miercuri, 14 octombrie 2009

Rona Hartner, sexy diva la petrecerea de Craciun Sephora


Da, stiu ca suntem in 14 octombrie si stiu ca am scris in titlu "petrecere de Craciun", dar Sephora s-a grabit un pic si a scos pe piata cadourile pentru sarbatori. Nu de alta, dar barbatii ar trebui sa se pregateasca din timp si sa nu fie luati ca din oala :) Maine, poimaine este Craciunul si un cadou pentru o diva se cumpara din timp, nu de pe o zi pe alta, mai ales daca este foarte scump si "printul" nu are cal alb si doar o martoaga amarata...trebuie sa stranga bani sa-si multumeasca aleasa :))
Asa, hai sa nu mai bat campii...

Luni seara, la hotel Pullman a avut loc petrecerea Sephora si am avut ocazia sa vad o multime de farduri foarte dragute, potiuni miraculoase care promit sa ne scape de riduri, creme care au in compozitie sare si namol de la Marea Moarta, serumuri care ne fac pielea ca de bebelus :) Imi pare rau ca nu am avut aparatul de fotografiat la mine sa va arat cateva poze....foarte frumos arata totul...parca era Craciunul..numai ca era un Blue Christmas. Oameni foarte draguti care iti zambeau, tinere amabile sa-ti prezinte de-a fir a par fiecare produs cosmetice si sa te convinga ca este cel mai bun de pe piata.. Chiar mi-a facut bine seara pe care am petrecut-o acolo, mai ales ca am primit si un cadou frumos din partea lor.

Gazda evenimentului a fost Rona Hartner-actrita, cantareata, dansatoare si pictorita. Arata foarte bine si a slabit mult dupa nastere. Ultima oara cand am vazut-o arata ca o balenutza (sorry!) , dar abia nascuse femeia si era normal sa fie rotunjoara. Daca atunci era imbracata intr-o rochie larga si lunga pana in pamant, la party era extrem de sexy: intr-o rochita din voal transparent, neagra, iar pe sub ea nu avea decat desuuri, iar la un moment dat a aparut imbracata pe scena intr-o pereche de pantaloni scurti pe jumatate de fund, dar nu-i statea rau. Arata asa wild, cu parul lung si usor ondulat..Mi-a placut. A cantat si foarte misto, piese de cabaret, a si dansat cu un latino lover foarte sexos (Adela stie!).


Initial nu prea am inteles tema petrecerii. Chiar ma intrebam cu Adela (a scris si ea ceva foarte frumos AICI  ) ce legatura are afisul care anunta petrecerea cu muzica difuzata la volum maxim si dansatoarele de cabaret.. O zana frumoasa intr-o rochie diafana, stelute, bagheta magica, vis, poveste, Craciun ...cabaret, dansatoare imbracate in tinute oarecum vulgare, machiaj strident... Nu prea intelegeam combinatia.. Dar, mai apoi ne-am lamurit :)
Tema petrecerii era cabaretul parizian pentru ca multe dintre fardurile care vor fi lansare la Sephora in curand au un design inspirat de Crazy Horse, un vestit cabaret din Paris, unde o trupa de dans cu acelasi nume ofera show-uri de exceptie clientilor din lumea intreaga.


Fardurile au imprumutat si ele ceva din atmosfera de cabaret pentru a inviora portfardul divelor :) Asadar, rujuri in nuante stridente asortate cu farduri de pleoape aurii, gene false pentru priviri languroase in noaptea de Craciun, lac de unghii rosu aprins.. Ah! am primit de la ei un puf dragut, rosu, normal, care, atunci cand iti mangaie pielea, lasa o urma sclipicioasa, insa discreta...doar cat sa-ti dea un luciu sexy... Si am mai primit si un portfard din catifea in forma de buze carnoase rosii :)

Nu stiu cat de multe don'soare s-ar fi bucurat, insa, eu, care sunt cea mai mare iubitoare de cosmetice ever si o individa al carei vis pe lumea asta este sa locuiasca in Sephora :))), m-am bucurat foarte foarte mult ca am primit un cadou asa de frumos. Cand am ajuns acasa, parca eram un copil pe care il lasasera parintii sa-si desfaca darurile de sub brad si nu stia la ce sa se uite mai intai :)


Dar nu am terminat...Trebuie sa va spun ca am mai primit o spuma pentru corp cu aroma de caramel. Arata fix ca o spuma de par si miroase divin. Ce mi-a placut mie cel mai mult si mai mult este un gel demachiant cu aroma si esenta de trandafiri, By Terry. Este cel mai fin demachiant pe carel-am folosit vreodata. Curata perfect si nici nu trebuie sa folosesti o cantitate prea mare, nu pisca ochii si lasa o piele ca de matase...Bine ca si pretul este pe masura..cam 200 ron. Si am mai incercat un serum revitalizant, chiar asa se cheama, de la Skeen +. Are vitamina C in compozitie si chiar respecta toate laudele din reclama: sterge orice urma de oboseala de pe chip si ofera luminozitate pielii. Eu am gasit pe net si un pret, 140 de euro...dar sper ca am gasit eu gresit si ca nu costa chiar atat de mult. Nu de alta, dar mi-e frica sa ma indragostesc de el pentru ca nu ma cheama Monica Columbeanu si nu as avea bani sa mi-l cumpar :(




M-am lungit cam mult, dar trebuie sa va spun ce daruri frumoase am mai primit. Din noiembrie, exclusiv in magazinele Sephora se vor gasi produse AHAVA. Este o firma noua pentru piata din Romania si foloseste sare si namol de la Marea Moarta. Eu am testat un unt-sare pentru corp...Uplifting Butter Salt - asa se cheama. Eu mai am un produs pentru peeling cu sare se la Marea Moarta, de la Obey your Body (nu se gaseste la noi firma asta), insa arata ca un zahar un pic uleios si grunjos, iar pe masura ce il masezi pe piele se topeste si indeparteaza celulele moarte, lasand o piele incredibil de fina. Produsul de la Ahava nu este asa, arata ca un unt de corp si care face un peeling mult mai discret (adica nu inroseste pielea :) )pentru ca nu are asa multa sare de mare; se maseaza pe pielea uscata pana intra complet in piele, iar mai apoi se indeparteaza la dush. Mi-a placut foarte mult cum miroase, foarte fresh, iar sorbetul de corp din aceeasi gama ma innebuneste!!! Miroase a ceai verde, iarba, frunze, menta.. nu pot sa definesc exact, dar lasa o aroma foarte discreta si proaspata pe piele.

Pozele cu Rona Hartner au fost facute de Silviu Covaci

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search