marți, 17 noiembrie 2009

Romanii se lasa schiloditi de Steven Segal pentru 200 de euro pe zi

Aflat in România in aceasta perioada, unde filmeaza pentru o noua productie, Steven Seagal are ocazia sa le arate si cascadorilor români cât de bine stapâneste manevrele de aikido. Si le arata chiar mai multe decât ar fi cazul. Seagal, celebru pentru filmele sale de actiune, intra atât de profund in pielea personajelor pe care le interpreteaza, incât “uita” ca pe platourile de filmare este doar un actor, si nu un bataus profesionist. Mai multi membri ai echipei de cascadori care lucreaza cu Seagal la Studiourile Castel Film au fost raniti in ultimele saptamâni, alegându-se cu oase rupte si vânatai serioase in urma batailor reale primite de la “maestru”. Ei sunt recompensati cu aproximativ 200 de euro pe zi, dar nu oricine are onoarea sa fie batut de Steven Seagal, nu?

Lui Steven Seagal a inceput sa-i placa tot mai mult in Romania in ultimii ani. Mancare buna, femei frumoase, distractie si “oameni draguti”, dupa cum a declarat. Atat de draguti, incat merita batuti pe bune, sa se mai inraiasca. Starul de la Hollywood, pe care multi il apreciaza mai degraba pentru talentul sau la arte martiale decat pentru calitatile actoricesti, lucreaza din nou la noi in tara, pentru productia “Born To Raise Hell”. Filmarile au loc la studiourile Castel Film de langa Izvorani, unde cativa cascadori romani si-o iau in freza zi de zi de la “taticul” Seagal. “Multi dintre ei au fost batuti grav, unul dintre ei are mana rupta in trei locuri, iar altii sunt plini de rani pe tot corpul, de la loviturile foarte dure pe care le incaseaza. Seagal nu pare sa mai tina cont ca este vorba despre niste personaje si ca bataia nu ar trebui sa fie reala. Ii loveste ca si cum ar trai in pielea batausilor din film”, ne-a declarat o sursa despre modul de lucru al actorului. Seagal detine centura cu 7 dan la aikido, iar cariera la Hollywood si-a inceput-o ca instructor pentru cascadorii din cateva filme de actiune.

Orice nas isi are nasul
Nu este prima data cand se spune despre Steven Seagal ca este mai dur decat ar fi nevoie cu cei care fac cascadorii in filmele sale. O poveste de acest gen a circulat in Statele Unite in urma cu cativa ani, cand actorul a intrat intr-un conflict cu un celebru cascador, Gene LeBell. Cearta a izbucnit pe platourile de filmare, cand LeBell i-a reprosat lui Seagal ca exagereaza cu loviturile aplicate “dublurilor” si ca ii raneste pe acestia fara sens. Pe atunci, Seagal nu stia mai nimic despre reputatia lui LeBell (fost campion de judo, instructor, cascador si luptator profesionist). Cascadorii de pe platou l-au provocat pe Seagal spunand ca LeBell ar putea oricand sa-l puna la pamant. “Nimeni nu s-ar putea apropia atat de mult de mine, incat sa ma puna la pamant”, ar fi replicat actorul. S-a inselat insa, caci Gene LeBell i-a aratat cele mai bune lovituri pe care le cunostea, reusind sa-l tranteasca pe Seagal din cateva manevre. Acesta si-a pierdut cunostinta, iar cei care au fost de fata pot jura ca a urinat inconstient in pantaloni. A doua zi, el i-a concediat pe LeBell si toata echipa de cascadori. Povestea nu a fost niciodata confirmata de Seagal, dar continua sa se raspandeasca precum un zvon de culise. Cert este insa ca mai multe persoane care au colaborat cu Seagal au povestit cat de dur este acesta cu oamenii alaturi de care filmeaza.

I-a rupt mâna lui Sean Connery

O alta poveste, de data asta suta la suta reala, este legata de colaborarea buclucasa dintre Seagal si celebrul Sean Connery. In 1983, maestrul in aikido a fost angajat sa realizeze coregrafia pentru luptele din filmul “Never Say Never Again”. Atunci, Seagal a reusit sa-i rupa mana de la incheietura lui Connery in timpul antrenamentelor. De asemenea, actrita Julianna Margulies, care a lucrat cu starul la “Out for Justice”, l-a descris pe acesta ca fiind “cel mai mare nemernic”. Nici rapperul DMX, care a jucat cu Steven in “Exit Wounds” nu a avut tocmai cuvinte de lauda despre acesta... Interesant este ca, in 2006, pe cand lucra la o alta productie in Romania, Steven Seagal a participat la o campanie antiviolenta, prilej cu care s-a intalnit cu cativa copii la studiourile Castel Film. Scopul era de a-i convinge pe micuti ca bataile din filme nu sunt reale si ca violenta este intotdeauna invinsa de inteligenta.

Pasarin aduce un pic de reclama

Steven Seagal este producator executiv al filmului “Born To Raise Hell”, in care joaca si actorul Claudiu Bleont. Constient ca popularitatea starletelor romane i-ar putea aduce mai multi spectatori la cinema, starul a ales-o la casting pe Cosmina Pasarin sa joace un rol negativ in “Born To Raise Hell”. In 2005, o alta vedeta autohtona a adus publicitate unui film produs de Seagal: Ileana Lazariuc, care s-a aflat pe afisul peliculei “The Harvester”.

sursa: Gardianul
Butterfly spunea...

Am vazut de curand la antena 1 secvente dintr-un film al lui Seagal filmat in Romania era cu niste urmariri de masini prin piata unirii dar avea aerul unui film de mana a cincea, si Seagal era foarte gras de parca era umflat cu pompa, stiu ca era in voga mai demult cand juca in Nemuritorul dar acum nu mai imi place deloc de el.

Zuzele spunea...

Fluturasule, nu stii ca la noi vin toti expiratii? Cand sunt in plina glorie nu, dar dupa ce ies la pensie vin in Romania, unde sunt primiti cu paine si cu sare.

wrestling fan spunea...

Fetelor ca sa stiti si voi, eu fac arte martiale de ceva timp si dupa o anumita varsta nu mai poti!
Orice luptator dupa o anumita varsta nu mai e bun de nimic,cand esti batran iti sar toate schemele din cap!

wrestling fan spunea...

Eu fac de ceva timp arte martiale si credeti-ma ca dupa o varsta iti sar toate schemele din cap,nu mai poti face nimic oricat de bun esti!

wrestling fan spunea...

Si Zuzele,da ai dreptate Steven Segal este expirat in sensul ca e batran nu mei e la fel ca inainte.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search