joi, 15 octombrie 2009

Ce legatura o avea Inna cu Sf Parascheva????



Am primit mai devreme un comunciat de la Roton inc are o laudau pe cantareata lor Inna ca a incins o hora cu pelerinii care s+au dus la Iasi sa se roage la moastele Sfintei Parascheva. Doamne fereste! Deci voi va imaginati la catamai kitchul au recurs autoritatile din Iasi si pelerinii, pe deasupra? Pai frate, ori te duci sa te rogi, sa ceri iertare si sa saruti moastele sfinte, ori te duci la concert? In fine...Poate nu ma pricep eu prea bine la eligie sau poate sunt prea invechita.

"Atractia serii a fost incontestabil INNA, care, dupa cateva saptamani bune in care a avut evenimente doar in afara tarii, a demonstrat inca odata ca nu si-a uitat radacinile, cantand Hora Moldoveneasca impreuna cu publicul prezent in Piata Unirii. Spectatorii au uitat de frigul napraznic de afara si au incins, la propriu, o hora pe acordurile piesei cantate de INNA", se arata in comunicatul Roton.
:))) Imi si imaginez toate babetele care au gratuit pe tren si care s-au dus la Iasi sa se spele de pacate cum sareau de nebune in hora :)))
zuza g spunea...

:)))) hai ca m-ai facut sa rad! :))

shadow spunea...

si care ar fi problema aici?
cu ocazia sarbatorilor orasului iasi s-a stabliti si un concert care trebuia sustinut...cred ca a facut bine ca a mai incins putin atmosfera...a ajutat babele sa se incalzeasca:))
oricum concertul a fost prea frumos;)
(cine a fost stie:D)

Zuzele spunea...

@Zuza G: :))
@Shadow: Nu, nu este nicio problema! Ma amuzam si eu doar! :))

Anonim spunea...

cum sa nu fie o problema?? cine a mai auzit sa chemi o fufa sa incalzeasca babele venite in pelerinaj?? :))) doamne ce penibil! ca la romani...

yoana spunea...

:))) acum mi se explica cum mama lu becalli si-a rupt mana...:)))auzi la el..nu e nici o problema..pai hai knd moare bunica sa o chem pe inna..ca poate incingem o bocita munteneasca...

andreea spunea...

Nu a fost chemata sa "inalzeasca babele venite in pelerinaj". A fost chemata la zilele orasului Iasi ca sa cante.Iar asta a fost la cativa km de Biserica.Nu are nicio legatura cu pelerinii

Anonim spunea...

Inna ne-a demonstrat ca isi iubeste fanii romani si a cantat Hora Moldoveneasca in Piata Unirii din Iasi, spre surpriza fanilor. Publicul numeros prezent la eveniment a cantat alaturi de Inna, mai mult, a format o hora, uitand de frigul lui octombrie. Marturie stau sutele de comentarii pozitive primite pe site-ul oficial www.inna.ro.

Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards a avut un debut fulminant cu piesa "Hot", piesa care a ajuns pe primul loc in topurile radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

Piesa "Hot" a fost nominalizata la categoria "Cea mai buna melodie internationala" in cadrul festivalului Ema Eska. Anastacia, Lady Gaga, Rihanna si Sugababes sunt cateva dintre numele care au urmarit interpretarea Innei pe scena.

In cadrul celui mai renumit festival de muzica numit Sopot Hit, Inna s-a clasat pe pozitia secunda si in aceeasi zi, albumul de debut al Innei a fost lansat comercial in Polonia.

Traiectoria Innei se anunta a fi la fel de fructuoasa ca si inceputul, in conditiile in care agenda concertelor cuprinde multe tari din Europa si nu numai.

Zuzele spunea...

@Ultimul Anonim: Da Inna, asa :)
@Ioana: :))) Cine stie ce o fi sarit si coana Becali :)))
@Andreea: In comunicatul de la Roton scria ca a incins o hora cu pelerinii

Butterfly spunea...

Fara piesele celor de la Play & Win, si fara promovare Inna ar fi un mare zero, s-a vazut cand a cantat la Premiile MTV, iar piesele au avut succes in strainatate tocmai pentru ca e muzica electronica si in nici un caz pt talentul ei...

Zuzele spunea...

@Fluturasul: Mai, nu comentez daca are sau nu talent pt ca nu ma pricep prea bine. Mie-mi place de ea si ma bucur ca o romanca a ajuns atat de cunoscuta. In mulet cluburi din afara am auzit piesa "Hot"

Anonim spunea...

Da iti dai seama ce mare succes are INNA afara daca a venit de la marile ei concerte de prin tari straine ca sa le cante babelor din piata :-)

camelcutza spunea...

acuma fara suparare,dar oamenii care merg la moastele sf paraschiva sunt in majoritate,de varsta a treia.nu le arde lor de concerte,si daca le-ar fi ars,il vroiau pe banica,nu pe inna!

Anonim spunea...

Inna pentru Romania!

Inna, marea castigatoare Romanian Music Awards, este cel mai bun produs muzical al momentului si face cinste Romaniei in tari ca Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.
Suntem fani, ii ascultam muzica, ii apreciem interpretarile si show-urile si vrem ca Inna sa reprezinte Romania in Europa.

Intra pe SITE si voteaza Inna sau pe unul dintre site-urile http://ema.mtv.ro/, www.mtvema.com sau pe situl WAP la m.mtvema.com.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search