sâmbătă, 4 februarie 2023

Juice Plus+ lansează Omega+ Blend: capsule 100% vegane


Compania globală de sănătate și wellness Juice Plus+ a lansat Omega+ Blend, un nou amestec de capsule pe bază de plante, care susține activ un stil de viață sănătos. Derivat din fructe și uleiuri din alge și semințe, amestecul reprezintă următorul pas spre o dietă echilibrată.

Prin această lansare de produs, Juice Plus+ își păstrează angajamentul de a inspira și educa oamenii în a duce un stil de viață echilibrat și sănătos. Așadar, Omega+ Blend este adiția perfectă în gama de produse Juice Plus+: suplimente alimentare avantajoase, de înaltă calitate, pe bază de plante și bazate pe știință.

100% vegane și sustenabile 

Majoritatea suplimentelor alimentare Omega-3 sunt derivate din ulei de pește. Cu toate acestea, capsulele pe bază de plante Omega+ Blend sunt concepute dintr-un mix de alge (sursa originală a acizilor grași Omega-3 EPA și DHA), ulei de boabe de cătină și ulei de semințe de șofrănel. Astfel, formula nu conține deloc pește. Nu numai că este o alternativă sustenabilă la uleiul de pește, ci nici măcar nu prezintă gust sau miros de pește - amestecul Omega+ este 100% vegan, bazat pe surse originale.

DHA contribuie la menținerea funcției normale a creierului și a unei vederi sănătoase. Acizii grași EPA și DHA sprijină funcționarea normală a inimii*. De asemenea, Omega+ Blend promovează o dietă pe bază de plante și un stil de viață activ, îmbunătățind funcțiile creierului și inimii, susținând frumusețea, sprijinind acuitatea vederii și ajutând în procesul de îmbătrânire sănătoasă. Juice Plus+ a eliminat peștele și a trecut direct la alge, aceasta fiind cea mai bună sursă naturală de acizi grași Omega-3 - rapid, ușor și sustenabil.


Beneficii pe plus+


”Plus”-ul din amestecul Omega+ constă în introducerea zincului, vitaminei D și fitonutrienților. Aceste ingrediente contribuie mai departe la: funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea sănătății sistemului osos, muscular și a dinților (vitamina D), sinteza normală a ADN-ului, funcția cognitivă normală, menținerea unei bune vederi, sinteza normală a proteinelor și metabolismul normal al acizilor grași (zinc) și contribuie la sănătatea părului, pielii și unghiilor (zinc). Așadar, Juice Plus+ s-a asigurat că grija de sine e la îndemâna tuturor!

Sănătos, delicios și hrănitor


Fiind un supliment pe bază de plante, Omega+ Blend înlocuiește mirosul și gustul de pește, care se regăsesc în mod tradițional în produsele care conțin Omega-3, cu arome subtile de șofrănel, cătină și alge. Toate produsele din această gamă includ ingrediente derivate din alimente reale și nutrienți pe bază de plante. 

Amestecul Omega+ este 100% vegan, nu conține gluten și nici ingrediente modificate genetic.

Liza Pepple, Director Product Innovation Juice Plus+: “Suntem întotdeauna în căutare de modalități prin care să inovăm și să ne îmbunătățim produsele, iar Omega+ Blend nu face excepție. Prin noua gamă de produse, ne asigurăm că vom continua să contribuim la starea de bine a clienților noștri în cel mai eficient mod posibil. La Juice Plus+ credem în a merge până la capăt pentru a ne asigura că toată lumea beneficiază de suplimente alimentare de înaltă calitate, vegane și care nu sunt testate pe animale.”

Omega+ Blend este disponibil în două recipiente, fiecare cu 120 de capsule, la 205.25 lei/lună, în magazinul online Juice Plus+.





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search