joi, 19 noiembrie 2009

Uite-o pe mini diva lui Tom Cruise!


Garderoba de 2.5 milioane de euro -asa au socotit stilistii de top-, farduri, parfumuri si neaparat tocuri! De toate are Suri, fetita lui Tom Cruise si a lui Katie Holmes. Inca de cand s-a nascut, mi-a fost foarte simpatica pitica asta. Consider ca este un copilas tare dragut si are o privire de te da pe spate :) Si ce cocheta mai este ea :)) Tin minte ca am ras cu pofta cand am vazut-o prima oara - pe net, desigur- cocotata pe tocuri. Nu are ea treaba cu parerile celor din jur si parca o si vad intorcand spatele si stramband un pic din nas.. "ia mai lasati-ma sa ma incalt cu ce vreau!".
Tin minte ca s-au pus psihologii sa comenteze si medicii si toti pierde vara care sunt disperati sa apara in ziare.."vai, dar cum e posibil sa o lase incaltata asa??!!", "vai dar ce mama iresponsabila!", "Jezz, Katie, ascunde-i tocurile!", isi dadeau toti cu parerea prin Daily Mail si alte tabloide.
Hai, domnule, ca nu e dracul atat de negru! Cate dintre noi nu se cocotau pe tocurile mamei atunci cand eram micute? Tin minte ca demult, candva inaintea erai noastre cand eram eu de-o schioapa --atat sunt si acum, dar ma rog..:)--o fetita a unor bogatasi de la mine din cartier avea niste pantofi cu toc fix masura ei si ma gandeam eu, in mintea mea de copil de 5 ani, cum e posibil sa existe asa ceva? Ce, oamenii mari stau sa fabrice tocuri pentru copii? Si cum le-or fi facut asa micute? Stiu ca erau niste sandalute dintr-un plastic transparent si ii arata atat de misto piciorul in ele... eram fascinata de sandalutele alea si normal, foarte geloasa. Imi parea atat de rau ca eu nu am asa ceva si era cea mai mare dorinta a mea sa am si eu tocuri din alea, desi mama imi explicase ca nu se gasesc la noi in oras si ca parintii fetitei le cumparasera din strainatate. Multi ani am avut oful ala, chiar si cand crescusem mai mare...

Ideea e ca orice copil are fanteziile astea, cu fardurile, hainele si tocurile mamei. Unii isi permit sa le cumpere celor mici accesorii pentru varsta lor, haine de oameni mari adaptate pentru varsta lor, altii nu. Fie ca esti fetita  lui Tom Cruise, fie ca esti a Maricicai din Corlatele, tot esti fascinata de treburile astea. Si ce mare crima a facut Katie Holmes ca a lasat-o pe fetita sa-si faca meandrele si sa-i permita aceste mici placeri? Oricare dintre noi cred ca ar fi facut la fel. Si mai e posibil ca Suri sa aiba o personalitate atat de puternica la 3 ani incat sa-si impuna, domnule, punctul de vedere in fata parintilor si sa bata din picior ca ea vrea tocurile si cu asta basta!! Ce parinte ar rezista unei priviri rugatoare a copilului lor, mai ales daca este un parinte extra-mega-super bogat care este in stare de orice pentru a-si vedea copilul fericit?





Pe mine ma amuza foarte tare micuta asta! Arata ca o domnisoara in toata regula, nu poarta rochite roz cu papusi Barbie si nici pantofiori rosii, asa cum imbraca de obicei orice copilas de 3 ani. Suri a noastra are o garderoba de domnisoare, hainutele ei fiind potrivite chiar si pentru mama ei, intr-o masura mai mare, desigur :) Are si frizuri foarte bine puse la punct, doar e fata lui Tom Cruise! la un moment dat, avea parul tuns exact ca mama ei, bob :))
Mi se pare un copil foarte dezghetat la minte si inteligent. Sunt convinsa ca stie foarte multe lucruri la varsta ei si imi da impresia ca poarta un dialog de oameni mari cu parintii ei :)
Nu ca e simpatica foc?










































Anonim spunea...

e frumosa cred ca e una din putzinii (daca nu unica) copii de vedete care respecta o aproape perfecta reproducere a unei combimbinatzii dintre fizionomiile parintilor .

Raluca Octavia spunea...

Zuzele, fugiti pe Mov.Un site mov,care incepe cu S.....Asta mica e simpatica foc, dar e mare de acum. Nu credeti ca ar fi mai bine sa vorbiti, in premiera, de micuta Samira?
Va pup.

MadameCacharel spunea...

E tare scumpă!

Anonim spunea...

Foarte bine ca parintii ii fac toate mofturile. De ce nu?
Am si eu o fetita de 1.3 ani si daca mi as permite aceleasi hainute scumpe si accesorii, n as sta pe ganduri sa i le iau.
Good for them.

Zuzele spunea...

multumin raluca pentru pont! eu deschid de 100 de ori pe zi site-ul ei, nerabdatoare fiind sa aflu daca a nascut :), si intr-un final am aflat de la tine! pup

Butterfly spunea...

Foarte haioasa pustoaica si chiar este o combinatie din trasaturile parintilor, si ochii mi se par a fi ai lui Tom

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search