joi, 4 mai 2023

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului


Multibrandul TEZYO, reunește și în acest sezon cele mai noi tendințe și stiluri în materie de pantofi și accesorii răspunzând astfel preferințelor diverse ale clientelei sale. Această colecție vibrantă, axată pe tendințele momentului, încurajează clienții să își exprime individualitatea, încrederea și simțul unic al stilului în lunile mai calde care urmează.

 

Cea mai recentă lansare este însoțită de campania inspirațională „Încă un pas pe drumul tău" care evidențiază importanța stilului personal și a exprimării de sine și îi îndeamnă pe clienții săi să aleagă încălțăminte care să le reflecte o călătorie unică. O campanie empowering pentru curioși, curajoși, pentru cei purtați de încălțările lor „mai departe”, spre alte fațete inedite și interesante ale personalității lor. 

Selecția atent curatoriată de TEZYO a celor mai căutate branduri asigură accesul clienților la cele mai recente tendințe, la produse de calitate premium și la o gamă variată de stiluri pentru orice ocazie. Pentru primăvară/vară 2023, TEZYO oferă o gamă de neegalat de opțiuni de încălțăminte, prezentând designul unic și măiestria unor mărci precum: Epica, Gryxx, Le Colonel, Geox, Image, Aldo, Clarks, Otter, Camper, Pepe Jeans, Cromia, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo și Desigual.

Principalele puncte de atracție ale colecției de primăvară/vară 2023 includ:

Tocuri arhitecturale

Pentru că eleganța și pantofii cu toc vor fi mereu la modă, designerii caută mereu noi modalități de a se exprima în ceea ce privește încălțămintea elegantă.

Tocurile la modă în acest sezon variază de la modele cui de înălțimi amețitoare, ideale pentru evenimente speciale, la tocuri arhitecturale decorate cu texturi surprinzătoare, toc pătrat retro inspirat din geometria anilor '60 sau microtocurile, un alt trend reinventat de designeri în sezoanele recente, ideale pentru ținute office. 

Oricare ar fi trendul care ți se potrivește, în selecția din magazinele TEZYO vei găsi cu siguranță perechea de pantofi ideală.

 Platformele retro

Platformele retro sunt sandalele vedetă ale sezonului și ar putea fi cu ușurință împrumutate din garderoba bunicii, deoarece sunt inspirate de modelul lansat și purtat cu succes în anii '70.

Sandalele cu platformă decorate cu sfoară și cu aplicații au păstrat ceva din influența hippie al anilor lor de glorie și adaugă oricărei ținute un aer boem și lipsit de griji. Sunt ideale pentru zile însorite de vară, plimbări de weekend sau zile petrecute la plajă. 

 Noul mocasin

Noul mocasin este un alt clasic care nu se va demoda niciodată și se potrivește atât unei ținute office, cât și unui look nonconformist. Mocasinii sunt confortabili prin definiție, dar în ultima vreme au devenit mai versatili prin intervenții estetice la nivelul calapodului și prin apariția diverselor modele de mocasini cu tălpi impunătoare - asemănătoare bocancilor utilitari - dar și a aplicațiilor, precum decorațiuni metalice sau din piele, care oferă modelului un aer citadin și modern. 


 

Îmbrățișează eleganța relaxată cu selecția de pantofi casual de la mărci precum Geox, Camper și Clarks. Descoperă mocasini confortabili care combină perfect stilul și funcționalitatea.


 

Sneakerși contemporani

Selecția de pantofi sport este marcată de prezența platformelor sofisticate inspirate din propunerile designerilor din ultimele sezoane. Talpa pantofilor a devenit recent un factor diferențiator când vine vorba despre modelele sport, iar volumele și suprapunerile de texturi adaugă pantofului clasic un aer modern și contemporan care completează designul avangardist. 

 


Faceți o declarație de stil cu modelele din selecția de pantofi sport de la mărci emblematice precum Gryxx, Skechers sau Pepe Jeans. De la culori și modele vibrante la modele inovatoare, acești pantofi sport te vor menține în avangarda modei.     


                Accesorii:

Selecția de accesorii vine să completeze modelele inspiraționale de pantofi cu modele unice și creative în spiritul tendințelor momentului. Poșetele vedetă ale sezonului, variantele miniaturale, sunt perfect reprezentate prin modele multicolore Aldo, pentru variante mai elegante, potrivite pentru evenimente de seară, nunți sau cocktailuri, variantele disponibile de la Epica satisfac și cele mai exigente gusturi. 

Pentru cele care au nevoie de genți utilitare, care nu par niciodată pline, selecția de la celebrul brand spaniol Desigual abundă în variante din piele naturală sau material textil. Selecția de accesorii Tezyo este disponibilă în toate variantele de materiale de la piele naturală, ecologică sau materiale textile.

 

Descoperă noua colecție și vezi ce stil ți se potrivește cel mai bine în magazinele Tezyo din toată țara sau online pe tezyo.ro.

 

 

 

 

***                                                                                       

Despre TEZYO 

Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Camper, Gryxx, Pepe Jeans, Cromia, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo, Desigual, Kat Maconie etc. 

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent in majoritate oraselor din tara cu 34 de magazine. 

Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Afi Brasov), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO! Pitești Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focsani Mall), Oradea (Tezyo),  Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City), Târgu Mureș (Shopping City). 

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search