensabile pentru toate călătoarele care iubesc machiajul. Acest set este răspunsul practic și elegant la întrebarea: cum ne transportăm și ne protejăm arsenalul de frumusețe în călătorii.

 

Cumpărături plăcute și un Crăciun super very happy!

 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search