sâmbătă, 19 august 2023

Câteva dintre produsele mele MAC preferate

 

Îmi este greu să aleg doar câteva dintre produsele MAC preferate pentru că am multe favorite, însă am decis să le selectez pentru astăzi pe cele care se află momentan în rutina mea de skincare și makeup.  Serul, uleiul de demachiere și crema de față sunt o adevărată surpriză pentru mine. Până acum câteva luni folosisem doar machiaje și am fost de fiecare dată impresionată, ca și voi, însă sunt cu adevărat senzaționale și produsele de îngrijire a pielii.

 

Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil de la MAC este un ulei blând pentru curățarea pielii și este o revelație pentru mine. Nu am crezut, recunosc, că poate îndepărta perfect machiajul! Este îmbogățit cu extract de bujor japonez și tsubaki, uleiuri de jojoba și semințe de floarea-soarelui, și vitamina E, dizolvă machiajul și curăță bine pielea în timp ce o hidratează.

Nu conține ftalați, donori de formaldehide, SLS, SLES, triclosan, galben d&c 11, oxibenzonă, microbile sintetice de 5 mm sau mai mici!

MAC Cosmetics Hyper Real Serumizer este divin! Hidratează, hrănește, catifelează și regenerează tenul, are o textură foarte fină și nu lasă peliculă grasă. Susținut de Pro-4 Power Infusion Matrix™, serul conține extract rar de bujor japonez, 4% niacinamidă, acid hialuronic și ceramide, pentru a oferi rezultate imediate și de lungă durată. În plus, este perfect și ca bază perfectă pentru fondul de ten.

 

Pe Notino găsiți și crema MAC Cosmetics Hyper Real Skincanvas Balm, care fortifică și protejează bariera cutanată, hidratează tenul și îl netezește, pentru un efect de lungă durată. Are la bază Pro-4 Power Infusion Matrix™, care conține extract rar de bujor japonez, 2,5% niacinamidă (contribuie la sporirea reînnoirii celulare, îmbunătățește textura tenului, minimizează porii și liniile fine), acid hialuronic și ceramide regenerative. Lasă tenul nu doar catifelat, ci și hrănit și cu o strălucire sănătoasă. 

Diferența se vede încă de la primele folosiri, iar o altă parte frumoasă a acestei creme este că se potrivește tuturor tipurilor de ten și este și o perfectă bază de machiaj pentru că nu lasă peliculă grasă.

Un alt produs pe care îl folosesc din plin în vara asta este rujul hidratant MAC Powder Kiss Velvet Blur Slim Stick în nuanța Stay Curious. Rezistă vreo 12 ore, ca în prezentarea oficială, nu usucă buzele, nu rămâne pe pahar sau pe buzele altcuiva... Nici nu se fărâmițează sau să rămână inestetic doar pe contur.

Un alt produs care îmi place și este una dintre vedetele brandului este MAC Cosmetics Fix + Stay Over, care este și redus acum pe Notino și previne estomparea și oxidarea fondului de ten. Mai mult, conferă protecție împotriva poluării și luminii albastre.

Formula hidratantă are la bază particule microscopice care creează un strat protector ce menține frumusețea machiajului, fără a încărca tenul. Conține mușețel, cafeină, ceai verde și este chiar minunat dacă vreți un machiaj rezistent pentru multe ore.

Cât despre MAC Cosmetics M·A·CStack Waterproof Mascara nu știu ce aș mai putea spune decât că este fabulos, cum știți și voi! Este unul dintre cele mai bune de pe piață, toată lumea îl adoră și este redus cu 20% pe Notino. Lungește genele, conferă volum și este și rezistent la apă. L-am folosit la mare și este minunat!


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search