luni, 27 februarie 2023

beauty news Mara Blu: Hyalo Intense Cream

Mara Blu a lansat un nou produs Hyalo Intense Cream. Hyalo Intense Cream vine în două variante, pentru ten mixt-gras şi pentru ten normal-uscat. Crema Hyalo Intense Cream completează perfect serul Hyalo Boost Caviderm. Prin complexul celor 3 ingrediente cheie - acid hialuronic, caviar și niacinamide - ajută tenul să reducă efectele factorilor externi, să işi îmbunătățească nivelul de hidratare și liniile fine se estompează. Oferă protecţie contra razelor UVA şi UVB printr-un complex avansat de filtre chimice cu SPF30. 


Produsele conţin si extracte vegetale, cum ar fi uleiul de şofrănel prezent în ambele variante ale cremei, un ingredient ce aduce efecte de regenerare tenului şi calmează roseaţa. În funcţie de tipul de ten, crema mai contine ulei de jojoba ( varianta pentru tenul gras) si ulei de macadamia (varianta pentru ten uscat).

Ambele variante de cremă vin in flacoane airless astfel încât ingredientele si textura să se menţină în cel mai bun mod.

Ca şi in cazul primului produs, farm. Bianca Duma a gândit produsele în acord cu aşteptările consumatoarelor active şi care sunt mereu interesate de o îngrijire premium eficientă. Formulele sunt adaptate femeilor foarte active ce işi doresc un singur produs care să le ofere o îngrijire zilnică de-a lungul întregului an. Ambalajul este perfect pentru un stil de viaţă activ, cu multe călătorii si provocări. 

Cele două variante de produs:


MARA BLU Hyalo Intense Cream SPF 30, ten normal-uscat

Crema hidratantă pentru față Hyalo Intense Cream cu SPF 30 este dedicata tenului normal și uscat, oferind hrănire optima și luminozitate. Complexul celor 3 ingrediente cheie - acid hialuronic, caviar și niacinamide - ajută tenul să reducă efectele factorilor externi, să îmbunătățească nivelul de hidratare și sa reduca liniile fine. Ofera protectie contra razelor UVA si UVB printr-un complex avansat de filtre chimice.

După o săptămână de utilizare, pielea va fi vizibil mai hidratată şi mai netedă. Pentru rezultate optime, completează ritualul de îngrijire cu serul Hyalo Boost Caviderm.

Cantitate: 50 ml 


 MARA BLU Hyalo Intense Cream SPF 30, ten mixt-gras

Crema hidratantă pentru față Hyalo Intense Cream cu SPF 30 pentru tenul mixt-gras oferă hidratare profundă și pe termen lung, având numeroase proprietăți nutritive și regenerante. Acidul hialuronic, caviarul și niacinamidele ajută pielea să recapete capacitatea naturală de hidratare, menținând-o catifelată pe tot parcursul zilei. Uleiul de Jojoba are efect nutritiv prin conținutul de vitamina E. Oferă protecţie contra razelor UVA si UVB printr-un complex avansat de filtre chimice.

După o săptămână de utilizare, pielea va fi vizibil mai hidratată şi liniile fine vor fi reduse. Pentru rezultate optime, completează ritualul de îngrijire cu serul Hyalo Boost Caviderm.

Cantitate: 50 ml

Noile produse se găsesc online pe Marablu.ro.

In Bucureşti, produsele se pot cumpăra de la The Room Showroom, str. Episcopiei nr. 6.

Preţ recomandat 145 de lei.

............................................................................

Mara Blu este o marcă romanească fondată de farm. Bianca Duma în Arad. Bianca a început afacerea în martie 2022 cu un prim produs, primul ser fabricat in România cu un complex unic de caviar provenit din sturion, peptide si acid hialuronic. In familia Biancăi Duma există deja tradiţia meseriei de farmacist si de preparare a remediilor farmaceutice. Lansarea mărcii de cosmetice continuă firesc preocupările Biancăi precum farmacist si pasiunea sa precum profesionist în domeniul formulării de produse cosmetice.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search