duminică, 28 aprilie 2024

Paradisul din stațiunea Sfinții Constantin și Elena, din Bulgaria

Nu știu dacă sunteți la curent cu frumusețea Bulgariei. Mi-ar plăcea să cred că da, însă știu că sunt unele preconcepții, iar unii dintre cei care nu au ajuns încă la vecini ar putea fi influențați negativ de alții care nici eu nu au fost, dar din frustrări de tot felul sau/și lipsă de informație și curiozitate ar putea crede bazaconii.

Mie îmi place mult Bulgaria, atât cât am reușit să văd. De vreo 30 de ori la Balcic, câteva plimbări în Ruse și Varna, Veliko Târnovo, Sozopol, Albena...

Îmi doream mult să ajung în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, dar abia anul trecut în noiembrie a fost să fie potrivit pentru mine. Doamne, și cât de potrivit a fost totul! Aveam cea mai mare nevoie de o deconectare de tot ce înseamna viața mea în București, o pauză de la gândurile mele, activitățile mele, viața și grijile mele.

Am petrecut aproape trei zile aici, pe care le-am simțit ca pe trei săptămâni. Atât de minunat a fost, atât de puternică energia locului.

Cazarea a fost la Aquahouse Hotel & SPA, un hotel nouț, desprins din vise, efectiv! Nu credeam că voi găsi așa ceva atât de aproape de România, la doar câteva ore cu mașina. Totul este absolut impecabil, de la localizare și până la cele mai mici detalii care țin de camere, curtea și grădina, mâncare, piscine cu apă caldă și în interior, și în exterior, saune, totul divin!

Hotelul oferă o întreagă serie de proceduri și terapii medicale, spa & wellness, care au la bază apa termală vindecătoare, care este o resursă de frumusetețe și sănătate de secole.Apa minerală termală are 46 de grade Celsius și este folosită cu succes în tratamente de prevenție și vindecare a bolilor cardiovasculare, endocrine, precum și în afecțiuni ale sistemelor nervoase și musculo-scheletal.

Proprietățile vindecătoare ale apei termale ajută totodată oaspeții să își îmbunătățească întreaga stare de sănătate, precum și sistemul imunitar.

Și sincer vă spun că în prima dimineață, când am deschis ochii și am văzut, din pat, cerul roșu și unul dintre cele mai frumoase răsărituri din viața mea, am plâns! Atâta frumusețe... Și acum am pielea de găină.

Vă las câteva fotografii:





































Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search