marți, 25 iunie 2024

Când se deschide Primark în Timișoara


Primark, retailerul internațional de moda, a anunțat astazi data deschiderii celui de-al treilea magazin din Romania. Acesta va fi primul magazin Primark din partea de vest a țarii, situat in proiectul mixt Iulius Town Timisoara.

Primark Timisoara se va deschide pentru clienți miercuri, 7 august, la ora 10, in plin sezon estival si chiar inainte de sezonul aglomerat al inceperii scolii din toamna. Aceasta deschidere vine la un an si jumatate dupa ce retailerul a intrat in Romania cu primele doua magazine in ParkLake Shopping Centre si, respectiv, AFI Cotroceni, Bucuresti. Inaugurarea marcheaza un moment important pentru Primark, retailerul continuandu-si planurile ambițioase de extindere in Europa Centrala si de Est.

Noul magazin va crea peste 150 de locuri de munca pentru economia locala din Timisoara, mai multe posturi part-time si cu norma intreaga fiind inca disponibile. Printre oportunitațile de angajare se afla roluri de asistent de retail, precum si alte posturi de conducere. Mai multe informații sunt disponibile aici


Primark Timisoara se va intinde pe o suprafața de 3.200 de metri patrați la primul etaj al centrului comercial, oferind clienților cele mai recente tendințe in materie de moda, precum si produse esențiale de zi cu zi in materie de imbracaminte pentru femei, barbați, copii, frumusețe si articole pentru casa.

De asemenea, magazinul va comercialza si produse sub marca Primark Cares, in continua crestere. Primark se angajeaza sa ofere imbracaminte mai durabila la prețuri accesibile pentru toata lumea. In prezent, 55% din hainele Primark sunt realizate folosind materiale reciclate sau materiale provenite din surse sustenabile, iar retailerul s-a angajat sa atinga pragul de 100% pana in 2030.

Maciej Podwojski, Director ECE, Primark, a declarat: „Suntem incantați sa anunțam ca in aceasta vara vom intampina primii clienți in Primark Timisoara. Este o etapa importanta in planurile noastre de extindere in ECE si o inaugurare mult-asteptata pentru Romania. Stim ca mulți locuitori din zona Țimisoarei au descoperit deja brandul nostru in urma calatoriilor in strainatate sau, mai recent, in capitala si ne bucura ca aceasta inaugurare va aduce brandul Primark mai aproape de ei. De asemenea, astept cu nerabdare sa ne marim echipa Primark din Romania.” 

Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS a precizat: „Primark este unul dintre brandurile populare pe care clienții nostri il asteptau de multa vreme si ne bucuram ca, peste puțin timp, vom putea sa ii uram, in sfarsit, bun venit in Iulius Town Timisoara! Este o premiera valoroasa pentru portofoliul IULIUS si suntem mandri ca Primark a ales proiectul nostru mixt din vestul țarii pentru inaugurarea primului sau magazin din afara Capitalei.” 

Europa Centrala si de Est (ECE) este o regiune de crestere importanta pentru Primark. Retailerul a deschis recent primul magazin in Ungaria, care este cea de-a sasea piața a Primark in Europa Centrala si de Est (ECE), unde opereaza in prezent 13 magazine. 

Pe langa Timisoara, Primark va mai deschide alte doua magazine in regiune in cursul acestui an, cu locații in Bydgoszcz, Polonia, si o a doua locație in Praga, Republica Ceha.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search