joi, 19 noiembrie 2009

Catinca Roman face Kamasutra cu sigla noastra





Somera de cand a pus punct carierei din televiziune si satula sa tot stea pe banii mamei sale, Catinca Roman a intrat in afaceri. Impreuna cu buna ei prietena, plangacioasa Alida Marinescu, fosta concurenta Big Brother, si iubitul acesteia, fosta creatoare de moda a pus bazele unui club de noapte in buricul targului. Pentru ca portofelul ii este cam subtire in aceasta perioada, Catinca participa pentru inceput doar cu un capital de imagine puternic, in timp ce iubitul partenerei sale este sponsorul principal. Clubul “Follies Palace”, mai pe romaneste “cuibusor de nebunii”, se intinde pe 160 de metri patrati si, dupa spusele proprietarilor, ofera o atmosfera intima si un ambient placut in care poti scapa de stresul cotidian.

Daca ar fi sa punem la socoteala ca spatiul este compartimentat in separeuri personalizate si cat se poate de intime, meniul este complet pentru o seara de neuitat in prezenta persoanei iubite sau, mai ales, in lipsa acesteia. Clubul este viu colorat si ornamentat cu candelabre, matasuri si ciucuri aurii care te trimit direct in lumea Sheherezadei, in separeul “1001 de nopti” sau iti poate trezi pasiuni nebanuite in sectorul “Kamasutra”. “Impreuna cu Alida m-am gandit ca ar fi binevenit un astfel de club in Bucuresti si am hotarat sa facem acest pas. Aportul meu principal in aceasta afacere este capitalul de imagine, de partea financiara ocupandu-se Alida si iubitul ei!”, ne-a recunoscut, foarte sincera, Catinca.

Ia ghiciti voi ce poza a folosit fiica lui Petre Roman pentru sectorul Kamasutra?? Fix sigla noastra, cu divele in discoteca :) Catinca mi-a spus ca a luat pozele de pe net si ca aceasta i-a placut foarte mult. Nu prea se potriveste ea intr-un decor numit "kamasutra", insa ne-am bucurat ca i-a placut bannerul divei de carton.

Draga noastra cititoare Butterfly ne-a facut 3 bannere, unul mai frumos ca altul. Daca va plac, nu ezitati sa le postati la voi pe bloguri sau pe site-uri!

create animated gif







create animated gif







create animated gif


PS: Daca vreti sa va apara poza un pic mai mica, modificati dimensiunile unde scrie height 186 si width 200 (Asa ne-a invatat fluturasul dragut din Rusia)


UPDATE 

Pentru ca ne-a sarit in cap o cititoare incuiata la minte sau cititor rautacios  -s-a semnat "anonim"- pentru faptul ca, citez, "ne umflam" ca ne-a folosit Catinca sigla cand de fapt acest desen ar putea fi luat de pe nu stiu ce site, iata si explicatia prietenei noastre care ne-a facut acest banner. Explicatia este cat se poate de concludenta si demonstreaza ca da, Catinca a luat poza de la noi, si nu de pe Google :)) Iata ce spune Fluturasul nostru iubit! (nu, de alta dar ea se pricepe cel mai bine)


"Imi pare rau ca dintr-un lucru frumos pe care am vrut sa il fac pentru voi a iesit ceva atat de controversat, vectorii i-am prelucrat in photoshop si i-am facut cu dragoste pentru Zuze, da, vectorii se gasesc separat pe site-ul acela si pot fi luati gratuit de oricine, le-am combinat si le-a pus pe fundalul disco pentru ca asa mi-am inchipuit eu Zuzele, trei fete vesele. Deci imaginea identica cu cea de pe bannerul zuzelor nu are cum sa o gaseasca nimeni pe internte decat la ele. Mi s-a parut foarte tare coincidenta ca cele trei fete se regasesc in clubul Catincai Roman"
Zuzele spunea...

Am ras cu lacrimi cand am vazut pozele :)))

yoana spunea...

:)) si i-ati cerut drepturi de autor?sau v-a facut discount pe un an de zile la club?:P pupici dulci

Zuzele spunea...

nici una, nici alta :(

Butterfly spunea...

Ce tare!!! V-au pus si la sectiunea KAMASUTRA :))

Anonim spunea...

Si eu vroiam sa intreb. Se poate folosi sigla fara permisiunea voastra? Aici Catinca ar fi data in judecata deja :)
Virginia

Anonim spunea...

Hai nu va mai umflati atata.Sigla `voastra` e un colaj ca sa zic asa cu 3 fete, care nu au fost desenate de catre fluturele voastru.Au fost luate de pe net.Am vzt poza cu cele 3 dudui de mai multe ori pe diferite site`uri.Asa ca nu va mai dati voi Columb

Anonim spunea...

http://free-web-design.co.cc/wp-content/uploads/2009/05/istockphoto-vector-blonde-girl-disco.jpg

http://www.designcow.net/wp-content/uploads/2008/08/grl_post.jpg
Etc.Dati search pe google `vector girls` si o sa va gasiti material pt mai multe sigle PROPRII

Zuzele spunea...

:))) mama, anonimule, ce te mai ataci tu! in primul rand, ai curaj si comenteaza cu numele tau si nu te mai ascunde in spatele unei identitati anonime. Nu s-a umflat nimeni in pene, a fost ceva haios si era o constatare pe care am facut-o atunci cand am vazut in clubul catincai fix poza noastra. Ti se pare ca am scris undeva ca ar fi luat poza de pe blogul nostru? NU, dar tu esti doar rautacios ca sunt convinsa ca esti un baiat.
Noi ne-am amuzat, in schimb tu te agiti! :)) Relax, my friend si be happy! Termina cu rautatea asta ca nu-ti face bine!

Adreea spunea...

Am sccris numele meu.Nu stiu de ce nu a aparut.In orice caz daca te ajuta la ceva, ma numesc Andreea.Am mai comentat la blogul vostru.Il citeam cu un oarecare drag pana am vzt cum atacati anumite persoane publice numai pt a face trafic.In orice caz, v`ati umflat degeaba.O zi buna

Anonim spunea...

"Ia ghici-ti voi ce poza a folosit fiica lui Petre Roman pentru sectorul Kamasutra?? Fix sigla noastra, cu divele in discoteca"

Ohooo, si ce v`ati umflat :))) Voi ati inventat si apa calda ?

Zuzele spunea...

draga mea, nu am atacat pe nimeni pentru a-mi face trafic pentru ca nu am nimic de castigat din asta. Tocmai d-aia am facut blogul pentru a-mi putea exprima parerile sincere si personale despre anumiti indivizi numiti pe nedrept "vedete". Daca tie iti place sa periezi sau sa pupi in fund diverse pitipoance si cocalari de dorobanti, e treaba ta si e dreptul tau sa ai asemenea preferinte.
Nu cred ca ai mai comentat pana acum ca mi-as fi amintit si sincere sa fim, nici nu avem nevoie de cititori ingusti la minte! Numai bine si o zi buna si tie!

Zuzele spunea...

da, noi am inventat si apa calda! esti multumit? :))

Anonim spunea...

De ce as pupa in fund cocalari si pitipoance de dorobanti cand nici macar nu stau in capitala, si nici vreaun job in media nu am ?! Iar de comentat am mai comentat.In fine, nu asta e important.Acum aveti o fosta cititoare `ingusta la minte`

Zuzele spunea...

ok, esti liber/libera sa faci ce vrei!

Anonim spunea...

Daca tot sunteti corecte in tot ceea ce faceti, de ce nu publicati cate o poza cu voi !? Pentru a vedea si pitipoanca de dorobanti cine o barfeste si o musca de cur zi de zi.

Zuzele spunea...

pentru ca intentia noastra, atunci cand am facut blogul asta, a fost sa avem un loc al nostru unde sa putem scrie ce vrem, cand vrem, cum vrem fara sa ne cenzureze cineva, nu sa prezentam poze cu noi. Pentru asta sunt multe site-uri in care iti poti atasa poze si informatii despre viata personala. nu ma intereseaza pe mine sa luminez mintea vreunei pitipoance sau sa informez lumea cu detalii din viata mea privata. daca esti dispus/dispusa ne poti trimite tu o poza cu tine si te facem vedeta cu cea mai mare placere daca arzi de nerabdare sa existi pe google!

Butterfly spunea...

Imi pare rau ca dintr-un lucru frumos pe care am vrut sa il fac pentru voi a iesit ceva atat de controversat, vectorii i-am prelucrat in photoshop si i-am facut cu dragoste pentru Zuze, da, vectorii se gasesc separat pe site-ul acela si pot fi luati gratuit de oricine, le-am combinat si le-a pus pe fundalul disco pentru ca asa mi-am inchipuit eu Zuzele, trei fete vesele. Deci imaginea identica cu cea de pe bannerul zuzelor nu are cum sa o gaseasca nimeni pe internte decat la ele. Mi s-a parut foarte tare coincidenta ca cele trei fete se regasesc in clubul Catincai Roman.

Zuzele spunea...

Fluturas, stai linistita ca noi nu ne-am suparat deloc! Iti dai seama ca respectiva sau respectivul este vreun frustrat/a care, evident, ca este foarte invidios/a. Noi chiar ne-am amuzat cand am constatat aceasta coincidenta si departe de noi gandul de a ne "umfla in pene" cum spunea aceasta rautacioasa. Oricum eu tind sa cred ca este un baiat pentru ca o fata nu cred ca ar fi chiar asa de rea.
Nici nu mai conteaza cum a ajuns Catinca la poza asta, important e ca este identica cu a nostra :)
Iar tie iti multumim inca o data pentru ajutor! :* :* :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search