luni, 23 noiembrie 2009

Elena Basescu se plimba fara SPP-isti prin Crangasi



Datorita acestui dragut blog, ne-am facut foarte multi prieteni. Totodata, de cand avem blogul, din ce in ce mai multi cunoscuti si cititori fideli in acelasi timp, ne informeaza cu tot felul de picanterii, una mai draguta decat alta. Sursele multor dintre textele pe care le-ati citit au provenit de la voi, dragii nostri cititori si va multumim din suflet!

Ei bine, un pic mai devreme, cand ma intorceam acasa de la serviciu, m-a sunat un prieten sa ma invite la o petrecere si, in treacat, mi-a spus si o mica barfulita: miercurea trecuta, in seara cand Traian Basescu era la Bruxelles, Elena (EBA), fiica lui cea mica era blocata in trafic pe Podul Grant. "Eram cu o colega-n masina, blocati in trafic si am mers paralel foarte mult timp. Era Elena Basescu, avea numarul B-07-EBA. Ea conducea si era singura in masina. M-am uitat intentionat in fata, in spate, in stanga, in dreapta sa-i vad pe SPP-isti, dar nici vorba, era singura", mi-a povestit dragul meu prieten. Iesind din haosul de pe Podul Grant, EBA si-a continuat traseul prin Crangasi in directia Militari / Drumul Taberei.

Hmmmmm......Ne intrebam noi acum: oare Elena se ducea la Joe in Drumul Taberei? Intreb si eu, nu stiu. Ca uite, de exemplu acum vreo 3-4 luni eram pe Bulevardul Timisoara si era plin de politie si de masini de SPP. Motivul? Domnisoara Elena Basescu se ducea la Plaza Romania. Dar miercurea trecuta nu, era singura singurica.

Ah, si mai am o intrebare pt ea: de ce nu era la Bruxelles, ci in Crangasi? Sau ea este platita din banii contribuabililor euorpeni ca sa stea in Romania in timpul saptamanii? Din cate stiu nu este vacanta europarlamentara. Sau o fi fost in concediu medical, cine stie :))

Ah, si daca tot am amintit de personaje politice, va intreb si pe voi ceva: ati fost la vot? Eu nu, pentru ca nu am avut pe cine sa aleg :( Pe Basescu nu-l mai vreau, de Geoana si de PSD mi-e teama, iar de Crin nu-mi place nici sa ma pici cu ceara! Plus ca a mai si declarat public ca este misogin. Rusinica!
Anonim spunea...

eu n-am putut sa votez ca era foarte aglomerat! :((( l-as fi votat pe becali! :d
tare faza cu EBA, pacat ca nu i-a facut si o poza tipul ala

zuza g spunea...

nici eu nu am votat, desi mi-as fi dorit tare mult! am fost la o sectie speciala din caminul Leu si cred ca erau 300 de oameni la coada. era mult prea frig afara sa rezist atatea ore la coada si oricum, ar fi expirat timpul pana ajungeam eu in fata. Pr 6 decembrie, ma duc la prima ora! Votez Geoana pentru ca NU_L MAI SUPORT PE BASESCU!!! NEVER EVER nu vreau sa-l mai vad! Nici pe Nutzi, nici pe EBA, nici pe BOC!!!

Zuzele spunea...

Da, mare pacat :(

just me spunea...

si eu am vazut-o o data, intr-o benzinarie pe la piata chibrit si la fel era singura. era dis de dimineata si isi luase niste reviste, dar se vedea ca nu dormise acasa si ca era direct din club. probabil era disperata sa vada ce paparazzi au mai prins-o

Zuzele spunea...

pai normal ca e disperata! toate sunt disperate dupa star, ciao si alte reviste de paparazzi! abia asteapta sa se mai vada pe prima pagina :)

Corina spunea...

Eu nu am fost la vot, dar in turul 2 o sa ma duc si o sa-l votez pe Mircea Geoana. Nu-mi place mai deloc nici sistemul PSD-ist, dar, la fel ca si Zuza G, m-am saturat sa-i mai vad pe Basescu, Eba, Boc, Nuti, Pogea sau Videanu!!!!!!
PSD-istii baremi sunt mai scoliti, mai diplomati, macar nu ne fac de ras cand se intalnesc cu alti oameni. Geoana a fost ambasador, macar stie limbi straine si nu pronunta "za sulaina ceanal"!!!

Marius Dragomirescu spunea...

Parerea mea ca "Ebei" i se acorda mult prea multa atentie decat ar trebui. Acest lucru "o face mare". Presa te ridica, presa te coboara.Daca presa nu te baga in seama, practic nu existi. Vin in sprijinul afirmatiilor mele cu un exemplu datand de la mijlocul anilor '90: presa britanica suparandu-se tare pe atitudinea sfidatoare a lui Sir John Major (prim ministru britanic in perioada 1990-1997)a organizat o adevarata greva de presa condamnandu-l la o indelungata tacere asurzitoare, nemaipomenindu-l nici macar in bancuri.Rezultatul?!? In mai putin de doua luni, Major a fost practic desfintat, uitandu-l chiar si vecinii, iar rudele sale aveau nelamuriri daca John mai are sau nu servici. Asa si cu EBA. Ca sa fiu mai convingator va adresez o intrebare retorica: ati uitat ca de fapt Traian si Maria Basescu pe langa Elena mai au si alt copil? Revenind la votul din 22 noiembrie, am votat cu Crin si nu am sa ma justific, insa fara sa fac parti prix-uri politice, tin sa va reamintesc ce inseamna PSD: pe langa "Prostanacu" ( "taticu" lor l-a numit asa, Nea' Nelu Iliescu )PSD mai inseamna si personajul de "Mondenii" Marian Vanghelie pe persoana fizica, Adrian Nastase ( multe case) Viorel Hrebenciuc, S.O.Vantu, cel care ii "asigura" pe romani sa doarma linistiti ca FNI vegheaza asupra banilor lor(multi si-au pierdut ultimul ban!)samd. Nu va indemn sa il realegeti pe actualul Presedinte, dar vreau sa votati in cunostiinta de cauza: votandu-l pe Geoana, scapati de Basescu, dar votati rosu! Stiu ca e grea alegerea de pe 6 decembrie si as fi preferat sa nu fim pusi in asemenea situatie delicata, iar acest lucru ar fi fost posibil daca Romania ar fi fost monarhie constitutionala (nu neaparat condusa de ex monarhul MihaiI !) Eu asa vad lucrurile: monarhie constitutionala ca forma de guvernamant, iar populatia sa aleaga doar Parlamentul si Premierul si daca ar fi fost asa am fi avut stabilitate, nemaifiind nevoiti sa suportam tiganiile politicianiste.

Zuzele spunea...

si eu tot crin as fi votat, daca as fi reusit! stiu ca nici geoana nu e de doamne ajuta, dar pe B. nu-l mai vreau sub nici o forma! Fac alergie la numele lui si la fata lui de cretin! Este un ipocrit. Sunt convinsa ca si ceilalti vor ajunge la fel, vor fura, vor minti, dar cel putin sunt impacata ca nu va mai fura B. Am ajuns sa-mi doresc sa mai fure si altii, numai sa nu mai aud de asta!

diana spunea...

B. are mutra de vierme sau de organ genital. Zuzelor, sa va povestesc prin ce am trecut... Cum nu am buletin de Bucuresti, m-am dus sa votez la cea mai apropiata sectie speciala si anume spitalul de boli INFECTIOASE Victor Babes, aflat in CARANTINA. Pentru cine se va lega de mine: stau in zona Decebal, era aproape. Am stat 2 ore la coada (nu ca ar fi o problema, ca m-am conversat cu lumea si a fost OK). Partea absurda si revoltatoare este ca la aceeasi sectie votau si bolnavii internati, ei avand prioritate, cum era normal si firesc. Intreb si eu ca simplu cetatean: cum este posibil sa organizezi o sectie de vot intr-un spital de boli INFECTIOASE aflat in CARANTINA la care oamenii sanatosi sa voteze in acelasi loc cu bolnavii internati acolo? Cat ne mai mulesc jigodiile astea? Cat isi mai bat joc de acest popor?

Zuzele spunea...

Diana, organele genitale au forma de viermi?

diana spunea...

Oarecum :P

diana spunea...

* umilesc jigodiile... e greu cu atentia distributiva :P

Marius Dragomirescu spunea...

Ura antibasesciana naste parodii neverosimile. Acum privesc la TV "chestii incredibile": Marko Bello frate cu W.C. Tudor, "intelectualii" George Becali si Marean Van Ghelie sunt uniti in idealuri contra lui Basescu (idealuri desavarsite la Sorbona!)Ion Iliescu ii da dreptate lui Emil Constantinescu ( alooooo balamucul???)cand ex-tapul presedinte il ataca pe Basescu, iar vasnicul sustinator al liberalismului de tip Bratianu, aici il numesc pe Crin il pupa pe gingii pe Prostanacu' social democrat ( se rasuceste in mormant Ionel C. Bratianu !) uniti de acelasi ideal: Jos Basescu ! Realizati cat de mare este Basescu daca ne asterne pe ecranele LCD sau plasma, aspecte incredibile in care cei mai mari dusmani ancestrali coalizeaza impotriva lui? Azi dimineata l-am vizionat pe ecran pe unul dintre posturile tv ale partidului televizor pe mancatorul din palma moguliana, Mircea Badea, care vomita contra lui Basescu, dornic sa-si pape sandwichul zilnic generos de la fabrica de paine Grivco. Ma uit la ei si mi se face pofta de emetiral sustinand tot odata SINCER ca nici intr-un caz Basescu nu e idealul, dar aplicand metoda comparatiei... Astept reactii pline de fluide si nu am sa neg niciodata evidenta clara a contemporaneitatii politicii noastre cu riscul de a ma imbolnavi de gloante in piept si de carne in frigider. Ura anti-basesciana a atins cote socoliene. Probabil ca numindu-l pe Prostanac Presedinte iar pe Vanghelie ministru la educatie , Romania va rasufla usurata: am scapat de Basescu! Lucru care cu siguranta se va intampla de pe 7 decembrie...in colo. Momentul 7 decembrie va insemna si inceputul sfarsitului trustului "Felix": ce va mai scoate pe gaura gurii Mircica Badea, personajul care plangea cu lacrimi de motan ca PSDul i-a furat fabrica de obiectul muncii al fetitei din povestea nordicului Hans Christian Andersen? Mircica se va reprofila si avand prea mult timp liber va face mai mult decat o bruma de miscare!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search