marți, 31 octombrie 2023

beauty news BIONIKE


Fetelor, cunoașteți brandul Bionike? Recunosc că mie îmi este străin și regret că săptămâna trecută nu am putut fi prezentă la evenimentul de la Veranda Casa Frumoasă, acolo unde aveam ocazia să-l descopăr. Aduc în atenția voastră, însă, trei dintre gamele Bionike: Defence Hydractive, Defence My Age și XAge!

 



Defence Hydractive

Cremele din gama Defence Hydractive sunt ideale pentru protejarea zilnică a pielii, cu o textură bogată și care se absoarbe perfect in piele și un complex de acid hialuronic cu greutăți moleculare diferite (Hyaluron Pro™), susține hidratarea de până la 48 de ore în toate straturile epidermei. 



 

Datorită agenților fitoactivi antioxidanți speciali, ajută la combaterea radicalilor liberi generați de agresorii de mediu (UV, poluare). Îmbogățite cu ingrediente care protejeaza împotriva efectelor nocive ale luminii albastre și cu proprietăți hrănitoare și reparatoare, pielea ramane moale, compactă și netedă.



Defence My Age

Defence My Age este aliatul femeilor împotriva trecerii timpului printr-o nouă abordare și o formula inovatoare. Defence My Age acționează asupra celor 4 parametri pentru o piele sănătoasă (hidratare - elasticitate - fermitate - strălucire), îmbunătățind calitatea pielii în timpul menopauzei și punând în valoare frumusețea femeilor. 

 
 Ne dorim să abordăm această perioadă de schimbare într-un mod pozitiv. Este o linie care celebrează frumusețea femeilor: femei libere, cu ochii deschiși și care abordează pozitiv trecerea timpului, căutând în același timp să își păstreze energia feminină.


Defence XAge

Fie că vorbim despre linii fine sau profunde, gama XAge este aliatul de care ai nevoie împotriva ridurilor. Ajută la îmbunătățirea texturii pielii, susținerea acesteia și contribuie la hidratarea profundă a epidermei. Toate produsele anti-rid conțin REJUVENATE SGF™: un complex exclusiv capabil să stimuleze principalii factori de regenerare ai pielii, crescând activitatea fibroblastelor și prezența naturală a colagenului, elastinei și acidului hialuronic.

Mi-ar plăcea să aud părerea voastră dacă testați vreunul dintre aceste produse sau pe oricare altul Bionike!

Pe lângă acestea prezentate aici, Bionike are o mulțime de alte produse, de la skincare la vopsea pentru păr, make-up și până la produse anticelulitice, suplimente alimentare sau produse destinate bebelușilor. Abia aștept weekendul pentru a mă răsfoi în voie magazinul online bionike.ro.


Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search