sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Laura Cosoi, un sexy iepuras ipohondru

Ieri am facut marea greseala sa merg la Targul Gaudeamus de la Romexpo. M-am calcat in picioare impreuna cu alte 40.000 de persoane care au trecut pragul expozitiei disperate sa-si completeze colectiile de carti din biblioteca. Mi se pare o idiotenie sa ti se trezeasca iubirea pentru carti fix in zilele targului, iar in restul anului sa nu-ti arunci ochii pe o taraba cu carti. Trebuie sa astepti musai o zi speciala pentru a ti se trezi cheful pentru citit, dar, mai bine asa decat niciodata. Multa, multa, multa lume. Oameni disperati, grabiti si agitati de parca ar fi fost contracronometru. In toata aceasta aglomeratie pestrita, de varsta a doua in marea ei majoritate, pe cine vad la un stand? Pe Laura Cosoi si Dana Rogoz.

Nemachiate si imbracate lejer ca pentru o zi libera dedicata hoinarelii prin oras, fetele cautau disperate nu stiu ce carte si intrebau in stanga si-n dreapta pe diferiti reprezentanti ai catorva edituri, insa nu au avut succes. In schimb, Laurei i-a captat atentia o alta carticica, "Ghidul ipohondrului". "Ahhhhh!! ia uite ce am gasit aici!", i-a spus ea Danei. "Cartea asta trebuie sa mi-o cumpar neaparat! Eu sunt o maaaare ipohondra!", a continuat Laura razand, spre uimirea prietenei sale care o tot intreba: "Da? Vorbesti serios? Asta nu e bine!".


Intr-un final au plecat fara sa cumpere ceva, insa cu
siguranta cu nu pus punct shoppingului pentru ca pareau foarte hotarate sa gaseasca o anume carte.

PS: atat de bune prietene sunt tipesele astea, incat, atunci cand am dat search pe google "laura cosoi", mai jos scria: cautari corelate: dana rogoz :)))

PS2: stiu ca avem cititori destepti, insa cine are un lapsus si a uitat ce inseamna "ipohondru", iata definitia din DEX:

IPOHONDRÍE, ipohondrii, s.f. Stare psihică morbidă, caracterizată prin neliniște continuă, teamă și preocupare obsesivă de starea sănătății proprii; idee fixă a cuiva care crede că suferă de o boală pe care în realitate nu o are.
Anonim spunea...

ce mult s-a schimbat cosoi de cand a pozat in playboy si pana acum, cand este mare actrita. era mult mai draguta cand era blonda, mult mai sexy, acum parca are 40 de ani

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search