vineri, 16 decembrie 2022

În sfârșit, avem Primark în România!

 

M-am super bucurat când am auzit, pe la începutul anului, că se va deschide Primark în București! Este un magazin în care am intrat prima dată în Londra. Era o coadă imensă și nu aveam timp să stau. 

Apoi am dat peste el în Tenerife. La fel, umplusem un coș, dar după o oră la coadă am renunțat. În vară am aterizat în Primark în Barcelona, dar eram pe fugă și iar nu am reușit să iau nimic.


La fel am pățit și în Palma! Dar am reușit să rup lanțul ăsta de ghinioane la București! HaHa.

Și minunea s-a întâmplat în Parklake, aici unde a fost inaugurat primul magazin Primark din București! Este imens, pe două etaje și nu știu ce n-ați putea găsi aici. Poate hamburgeri... În rest, orice! De la geci, jeanși și rochii, până la pijamale super simpatice, haine de casă, papuci pufoși, sandale sexy sau lenjerie intimă și mai sexy. Plus accesorii, chestii de make-up, dar și zona pentru casă. 

Eu acolo n-am avut timp să ajung în prima vizită la Primark, dar fix din acest motiv mă voi întoarce în magazin în weekend. Sper să nu fie mare nebunie!



 

Ah, și mi-am cumpărat un troller foarte simpatic. Chiar îmi trebuia pentru că plec în curând la mare, la soare, și ce aveam eu arăta trist rău. Al meu este negru, dar mai erau unele super cute pe roșu și roz, doar că mai micuțe. 

Ce mi-am mai luat... Păi un pulover verde lime atât de frumos! Abia aștept să-mi treacă răceala și să ies din casă îmbrăcată în el. Super gros și pufos. Poate că dacă îl aveam zilele trecute nu mai răceal în halul ăsta. Anyways...

 

Un cardigan croșetat la fel de frumos am mai luat, pijamale fluffy pentru că ...București. Nu că am peșteră în casă neapărat, dar îmi place să dorm în haine pufoase, călduroase... Le simt ca pe o îmbrățișare de bunică. N-am avut o copilărie chinuită, dacă la asta vă duce gândul :)) 

Mănuși frumoase din piele am mai pus în coș, șosete, niște lenjerie intimă... Ah, și pantaloni tricotați de ieșit pe stradă, cum se poartă de vreo două sezoane. 

 

Am tot fugit de modelul ăsta, nu mă avantaja ce am probat, dar ăștia de la Primark sunt din visul ăla cel frumos. Superbi! Și cel mai frumos material pe care l-am găsit pe piață până acum. Moi și delicați, dar nu genul de material are face genunchi. Știți voi la ce mă refer.

O să le arăt pe Instagram, cu tagul aferent, când le voi purta! Am mai postat eu câteva stories din ziua inaugurării. Dar mai pun, nu e problemă, și de la a doua vizită.

Ah, și există și zonă pentru copii! Super frumoase hăinuțe. Iar ca mătușă iubitoare ce sunt, musai să iau ceva și pentru nepotul cel perfect.

 În rest, ce să mai spun așa rapid... Prețurile sunt ca afară, da, că mă tot întreba lumea. Adică mai mult decât decente pentru calitatea produselor. Depinde acum și de așteptări. Doar nu vreți cașmir la 10 lei, până la urmă. Dar raportul preț-calitate chiar este unul foarte bun și nu m-a plătit nimeni să spun asta!

Nu vă plictisesc acum cu informații economice, bla bla. Sunt suficiente texte pe Google pe tema asta. Ce vreau să spun este că merită să călcați pragul magazinului! Eu zic că aveți ce cumpăra de acolo, chiar și înainte de sezonul reducerilor pentru că prețurile lor par că sunt în sezonul de promoții tot anul!

Bye!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search