marți, 25 iunie 2024

NOUTATE Paula's Choice: 5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50


5% Vitamin C Sheer Moisturizer SPF 50 oferă protecție UV cu filtre solare sintetice și protecție antioxidantă cu 5% vitamina C și aminoacizi din alge. Are textură fluidă, este ușor de aplicat și reaplicat, are aspect final luminos, este potrivit pentru toate tipurile de ten.

Această formulă folosește tehnologia microfluidică, responsabilă pentru textura uimitoare și senzația abia perceptibilă a produsului pe piele.
Combinația de filtre UV și vitamina C formează un sistem de protecție avansată pentru piele: filtrele UV blochează atacul inițial al razelor UV, în timp ce vitamina C neutralizează daunele radicalilor liberi. Este ca și cum ai avea un sistem dublu de securitate pentru pielea ta, asigurând protecție maximă împotriva daunelor solare.

Cum se aplică acest produs

Aplică o cantitate generoasă de protecție solară, în fiecare dimineață, pe ten, gât și decolteu, cu cel puțin 15 minute înainte de a te expune radiațiilor solare. Reaplică în timpul zilei dacă este necesar (dacă petreci o perioadă mai mare de 2-3 ore expusă luminii solare) și întotdeauna după înot sau perspirație excesivă.
Aplicarea protecției solare este ultimul pas și cel mai important în rutina de îngrijire a pielii. Aplică în fiecare dimineață, indiferent de anotimp, în cantitate generoasă.


Cantitate necesară pentru fiecare aplicare

Pentru a proteja corect pielea de radiațiile UV este necesar să aplicăm protecție solară cu generozitate. Cantitatea recomandată pentru față este 1.25 ml (1/4 linguriță), de mărimea unei migdale, iar pentru gât și decolteu este necesară aceeși cantitate.

Dacă folosești machiaj, pentru a obține extra protecție solară aplică o bază de machiaj, un fond de ten sau o pudră cu SPF minim 30.

Hidratare și protecție solară


Dacă ai ten normal, mixt sau gras, hidratarea tenului în timpul zilei este asigurată de produsul cu protecție solară, nu este nevoie să aplici un alt produs înainte de SPF. Dacă ai ten uscat sau foarte uscat poți aplica crema ta hidratantă de seară sau un ser, înainte de SPF, pe toată fața sau doar pe zonele uscate. Asigură-te că ai aplicat SPF pe gât și pe decolteu dacă aceste zone sunt expuse luminii solare.

Aplicare în zona ochilor


Aplică protecția solară în jurul ochilor cu atenție. Nu aplica pe pleoape sau prea aproape de linia genelor și asigură-te că produsul nu intră în ochi.

Dacă simți disconfort la aplicare alege un produs Paula’s Choice cu protecție solară minerală pentru a proteja zona sensibilă a ochilor, titanium dioxide și zinc oxide sunt filtre solare minerale cu spectru larg și în același timp sunt delicate cu pielea.

Măsuri pentru protejarea pielii

Petrecerea timpului expuși la radiațiile solare crește riscul de cancer de piele și duce la apariția semnelor premature de îmbătrânire ale pielii. Pentru a scădea aceste riscuri aplică în fiecare dimineață protecție solară SPF 30 sau mai mare și ia alte măsuri de protecție cum ar fi: limitează timpul petrecut la soare, în special între orele 10.00 – 14.00, poartă haine cu mâneci lungi, pantaloni lungi, pălărie și ochelari de soare cu protecție UV dacă trebuie să petreci mai mult timp în soare. 
Îl găsiți AICI.





Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search