vineri, 29 decembrie 2023

S-a redeschis magazinul Benvenuti din Mega Mall București


Magazinul Benvenuti din Mega Mall (al 6-lea din capitală) s-a redeschis într-o nouă locaţie, cu un spaţiu mai generos dar şi cu un nou concept. Situat la nivelul -1 al centrului comercial, cu o suprafață de aproximativ 225 mp, acesta își întâmpină clienții într-un decor classy și o atmosferă rafinată, aducând în prim plan cele mai noi colecții de încălțăminte și marochinărie ale brandului.

Diversitatea și calitatea sunt cuvintele cheie când vine vorba despre colecțiile Benvenuti. În noua locație din Mega Mall, clienții vor descoperi un mix perfect echilibrat între brandurile disponibile exclusiv în magazinele Benvenuti, precum Luca di Gioia, Solo Donna, TheZeus, Enzo Bertini, dar și mărci internaționale recunoscute la nivel global, precum: Converse, Skechers și Pierre Cardin - asigurându-se astfel că fiecare vizită în magazin este o experiență completă și satisfăcătoare pentru clienți. 


Investiția pentru amenajarea magazinului Benvenuti din noua locație, ce se afla la etajul -1 din Mega Mall, se ridică la aproximativ 100.000 Euro, iar stocul de marfă depășește suma de 500.000 Euro.

Cu o gamă atât de extinsă și diversificată, Benvenuti promite că fiecare client își va găsi perechea perfectă, potrivită stilului și nevoilor sale. Mai mult, în cadrul magazinului Benvenuti este disponibilă o selecție variată de produse de curățare și întreținere pentru încălțăminte și articole de marochinărie, dar și un serviciu gratuit de lărgire pus la dispoziția celor care au nevoie de mici ajustări de măsură pentru articolele de încălțăminte. 


„Ne propunem să oferim colecții ce îmbină calitatea excepțională, designul fresh și inovator cu confortul maxim. Fiecare produs este conceput cu gândul la clientul nostru, la dorințele și solicitările sale. Misiunea noastră este ca orice client Benvenuti să poată păși relaxat în fiecare zi, transformând astfel orice zi într-o experiență relaxată”, au declarat reprezentanții companiei. 

 


Magazinul Benvenuti Mega Mall București este deschis zilnic în intervalul orar 10:00 – 22:00, iar accesul se poate face foarte facil atât de la intrarea principală a centrului comercial dinspre Bulevardul Pierre de Coubertin, cât și din parcările exterioare, subterane si supraterane.

Toate produsele disponibile în noul magazin Benvenuti pot fi descoperite și în magazinul online https://www.benvenuti.com/ro.

.................................................................


Despre companie

Compania Benvenuti a fost înființată în anul 2004 fiind, în prezent, unul dintre cei mai importanți retaileri de încălțăminte și marochinărie din Romania. Compania operează în prezent o rețea de 47 de magazine sub brandul Benvenuti si 9 magazine multibrand Enzo Bertini.

De-a lungul celor aproape 20 de ani de activitate, compania Benvenuti s-a implicat în multiple actiuni sociale și a inițiat și derulat campanii de marketing care au constituit un adevărat pionierat în domeniul de activitate al companiei. Dintre acestea amintim: “Benvenuti îți deschide porțile Romei”, “Benvenuti te încalță cu un BMW SERIA 3” sau “Alege-ți perechea norocoasă”.

Totodată, expansiunea și longevitatea companiei Benvenuti se datorează modului extrem de serios și atent în care este înțeles actul vânzării, în totalitatea lui, atât în ceea ce privește calitatea produselor comercializate, cât și în ceea ce privește nivelul serviciilor oferite de către întreg personalul companiei.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search