miercuri, 3 iulie 2024

Dead Sea Collection by SABON


Timp de secole, Marea Moartă a fost celebrată pentru proprietățile sale terapeutice remarcabile. Amplasată în mijlocul unui deșert seren, cu aer curat și ape bogate în minerale, această minune naturală a fost prețuită de însăși Regina Cleopatra, care și-a atribuit frumusețea legendară beneficiilor sale vindecătoare.

Apele bogate în minerale, nămolul și sărurile Mării Moarte se laudă cu o compoziție de neegalat: 21 de minerale naturale, inclusiv o concentrație uimitoare de magneziu, de 15 ori mai mare decât a oricărei alte mări.

Acum poți avea propriul tău centru de wellness

Nămolul negru miraculos și sărurile din Marea Moartă sunt bijuteriile coroanei noii noastre game cosmetice. Neîmblânzite, pure și saturate cu o compoziție unică de 21 de minerale naturale, ele posedă proprietăți de purificare și regenerare profundă care le transformă în cel mai bun refugiu imersiv pentru pielea ta.

Această nouă gamă include cinci noi tratamente corporale personalizate care folosesc comorile naturale ale Mării Moarte pentru a crea un ritual multisenzorial ce-ți va transforma baia într-un spa personal. Noile noastre produse conțin nămol si sare de mare îmbogățite cu ulei de masline pur și trandafir roz de stâncă (Pink Rock Rose) cunoscut pentru proprietățile sale medicinale și calmante. Toate învăluite într-un parfum luxos care te transpune într-un spațiu de pace și serenitate deplină. Descoperă magia Mării Moarte, în toată splendoarea ei!

Un aer de liniște și pace și un parfum luxos

Esența revigorantă a parfumului-semnătură al noii linii Dead Sea de la SABON este o fuziune sublimă de arome „verzi“ care creează o desăvârșită ambianță de spa. Notele sărate sofisticate evocă un sentiment de pace, în timp ce uleiul calmant de eucalipt se desfășoară cu o îmbrățișare răcoritoare atât pentru trup, cât și pentru suflet. Notele de vârf încântătoare de sare de mare dau tonul, conducând la o notă de bază de ulei de cedru.

Experimentează puterea aromei noastre emblematice, un parfum ce te înalță spiritual și te învăluie într-un sentiment de pură beatitudine.


Rețeta secretă

O combinație unică de comori ale Mării Moarte și Mediteranei, cu beneficii remarcabile pentru piele: nămol de la Marea Moartă, săruri de la Marea Moartă, ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă. 
 

INGREDIENTUL VEDETĂ

Nămol de la Marea Moartă

Râvnit de secole, nămolul nostru negru de la Marea Moartă este o minune naturală îmbogățită cu 21 de minerale, în special cu o concentrație remarcabilă de magneziu.

Provenit de pe malul Mării Moarte, acest nămol negru sălbatic și pur posedă proprietăți de purificare și regenerare excepționale. Renumit pentru capacitatea sa de detoxifiere, absoarbe eficient excesul de sebum, minimizează imperfecțiunile și rafinează textura pielii.

Săruri de la Marea Moartă

Apa Mării Moarte este un rezervor extraordinar de săruri prețioase și micronutrienți esențiali pentru piele. Concentrația de magneziu din aceste săruri este de aproximativ cincisprezece ori mai mare decât cea din sărurile din orice altă mare. Sărurile de la Marea Moartă servesc ca o sursă unică de vitalitate pentru piele, eliminând celulele moarte și promovând reînnoirea pielii.


Ulei de măsline

Uleiul de măsline, un aliment de bază îndrăgit al dietei mediteraneene, este un elixir excepțional pentru piele. Bogat în antioxidanți, nu numai că hrănește și hidratează, dar oferă și o notă de lux ritualului tău de îngrijire a pielii. Cunoscut pentru utilizarea sa de secole ca emolient natural, uleiul de măsline pătrunde în profunzime, lăsându-ți pielea suplă, strălucitoare și rezistentă.


Extract de trandafir roz de stâncă

O floare de deșert care prosperă în climate neprietenoase, înflorind constant de-a lungul anotimpurilor. Această plantă nativă mediteraneană este renumită pentru proprietățile sale calmante, ajutând la relaxarea simțurilor și promovând o bună stare de spirit. 

Revitalizează, rejuvenează, relevă: gama Dead Sea de la SABON


Noua gamă Dead Sea de la SABON este o călătorie transformatoare de lux și întinerire pentru pielea ta. Elevează-ți rutina de frumusețe cu produsele noastre atent concepute pentru a aduce magia atemporală a Mării Moarte în ritualurile tale zilnice. 
 

Gel de duș cu nămol de la Marea Moartă

Atinge un nou nivel de răsfăț și trăiește o experiență spa de lux cu gelul de duș cu nămol de la Marea Moartă! Namolul de la Marea Moarta bogat in minerale, uleiul de masline hranitor si extractul calmant de trandafir roz de stâncă își unesc forțele pentru a-ți curăța, purifica și răsfăța pielea folosind mineralele și micronutrienții prețioși din Marea Moartă. Textura cremoasă alunecă pe piele lăsând-o irezistibil de moale și curată, iar aroma eterică îți trezește simțurile.

Motive să-l iubești

✓ Purifică pielea în timp ce o lasă moale și curată

✓ 97% ingrediente naturale

✓ Textură de gel cremos

✓ Nu conține sulfați

✓ Îmbogățit cu nămol de la Marea Moartă, ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă

✓ Testat dermatologic

✓ Potrivit pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

Beneficii remarcabile pentru piele: 

3-în-1: Curăță, purifică și răsfață.

Ce spun femeile*:

• 90% au raportat că pielea lor se simte purificată.

• 90% au observat o piele mai fină după utilizare.

• 95% au considerat că parfumul este relaxant.

 
 
Scrub de corp cu nămol de la Marea Moartă

Simte prin toți porii puterea regenerativă a Mării Moarte cu scrubul nostru de corp cu dublă acțiune! Nu oferă doar exfoliere, ci și un intens efect de hrănire și rejuvenare a pielii după fiecare aplicare. Formula noastră unică combină sărurile de la Marea Moartă bogate în minerale, uleiurile botanice organice și extractul de trandafir roz de stâncă pentru o experiență care-ți lasă pielea magic învăluită de un parfum divin. Îmbogățit cu nămol de la Marea Moartă și bogat în minerale, scrubul de corp Dead Sea elimină impuritățile și rafinează pielea, lăsând-o hrănită, luminoasă și fină ca mătasea. Îmbunătățește-ți rutina de îngrijire a pielii cu un singur exfoliant care oferă două beneficii remarcabile — un nou produs încântător pentru pielea ta.


Motive să-l iubești

✓ 91% ingrediente naturale

✓ Textură unică de sare în ulei

✓ Acțiune dublă: exfoliază și hrănește pielea

✓ Îmbogățit cu 3 uleiuri botanice organice: migdale dulci, argan și jojoba

✓ Testat dermatologic

✓ Pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană


Cremă-ulei pentru corp

Experimentează momente de beatitudine pură cu crema noastră de lux pentru corp. Această minune hidratantă conține un amestec divin de minerale de la Marea Moartă, unt de shea și ulei de măsline, toate acționând armonios pentru a hrăni și netezi pielea. Infuzată cu extract calmant de trandafir roz de stâncă pentru a relaxa simțurile, această cremă bogată se transformă într-un ulei delicat la contactul cu pielea, fiind absorbită rapid, pentru un finiș neted și catifelat.

Motive să o iubești

✓ 98% ingrediente naturale

✓ Textură unică de cremă-ulei

✓ Beneficii imediate de netezire și finiș luminos

✓ Îmbogățită cu minerale de la Marea Moartă, ulei de măsline și unt de shea

✓ Potrivită pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană


Mască de corp cu nămol de la Marea Moartă


Revitalizează-ți și remineralizează-ți corpul cu masca pentru corp Dead Sea. Fabricată din nămol negru pur de la Marea Moartă, saturat cu o compoziție unică de minerale naturale, această mască ajută la purificarea și rafinarea pielii prin absorbția excesului de murdărie și sebum. Renumită pentru beneficiile sale de purificare, masca este îmbogățită cu ulei de măsline și extract de trandafir roz de stâncă, cunoscut pentru proprietățile sale calmante. Experimentează o purificare profundă care-ți va ajuta pielea să rețină umiditatea, oferind un efect calmant și revitalizant. Ia-ți timp pentru tine, răsfață-te în propriul spa și lasă combinația puternică de ingrediente naturale să restabilească strălucirea naturală a pielii tale.


Motive să o iubești


✓ 95% ingrediente naturale

✓ Purifică și rafinează pielea

✓ Textură cremoasă

✓ Îmbogățită cu nămol de la Marea Moartă și ulei de măsline

✓ Testată dermatologic

✓ Potrivită pentru toate tipurile de piele

✓ Formulă vegană

Beneficii remarcabile pentru piele:
Purificarea profundă ce ajută pielea să rețină umiditatea și oferă un efect calmant și revitalizant.

Săruri de baie cu nămol de la Marea Moartă

Răsfață-te chiar la tine acasă cu o experiență de spa luxoasă cu sărurile noastre de baie cu nămol din Marea Moartă, bogate în minerale. Scufundă-te într-o baie de întinerire, deoarece combinația puternică de săruri de la Marea Moartă, nămol purificator de la Marea Moartă și extract de trandafir roz creează o oază de liniște și pace. Lasă amestecul bogat în minerale să-ți hrănească pielea și să-ți altinte simțurile, transformând baia într-un paradis de relaxare.Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search