marți, 17 noiembrie 2009

Dansatoarea Jasmine se bronzeaza cu henna


Marturisesc sincer ca n-am mai auzit de asa ceva si nici nu stiu daca sa cred pana nu vad. Nu m-am bronzat niciodata cu henna cu care eu stiam ca se vopseste parul sau se fac tatuaje, si nici nu stiu pe cineva care s-o fi facut. Dar am aflat ca in Romania s-a deschis un salon de infrumusetare marocan, Marocco Spa se cheama, si acolo pot fi incercate cateva tratamente cosmetice inedite: bronzarea cu Henna, tatuarea cu Henna, impachetarea cu Unt de Shea, impachetarea Hammam si tratamentul facial cu masca de susan si ulei de argan. Printre primele cliente ale salonului se numara dansatoarea Jasmine care are nevoie de tratamente intensive pentru a-si recapata frumusetea pierduta prin Panama si cantareata Annamari Dancs.

Iata cum este descrisa bronzarea cu henna:
100% natural, garanteaza un bronz care nu va fi niciodata portocaliu.

In comparatie cu solarele, acest tip de bronzare nu dauneaza pielii in niciun mod, lasand-o catifelata si placut mirositoare imediat dupa terminarea terapiei.

Se incepe cu un gomaj al pielii, facut din rhassoul, care este argila marocana, extrasa din muntii Atlas.. Pielea umeda se exfoliaza bine, prin miscari circulare, apoi se clateste abundent cu apa calduta. Dupa aceasta se aplica amestecul de henna pe pielea umeda cu miscari circulare, evitand gleznele, mainile, talpile si fata (zone aspre care se pot pata). Se atenueaza liniile de demarcatie henna de la incheietura mainii si de la glezna cu putina apa. Dupa ce s-a acoperit intregul corp cu aceasta solutie, se dilueaza pentru a se aplica pe talpi, fata si in zona mainilor. Se sta cu solutia pe corp 15 – 20 minute, dupa care se clateste cu apa calduta.

Se recomanda a fi facuta o data pe saptamana timp de 3 saptamani, dupa care se face pauza o luna si se reia tratamentul.

CONTRAINDICATII : persoane care au rani deschise pe corp, boli de piele, alergii la metale.

DURATA : 1 ora.

Marocco Spa se afla pe Bd Unirii, Nr 78, Bloc J2, Sc. 1, Ap. 31, Sector 3, Bucuresti
Butterfly spunea...

Henna nu e deloc placut mirositoare, daca nu pun si altceva in solutia aia care sa iti dea un miros placut atunci mirosul va fi de iarba uscata :D

Zuza O spunea...

Da...Sincer, nu sunt prea curioasa sa incerc, oricum am tenul destul de masliniu. Poate pt par, dar nu stiu cat de buna o fi ....

Butterfly spunea...

Nu o incerca pe par, eu am incercat-o si nu o recomand, miroase ingrozitor, este un chin aplicarea si scoaterea ei de pe par, si avantajele sunt foarte putine si de scurta durata, eu m-am vopsit dupa o luna cu o vopsea normala si abia a prins.

Anonim spunea...

eu am vazut acum ceva vreme ca la stiri ca s-a demonstrat ca henna e cancerigena plus ca din punct de vedere al vopselelor cu henna sunt periculoase pt ca fac reactie cu alte vopsele asa ca tre sa fi foarte atnta daca te vopsesti in urmatoarele 6 luni ca poate face rectie si se arde parul ( cu vopseaua casting de la loreal stiu sigur ca face si 6 luni dupa henna nu te mai potzi face cu loreal sau ceva de genul)

Zuzele spunea...

wow, nu stiam! multumim pentru informatii, dragele noastre! :*

Vera spunea...

eu folosesc henna de 8 ani si sunt foarte multumita. Imi face parul mai matasos imediat dupa ce o folosesc, apoi raman doar cu culoarea care imi place. henna nu prinde decat pe o nuanta foarte deschisa a parului, variantele de henna de pe piata romaneasca nu sunt 100%henna ci sunt amestecuri cu alte plante sau compusi chimici. Cu henna nu se poate obtine blond, brunet sau casteaniu, henna da o nuanta de roscat. Eu folosesc un produs henna din rusia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search