marți, 31 octombrie 2023

Îngrijirea de toamnă cu Weleda



Weleda este un brand german fondat în 1921, cu o istorie bogată în crearea unor produse naturale, organice. Astăzi, brandul este prezent în peste 50 de țări din întreaga lume. Produsele Weleda nu conțin uleiuri minerale, parabeni, siliconi și PEG, reprezintă o îngrijire naturală 100% certificată, cu 80% dintre ingrediente certificate organic. 

 

Nu sunt testate pe animale și nu conțin parfumuri sintetice, ingrediente modificate genetic sau ingrediente microplastice. În plus, toate produsele sunt create din surse etice de materii prime pentru respectarea oamenilor și biodiversității.

Unt pentru corp Skin Food Weleda, 105 lei (miobio.ro)

Acest unt de corp concentrează toată puterea gamei originale și bine cunoscute Skin Food. Învăluie pielea cu o combinație unică de extracte din plante. Violeta, gălbenele și mușețelul ajută la calmarea pielii uscate, în timp ce untul organic de shea și cacao o lasă catifelată și fină la atingere. 

Textura sa este ușor absorbită de piele si o hidratează intens fără a lăsa o senzație lipicioasă sau grasă. Parfumul natural are note subtile de portocală dulce și lavandă. Produsul este testat dermatologic.
Mod de utilizare: Se poate aplica oricând pe întreg corpul. 


Pastă de dinţi cu gălbenele Weleda, 33 lei (miobio.ro)

Pastă de dinți fără mentol și fără fluor, cu extracte din plante naturale și minerale.
În această pastă de dinți Weleda, fiecare ingredient contribuie la o respirație proaspătă. Gălbenelele cu efect anti-inflamator ajută la calmarea gingiilor sensibile, carbonatul de calciu curăță delicat, iar uleiul natural eteric de fenicul dă un gust proaspăt și plăcut. 


Fără ulei de mentă, recomandată astfel și celor ce urmează tratamente homeopatice, pasta de dinți împrospătează gura și o curăță în mod natural.

Tonic revigorant pentru păr şi scalp Weleda, 70 lei (miobio.ro)

Loțiunea tonică vitalizantă cu ulei de rozmarin, extracte prețioase de iarbă de soldină (floare grasă) și frunze de hrean întărește părul, revigorează scalpul și hrănește rădăcina. Reduce căderea părului și susține regenerarea acestuia. Cu parfum energizant de rozmarin, potrivit pentru bărbați și femei. Testat dermatologic, produs natural certificat de îngrijire a părului.


Mod de utilizare: Se aplică zilnic dimineața și seara pe scalp, se masează cu vârful degetelor. Se poate aplica pe păr și scalp și atunci când părul este umed după spălare. Nu necesită clătire.

Cremă Skin Food Weleda, 65 lei (miobio.ro)

Skin Food este un salvator universal al pielii uscate, aspre de pe față, coate, mâini și picioare – cremă nutritivă are grijă de pielea deteriorată de pe orice parte a corpului. Cu extracte de panseluță, gălbenele și mușețel într-o bază generoasă de uleiuri și ceară de albine, Skin Food are grijă ca pielea să revină la cea mai bună formă. 

Crește semnificativ hidratarea, elasticitatea, finețea și renegerarea celulară a pielii. Produs testat dermatologic. Fără parfumuri sintetice, coloranți, conservanți sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Ideala pentru sezonul rece.

Balsam de buze Everon Weleda, 32 lei (miobio.ro)

Balsamul de buze Everon conține ingrediente naturale, delicate, printre care ulei organic de jojoba, ceară prețioasă de trandafiri și unt organic de shea, ce hrănesc și protejează buzele uscate și sensibile. Ceara de albine crează o barieră solidă împotriva influențelor externe dăunătoare, iar notele delicate de vanilie și de trandafir din uleiurile eterice dau balsamului un parfum subtil și plăcut. 

 Ușor de aplicat, el protejează împotriva deshidratării și dă buzelor o strălucire discretă. Oferă, totodată, și protecție solară naturală (SPF 4) fără a conține filtre UV sintetice.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search