marți, 20 octombrie 2009

Poftiti la Cupa Presei la Vrajitorie!



Zuza O, iti mai amintesti ce misto ne-am distrat anul trecut la Cupa Presei la Vrajitorie? Hihi! ce ne-am mai ras :)) , mai ales tu de mine pentru ca aratam groaznic machiata ca un personaj din Familia Adams, cu un neg facut din creion si palarie de vraji :))
Nu cred ca anul asta ma incumet sa particip ca mi-a ajuns circoteca de anul trecut! :P Dar fetele de la Baneasa Shopping City nu stau in drum de mine si pun la cale un eveniment si mai interesant decat cel de anul trecut. Iata cum suna anuntul lor haios:


Stimati membri ai celei de-a patra puteri in stat,


Intr-un domeniu in care avem destula vraja, vrajeala, vrajitori si dupa cum vedem mai sus si putere, credem ca in aceasta perioada a anului este de bun augur sa devenim vrajitori si vrajitorite de-a binelea pentru o seara si sa ne folosim cea de-a patra putere si pentru alte scopuri decat informarea publicului.


Va trimitem dara vorba ca Cercul Vrajitoarelor se aduna la Baneasa Shopping City pentru o seara in care ne vom povesti ce farmece am mai facut, pe cine am mai vrajit, ce licori am mai baut si pe cine a mai spanzurat Inchizitia... Toate acestea se vor intampla marti, 27 octombrie, de la ora 18.00, in zona libera a restaurantului Argentine, la cea de-a II-a editie a Cupei Presei la Vrajitorie.


Ultima repriza de dat in bobi a Consiliului Vrajitoarelor a stabilit premiile garantate ale urmatoarei sesiuni de vrajitorie: vouchere de cumparaturi in Baneasa Shopping City, funii de usturoi si accesorii vrajitoresti.


Bineinteles, vom avea si jocuri de societate, costume din epoci de mult apuse (sau nu), maturi de zburat si incantatii soptite la ureche pentru cei care practica magia neagra. Sau alba. Sau roz. Va rugam sa nu uitati negii aferenti, costumatia de rigoare si voia buna.




Cu respecte nebanuite si ganduri greu de pronuntat,


Roxana Racanel, Specialist in blesteme – roxana.racanel@baneasa.ro
Zenovia Pascu, Consilier vraja marilor - zenovia.pascu@r-g.ro
Alina Oprea, Mama tuturor vrajilor – alina.oprea@r-g.ro
Zuzele spunea...

:)))))) Da, imi aduc aminte, cum sa nu!!! :))) Ai pus poza cu noi doua =))))) Uitasem de ele!
PS pt cititori: Zuza O e cea cu bluza alba, iar Zuza G e cea in negru, din dreapta :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search