marți, 25 iunie 2024

beauty news FORCAPIL


FORCAPIL și Magna Pharm Romania, sunt încântați să anunțe lansarea a două noi produse revoluționare care promit să schimbe modul în care consumatorii își îngrijesc părul și își protejează pielea, dar și a noului website www.forcapilromania.ro


Lansarea din 18 iunie, de la Tuya Bucharest, a scos in evidenta doua noi produse: Forcapil Elixir Anti Căderea Părului și Forsun Gummies Solaire. Aceste produse includ soluții inovatoare pentru combaterea căderii părului iar jeleurile solare au efect antioxidant; ambele dezvoltate cu cele mai recente tehnologii și ingrediente de înaltă calitate.

Brandul FORCAPIL® by Arkopharma, reprezentat în România de compania MagnaPharm, nu mai are nevoie de prezentare, fiind unul dintre cele mai iubite branduri din România pe piața relevantă de suplimente alimentare pentru păr. 


Prezenți la evenimentul cu tematica All White, cu accente de verde, roz, auriu și portocaliu – culorile statement ale produselor Forcapil, invitații s-au bucurat de o atmosferă vibrantă și au descoperit noile produse. 


 FORCAPIL® Elixir Anti Cădere a părului

Suntem încântați să anunțăm lansarea noului FORCAPIL Elixir Anti Căderea Părului, un elixir ultra concentrat creat pentru a combate pierderea părului și a îmbunătăți sănătatea scalpului și a firului de păr. Acesta vine sa compelteze gama deja vedeta, cea anti caderea parului. Din gama mai fac parte: comprimatele, jeleurile, șamponul si lotiunea.
FORCAPIL Elixir anti căderea părului este formulat cu ingredente de origine naturală în proporție de 98%, fără alcool, parabeni sau silicon. Formula sa avansată acționează direct pe zonele afectate, oferind o soluție țintită și eficientă împotriva căderii părului. Părul tău va deveni mai rezistent și mai sănătos. 


Conține extract de Coada Calului, Zinc, Urzica, Mei, vitaminele B5, B6, B8 dar și Cofeina (acesta pătrunde în foliculul de păr după aplicarea topică și crește nivelul de energie pentru a stimula activitatea metabolică și pentru a promova proliferarea celulară - contracarează miniaturizarea foliculului de păr indusă de hormoni (testosteron/DHT), caracterizată printr-o scurtare progresivă a părului cu fiecare ciclu).

Reducerea căderii părului cu până la de 3.5 ori, dovedită clinic, îți va reda încrederea in tine. 


FORSUN® by Forcapil® Solaire Gummies

Consumatorul este tot mai conștient de faptul că expunerea îndelungată la soare, fără a proteja pielea (cel mai frecvent cu produse de protecție solară - SPF), poate fi extrem de periculoasă.

FORSUN® by Forcapil® Gummies vine în întâmpinarea acestor nevoi și dintr-o dorință de educare a consumatorului pentru a utiliza produse de protecție solară în orice anotimp. Acesta poatefi utilizat pe tot parcursul anului, zi de zi în orice condiții (sport, lucru în aer liber, etc).
Forcapil Solar Gummies pentru piele superbă și un bronz intens toată vara!
Jeleurile sunt menite să pregătească, să accelereze, să intensifice bronzul și să îmbunătățească aspectul pielii.

Formula activă concentrată a jeleurilor combină vitamine, minerale și pigmenți de origine vegetală pentru a ajuta la:

• Pregătirea pielii înainte de expunerea la soare;
• Protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ datorită seleniului și vitaminei E;
• Menținerea pigmentării pielii cu ajutorul cuprului. 



A TREIA LANSARE EXTREM DE IMPORTANTA ESTE CEA A NOULUI WEBSITE www.forcapilromania.ro


Forcapilromania.ro este creat ca un spațiu dedicat frumuseții și sănătății părului și pielii, cu ajutorul suplimentelor alimentare și produselor dermatocosmetice de cea mai înaltă calitate. Fiecare produs este selectat cu grijă pentru a vă oferi cele mai bune rezultate, astfel încât să vă simțiți minunat în pielea dumneavoastră.


IUBIREA PENTRU PĂR ȘI PIELE ÎN TOATE FORMELE SALE

Forcapil intelege faptul că fiecare femeie are nevoi unice. De aceea, gamele noastre de produse sunt create pentru a se potrivi fiecărei etape și rol din viața noastra! In fiecare zi, femeile reușesc să îndeplineasca cu succes o multitudine de roluri: iubită, soție, mamă, sportive, femeie de afaceri etc. iar în toate ipostazele Forcapil ofera produse care vin sa ajute să vă mențineți pielea și părul radiante, chiar și în cele mai aglomerate zile.

Fiecare pagină este gândită pentru a vă oferi informații detaliate și sfaturi utile, astfel încât să faceți cele mai bune alegeri pentru nevoile dumneavoastră. Ne dorim ca fiecare femeie să se simtă iubită și bine în pielea ei, indiferent de rolul important pe care îl joacă în viață, zilnic.

Alăturați-vă Comunității noastre!

Accesați www.forcapilromania.ro Suntem aici pentru a vă ajuta să străluciți în fiecare moment!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search