joi, 22 octombrie 2009

EBA moare de grija moldovenilor



Europarlamentarul român Elena Băsescu (aşa este titulatura ei, aşa o scriem şi noi aici) a terminat de rezolvat toate problemele României şi a trecut la rezolvarea celor din Republica Moldova. Fără să fie băgată în seamă, s-a băgat singură şi a intervenit neîntrebată într-o discuţie din Parlamentului European de la Strasbourg, unde se discuta despre situaţia financiară a Republicii Moldova. Priviti in spatele ei cat auditoriu avea :)))))

 Nu ştiu, poate o să ziceţi de mine că sunt rea şi că mă iau de om aşa nevinovat.... Frate, n-am nicio nevoie, dar fiinţa asta e de o prostie ieşită din comun! Plus că e şi urâtă cu spume. Uitaţi-vă la pozele acestea şi contraziceţi-mă, vă rog foarte frumos, dacă aveţi cu ce!










Iată-i discursul spus, evident, în LIMBA ROMÂNĂ! Da, da, am înţeles, e naţionalistă şi de aceea nu a folosit engleza sau franceza!



„Criza economica este puternic resimtita si in Republica Moldova.Relatia Romaniei cu aceasta este extrem de stransa din punct de vedere economic.

Tara mea este prima destinatie a exporturilor din Moldova si a doua sursa de importuri. Aceste schimburi economice au fost serios afectate prin introducere abuziva a vizelor pentru romani de catre fostul regim comunist. Eliminarea lor dupa instalarea guvernului democratic a relansat schimburile economice.
Este necesar ca, creditul de 100 milioane euro promis Republicii Moldova de catre Comisie sa fie urgentat! In acest sens, o misiune a FMI se va afla la Chisinau intr-un viitor foarte apropiat. De asemenea, si Polonia a promis un ajutor substantial.

Uniunea Europeana trebuie sa tina cont de faptul ca prin votul lor din iulie, cetatenii Republicii Moldova si-au aratat deschiderea fata de Europa.

Este necesara o interventie substantiala, acum, din partea UE inainte de venirea iernii, pentru a nu lasa astfel posibilitatea fortelor anti-europene sa profite de situatia grea in care se afla Republica Moldova.

Pana in prezent niciun euro nu a ajuns in Republica Moldova !“
Yoda spunea...

Era cat p-aci sa zic o prostie :)

dar n-o zic

Butterfly spunea...

A spus ea atatea cuvinte fara sa le citeasca?wow, asta da eveniment :))

Zuzele spunea...

@Yoda: Hai zi-o!
@Fluturasul: Da, chiar ca este un mare eveniment!! :))

Anonim spunea...

Zici ca e Traian Basescu cu peruca! :)))))

Anonim spunea...

Dar nu a venit neintrebata si nu s-a bagat singura, era pe lista Europarlamentarilor care aveau comentarii de facut. Este o dezbatere si ea este membru suplinitor in Comisia de Afaceri Externe. In plus, sala era cam goala fiindca in acel moment se discuta situatia Republicii Moldove, or numai acei MEPs care sunt implicati in acest subiect erau prezenti. Sala ar fi fost plina daca ar fi fost voturi.
Nu-mi place Elena Basescu, dar trebuia sa explic contextul.

Anonim spunea...

CU ASA PARLAMENTARI EUROPENI NE MAI MIRAM CA AM AJUNS DE RAHATUL EUROPEI.
PUTETI VEDEA AICI CUM UN ROMAN MAI BRUNET,HARTUIE FEMEILE IN FATA MINISTERULUI EDUCATIEI DIN MADRID.VOI MAI FILMA SI VOI MAI PUNE SA VADA TOT POPORUL.
http://videonews.ro/action/viewvideo/27712/cersetor-roman-face-scandal-in-madrid/

Zuzele spunea...

@Ultimul anonim: Da, din pacate astia suntem.....

Zicolorata spunea...

Un discurs fff profund si la obiect. Cam ca o compunere de clasa a II-a.

De obicei se spune frumoasa si proasta. Ea are ghinion cu carul, saracuta, nici macar una dintre cele doua conditii nu o implineste...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search