marți, 2 iulie 2024

Boost de antioxidanți pentru păr, din extract de imortele

Când este expus la soare și la temperaturi ridicate, este indicat să îi oferim părului ingrediente care ajută să fie mai hidratat, reparat și protejat. Kevin.Murphy, unul din cele mai apreciate branduri de îngrijire și stilizare a părului, puternic angajat în politici de sustenabilitate, propune ca soluție în acest sens uleiul tratament pentru păr, Young.Again, ce are la bază un amestec unic și brevetat de extract de imortele certificate organic, cu puternică acțiune antioxidantă și care oferă, în același timp, protecție împotriva coafării termice.

În plus, acesta conține și ulei din semințe de șofrănel, un ingredient bogat în acid oleic și utilizat ca lubrifiant al firului de păr, ce reține hidratarea în timp ce hrănește părul lăsându-ul moale și strălucitor. Extractul de frunze de ceai verde este, de asemenea, apreciat pentru proprietățile sale antioxidante puternice. Atunci când este asociat cu alte ingrediente din formulă, el ajută la creșterea elasticității părului și ajută la reținerea umidității. 


Uleiul tratament Kevin.Murphy Young.Again îmbunătățe rezistența părului cu de până la +1,7 ori.

"Cu Young.Again am creat un amestec bogat în antioxidanți pentru a restaura, reface și hrăni toate tipurile de păr. Este un ulei de tratament cu textura ușoară, bogat în nutrienți, destinat să combată atât daunele chimice, daunele provocate de mediul înconjurător de la soare și vânt, cât și daunele mecanice provocate de ustensilele de styling. În același timp, oferă elasticitate părului, crește strălucirea și oferă în același timp o hidratare care îmbunătățește și rezultatele stylingului", declară stilistul Kevin.Murphy.

Parte a liniei REJUVENATE, uleiul tratament Young.Again este un accesoriu versatil pentru orice rutină și poate fi folosit fie ca un pas de hidratare înainte de coafare, fie ca pas final în orice rutină de îngrijire a părului. Oferă protecție termică la căldură până la 230°C, ceea ce îl face partenerul perfect pentru oricare dintre produsele de styling KEVIN.MURPHY.

Young.Again este disponibil în întreaga lume în flaconul violet hexagonal semnat KEVIN.MURPHY, într-un gramaj de 100 ml.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search