miercuri, 14 octombrie 2009

Cum sa va feriti de raceala si gripa porcina



Dive sau nu, urmeaza un material pe care trebuie sa-l cititi! Nu de alta, dar n-as vrea sa va anulati vizitele la Bamboo din pricina racelii :)
Asadar:


URGO a lansat HUMEX COLD DEFENSE, ultima inovatie care ajuta in prevenirea declansarii gripelor de sezon si a gripei A H1N1, care va permite sa ramâneti sanatos, chiar daca toti cei din jurul vostru prezinta simptome ale gripei.




Sprayul nazal HUMEX COLD DEFENSE actioneaza creând o bariera antivirala la nivelul mucoasei nazale, ajutand la prevenirea patrunderii agentilor patogeni in organism. Dupa aplicare, produsul formeaza o pelicula care retine si distruge virusii de gripa transmisi pe cale aeriana, imediat ce acestia ajung in cavitatea nazala. Aplicari repetate ale produsului HUMEX COLD DEFENSE creaza o bariera antivirala impiedicând noi atacuri ale virusilor. Actiunea cu efect indelungat asigura protectie impotriva noilor atacuri virale.




HUMEX COLD DEFENSE contribuie, de asemenea, la prevenirea infectiei cu virusul gripei A H1N1, fapt demonstrat prin testele in vitro realizate in Franta de un institut de cercetare independent.




Studiile desfasurate pentru a evalua efectul antiviral al sprayului nazal HUMEX COLD DEFENSE au evidentiat faptul ca produsul este eficace* in vitro impotriva Rhinovirusilor si a virusului Parainfluenza 3. Studiile au aratat ca dupa doar 10 minute de la contactul cu HUMEX COLD DEFENSE, toti virusii folositi in testare au fost inactivati.


Sprayul nazal HUMEX COLD DEFENSE nu este un medicament, ci un dispozitiv medical, pentru care nu este necesara prescriptie medicala.






URGO este lider pe piata produselor de prim ajutor din România, fiind prezent in peste 4.300 de farmacii din intreaga tara. In ultimii trei ani, vânzarile catre farmacii au crescut de la 13 milioane de RON in 2006 la 15 milioane de RON in 2007 si 17,5 milioane de RON anul trecut.





De asemenea, in România, URGO sustine diverse proiecte de promovare a sportului si a miscarii, fiind sponsor oficial al Bucharest City Marathon, care isi va desfasura cea de-a doua editie pe 18 Octombrie in capitala.

Compania, infiintata in 1890 la Dijon, Franta, ca o afacere de familie, este in prezent membra a Grupului Viva Santé, de asemenea o afacere de familie, care in 2008 a generat o cifra de afaceri de 500 de milioane de euro. URGO este prezenta in peste 80 de tari din intreaga lume si a raportat o crestere de 16% in ultimii trei ani.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search