marți, 31 octombrie 2023

Artistry Future Glow Serum Foundation și alte minunății


ARTISTRY, un brand premium pentru îngrijirea pielii și machiaj distribuit exclusiv de Amway, introduce două colecții noi - Artistry Go Vibrant Eye Collection și Artistry Future Glow Serum Foundation. Cele 2 colecții conțin 4 produse menite să transforme complet rutina de înfrumusețare, în timp ce oferă o serie de beneficii unice. 


Cele două game au ingrediente curate, pe bază de plante, cu efect hrănitor asupra genelor și a pielii. În plus, toate produsele sunt vegane îndeplinind standardele Artistry Clean, un set riguros de linii directoare care ne asigură că produsele ARTISTRY sunt pure, sigure și eficiente; acestea nu conțin ingrediente de origine animală, iar marca este înregistrată la The Vegan Society și evită testarea pe animale.

Artistry Future Glow Serum Foundation

Gama aceasta are în rol principal un fond de ten cu o textură superbă și 17 nuanțe bine alese pentru a se potrivi oricărui ton al tenului. Fondul de ten Artistry Future Glow Serum include ingrediente care vizează cele două probleme principale ce deranjează cel mai mult: aspectul imperfecțiunilor pe suprafața pielii, cum ar fi semnele premature de îmbătrânire, și îngrijorarea privind nuanța fondului de ten. 


Tehnologia Artistry Custom Match a determinat proporțiile exacte de pigmenți pentru a asigura că aproape orice nuanță și subton al pielii sunt tratate minunat de acest produs. Astfel, selecția nuanței potrivite devine mult mai ușoară și precisă. 


Fondul de ten Artistry Future Glow Serum are o textură lejeră, confortabilă și lasă pielea hidratată. De asemenea formula include complexul exclusiv Phyto-L, care distribuie în mod eficient ingredientele Nutrilite™ in piele. Mai mult de atât, fondul de ten oferă protecție SPF 35 PA++, alături de beneficii antioxidante pentru a ajuta la protejarea de agresorii externi.

Artistry Go Vibrant Eye Collection


Această colecție oferă genelor un aspect superb, într-un mod natural. Formulele produselor includ ingrediente pe bază de plante, îndeplinind astfel standardele Artistry Clean.

Gama Artistry Go Vibrant Eye este compusă din:

● Artistry Go Vibrant Waterproof Length Serum Mascara - un rimel care oferă gene mai lungi, cu un aspect natural, pe tot parcursul zilei (10 ore). Conține un complex Phyto-Proof derivat din plante, care include un agent de fixare botanic. Produsul este rezistent la ploaie, transpirație și lacrimi, fără a păta zona ochilor. 

 Totodată, formula nu conține pigment negru de tipul Carbon Black - o realizare semnificativă pentru Amway. Pensula în formă de semilună permite o aplicare a produsului superbă. 


● Artistry Go Vibrant Waterproof Pencil Eyeliner - un creion rezistent la apă, pete și la transfer, ce oferă o culoare intensă și care persistă 10 ore. Creionul pentru ochi Waterproof Pencil este menit să aibă o aplicare precisă, iar textura fină îl face să alunece fără efort. 

Este infuzat cu ingrediente care oferă un aspect sănătos, deoarece formula include o serie de ingrediente cheie, cum ar fi extractul de semințe de chia albă Nutrilite, complexul de vitamine cu vitamina E, uleiuri botanice curate și altele.

● Artistry Go Vibrant Waterproof Brow Pencil + Tinted Gel
- un set de sprâncene care oferă un aspect definit ce durează până la 10 ore. Produsul are o formulă cremoasă care se aplică ușor, ideală pentru a umple sau finisa forma sprâncenelor. Peria scurtă de la aplicatorul gelului are o formă înclinată și oferă precizie, iar formula acestuia se usucă rapid, fiind perfectă pentru momentele în care timpul nu e de partea ta. 

Printre ingredientele cheie se regăsesc extract de rodie Nutrilite, complex de vitamine cu vitamine E și C, acid hialuronic, ceară de Carnauba și nu numai.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search