vineri, 16 octombrie 2009

Cum NU a platit Prigoana 84 de milioane de euro pe publicitate


Nu cred ca exista om in tara asta care sa nu fi auzit de Prigoana si Bahmuteanca. In urma cu cativa ani, nu apareau in ziare si nici la televizor, nu aveau paparazzi pe urme si nu starneau nici cel mai mic interes posibil cetatenilor de rand. Totul s-a schimbat de cand au inceput sa se tiganeasca la televizor, sa se jigneasca in fel si chip si sa-si arunce boarfele la usa unul altuia. Cand s-a petrecut celebrul episod conjugal cu celebrul plici de muste care s-a lipit de celebrul fund al Bahmutencei, s-a isterizat toata Romania. Nu era seara la OTV in care sa nu fie invitata ba Adriana, ba Prigoana, in care sa nu se balacareasca reciproc si sa spuna de miri ce amanunte intime... De rasul curcilor! Radea Diaconescu pe infundate, ii compatimea cand pe unul, cand pe celalalt, in functie de cine era invitat in seara respectiva, dar era constient ca banii vin garla in conturile OTV pentru ca toata tara era cu sufletul la gura sa afle ce a mai facut familia Prigoana, de cate ori a mai divortat sau de cate ori s-a mai impacat.

Faceau declaratii incendiare in presa, apareau pe prima pagina 6 zile din 7 in majoritatea tabloidelor din Romania si uite asa au ajuns vedete. N-au platit nici macar un euro pe publicitate, insa presa a pompat la greu in imaginea celor doi scandalagii.Pentru toti acesti ani in care au aparut pe sticla si pe hartie, Prigoana a facut un calcul si a ajuns la concluzia ca ar fi trebuit sa plateasca 84 de milioane de euro pe publicitate !!! Interesant nu?
Reteta lor a fost furata si de alte matracuci ajunse vedete direct de pe bordura si cocalari transformati in artisti de prima pagina in ziarele-hartie igienica din Romania. Este suficient sa intri in scandal cu o persoana publica, sa jignesti o vedeta pe care ai mirosit-o ca ii sare repede mustarul, sa spui ca un milionar cunoscut te-a pupat la subrat sau ca nu stiu ce bogatas crezi tu ca iti trimite flori.

Pe principiul asta ajunse cunoscuta intregului popor "minunata" faptura supranumita "blonda lui Iri", o decolorata stafidita care pare mai batrana cu 20 de ani decat are si care primeste zilnic o pagina in Libertatea unde isi expune tatele. Individa asta se lauda ca este mare om de afaceri in Liban. si ca a muncit muuuult pentru a ajunge la acest statut... Cu siguranta a muncit...Crede cineva ca este usor sa satisfaci "libaneji" fara numar? Sunt curioasa cat a platit ea pe publicitatea care i s-a facut pana acum... Cu siguranta a scos bani grei din buzunar pentru a-i fi aratate tatele in ziare... Nici nu o sa-i pun poza aici...ca nu vreau sa ma numar printre fraierii care ar fi putut primi ceva euro din milioanele care se vor strange peste cativa ani...
Butterfly spunea...

Credeam ca numai mie mi se pare ca aia arata mai batrana decat este....pai iti dai seama cat o fi stat ea pe "borduri", fie iarna fie vara, ca sa faca "afaceri", crezi ca i-a fost usor?:))

Anonim spunea...

:-))))))))
"Nu-i frumoasa da-i batrina!"

camelcutza spunea...

mie femeia aia mi se pare extraordinar de penibila.ce demnitate ai tu ca om,sa apari la tv la ora 18 sa iti arati sanii si fundul gol?in toate ziarele se lauda cu afacerile ei,ca apoi sa zica ca visul ei a fost sa pozeze goala!iar iubitul libanez mi-e greu sa cred ca accepta ca ea sa umble in fundul gol...si ce merit are?ca e cam trecuta,si umbla cu alti trecuti...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search