vineri, 16 octombrie 2009

Patine, patinoar, patinaj, patinatori


Deabia am ajuns acasa si, chiar daca suntem in octombrie, am intrat un picut in euforia sarbatorilor de iarna. Asta pentru ca in seara aceasta s-a deschis patinoarul din fata blocului meu (Na ca am spus si unde stau. Poate ma asteapta vreo cartonata in vreo zi la scara sa ma ia la intrebari. Sa indrazneasca! :)). Da, si cum patinoarul inseamna gheata, zapada, frig, mi-a dat asa o stare de bucurie, de nostalgie... Mai, si sa stiti ca e aproape plin de tineri care patineaza de zor. Pacat ca urla Elena Gheorghe de vreo jumatate de ora in microfon ca are un concert pe patinoar. Doamneeee dar ce mai racneste Soarle meu si Vocea ta in saracul ala de microfon! Saraca de ea!

Asa ca, daca sunteti pasionati de patinaj, va astept cu drag la mine in cartier, in Drumul Taberei si sa ma anuntati si pe mine si pe G sa venim sa bem un vin fiert cu voi.

Auziti, voi cand erati mici va uitati la patinaj artistic? Eu eram cel mai mare fan. Cel mai mult imi placea de Alexei Yagudin, Philip Candeloro, Oksana Puschkina si de Surya Bonaly :) Mai jos iata-l pe preferatul meu:

zuza g spunea...

deja au deschis patinoarul???????? am auzit eu ceva voci astazi care urlau "...nuuuuumaaaaai in drumul tabereeeeiiii....poftiti si voi!!! elena gheorgheee....bla bla.." :) chiar vreau sa mergem intr-o seara, ca anul trecut am ratat :(

Zuzele spunea...

Mergem draga mea, dar stii ca eu nu prea am voie sa patinez :((( Am sa te urmaresc de pe margine cum faci un triplu surub :))

Butterfly spunea...

Si mie imi placea sa ma uit la tv la concursuri si imi placeau patinoarele gratioase cu costumele care mai de care mai cochete, din pacate nu am patinat niciodata dar cred ca daca as incepe mi-as rupe o mana sau un picior:))

camelcutza spunea...

si eu stau in zona,dar n-am avut habar ca au deschis patinoarul.e deranjanta muzica aia data tare,dar si jocurile de lumini...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search