luni, 3 aprilie 2023

Ce trebuie să știi despre Academia Online Primul Milion


Academia Online Primul Milion prezintă Netflixul Banilor, singura platformă de streaming din România dedicată educației financiare, cu lecții ilustrate și cursuri practice pe înțelesul tuturor. Misiunea platformei este de a facilita accesul la educație financiară pentru cât mai mulți oameni, în contextul în care un studiu recent realizat de Institutul de Economie Mondială din cadrul Academiei Române situează România pe ultimul loc în Europa la capitolul alfabetizare, doar 8% din populație având cunoștințe financiare elementare.

Astfel, Netflixul Banilor le propune consumatorilor să reducă puțin din timpul petrecut pe alte platforme de streaming în scopuri de divertisment și să îl investească în cunoștințe noi cu impact direct în propria bunăstare financiară. Odată ajunși pe platforma de educație financiară, utilizatorii au acces la cursuri și exerciții utile pentru orice obiectiv și nivel de cunoștințe, de la calcularea situației curente și gestionarea mai bună a bugetului lunar, până la investiții și planificare pe termen lung.

Peste 15.000 de români mai smart cu banii


În mai puțin de doi ani de la publicarea primului material în platformă, Primul Milion a reușit să creeze o comunitate de 153.000 de oameni interesați de educația financiară pe canalele de social media, dintre care peste 15.000 au urmat cel puțin un curs Primul Milion. În prezent, platforma Primul Milion are 4.000 de abonați activi care pot accesa peste 50 de cursuri despre bani, investiții, calculatoare de bugete, planificatoare de investiții și tot ce ține de bunăstarea financiară, dezvoltate cu ajutorul a peste 30 de experți de top din domeniu. În plus, abonații beneficiază de acces în grupuri private cu webinarii live și coaching gratuit 1:1 cu experții.

Cristina Muntean, fondator Primul Milion: “Oricine poate deveni liber financiar. Aceasta este viziunea de la care am pornit și care s-a conturat în misiunea Primul Milion. În România, pentru mulți dintre noi, educația financiară este un concept cu care ne întâlnim destul de târziu în viață, prea puțin acasă și la scoală, iar asta este ceva ce ne dorim să schimbăm. Nu ai nevoie de o facultate de profil sau un venit mare ca sa știi cum să-ți folosești banii și resursele la potențial maxim, ci doar de niște informații cât mai practice și pe înțelesul tău. Teoria noastră este demonstrată în platformă, unde vedem în fiecare zi oameni care acum un an-doi aveau datorii, iar acum au ajuns să aibă investiții, și-au schimbat job-ul sau au început un demers antreprenorial și au ajuns să-și crească exponențial veniturile, indiferent de la ce nivel au plecat.”

Toată educația financiară într-un singur loc


Platforma Primul Milion acoperă o plajă largă de obiective legate de bunăstarea financiară, de la cele de bază precum crearea unui buget, analiza propriei situații financiare sau deschiderea unui cont de investiții, până la demersuri pentru creșterea venitului lunar și, în cele din urmă, planificarea pentru libertate financiară ce presupune pensionarea sau traiul din venit pasiv la momentul dorit. 

În funcție de nevoile și obiectivele lor, utilizatorii pot găsi în platformă: cursuri de gestionare a veniturilor curente însoțite de șabloane practice, planificarea viitorului financiar, cursuri de identificare a profilului de risc și a tuturor tipurilor de investiții, cursuri de creștere a veniturilor, planificare și legislație pentru demersuri antreprenoriale, investiții în REITS și EFTS, dar și cursuri prin care pot învăța noi skill-uri precum programare, testare IT, design, Wordpress.

În plus, în fiecare lună, platforma este actualizată cu materiale și cursuri în funcție de noutățile din piață, dar și de nevoile oamenilor din comunitatea Primul Milion pentru a evolua pe plan financiar.

....................................................


Despre Primul Milion

Academia Online Primul Milion este singura platformă online din România care te învață prin cursuri ilustrate și practice cum să pui banii să lucreze pentru tine. Platforma de educație financiară oferă peste 50 de cursuri despre bani, investiții, calculatoare de bugete, planificatoare de investiții și multe alte materiale realizate de către echipa Primul Milion împreună cu 30 cei mai buni experți în domeniu, precum și acces la grupuri private de lucru și sesiuni de coaching 1:1. Cursurile din Academia Online Primul Milion pot fi achiziționate individual sau pot fi accesate alături de toate celelalte materiale și facilități prin abonament lunar sau anual. Mai multe detalii pe https://www.primulmilion.com/.
Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search