joi, 19 ianuarie 2023

5 manichiuri de primăvară

Primăvara e aproape! Și în ce alt mod poți sărbători acest lucru decât printr-o manichiură tematică, cu un design fresh, care să sărbătorească sosirea noului sezon? În cazul în care ești lipsită de inspirație, avem pentru tine câteva propuneri interesante în rândurile de mai jos. Alege-ți preferatele și mergi într-un salon de manichiură, pentru a te bucura de cel mai bun rezultat. 

 

Unghii multicolore

Atunci când te gândești la culorile primăverii este posibil să-ți vină în minte mai multe nuanțe pastel. Dacă nu te poți hotărî asupra uneia, atunci simte-te liberă să le pui pe toate pe unghii, pentru a obține o manichiură îndrăzneață și cool. 

Unghii cu buline

Ce spui de un model cu buline colorate? Dacă iți dorești o manichiură versatilă, pe care să o poți purta fară probleme la toate tipurile de ținute, atunci aceasta este varianta perfectă pentru tine!

Alege o bază nude, după care orientează-te spre câteva culori tari, cu ajutorul cărora să adaugi un plus de personalitate. De exemplu, poți alege albastru, roz, portocaliu și verde.

French multicolor

Adori french-ul, dar te-ai saturat de modelul clasic, realizat cu alb? Atunci îndrăznește să fii altfel în acest sezon! Alege mai multe nuanțe pentru vârful unghiilor, astfel încât să ieși din anonimat fară efort.  

Unghii lila

În cazul în care iubești unghiile uni, fără modele, îndreaptă-ți atenția către o nuanță care să te poarte cu gândul la frumusețea florilor specifice acestui anotimp. De exemplu, poți opta pentru un ton de lila, la fel ca cel al zambilelor.  


Unghii cu model floral

Bucură-te de frumusețea primăverii atât prin intermediul zilelor însorite, cât și cu ajutorul unei manichiuri specifice.  Alege o nuanță de roz pudrat pentru degetul mare, arătător și cel mic și una de alb cu care să colorezi celelalte unghii rămase. Pentru ca manichiura să fie una perfectă și potrivită acestui anotimp, desenează câteva flori pe unghiile albe. Manichiura este gata! 

 

Pune accent pe felul în care arată manichiura ta, mai ales daca iți dorești apariții impecabile, care să întoarcă toate privirile. Pentru mai multă inspirație accesează pagina de facebook EL Studio.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search