sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Judecati-l voi!







A inceput asa...





A continuat asa....




Dupa trei ore, a venit si explicatia:

Zicolorata spunea...

Daca in prima clipa in care a fost confruntat cu filmuletul ar fi sarit in sus spunand: Nu am lovit niciodata un copil! poate l-as fi crezut....

Zuzele spunea...

si eu zic la fel! mai grav este ca sunt suficient de multi naivi care cred ca este trucaj! apropo...o prietena imi spun: eu nu cred ca este real filmul pentru ca basescu n-ar fi putut sa fie atat de nenorocit!
Doamneeeeeeee!!!!

DCTiron spunea...

Ipocritul!!! Nici măcar nu a băgat-o în seamă pe sărmana femeie şi e mare ascultător în genunchi acum. Nenorocitul!!!! De ce n-a sărit în sus de prima dată să spună sus şi tare că nu a lovit niciodată un copil??
Nu merită să fie în libertate nici măcar dacă ridica pur şi simplu mâna asupra copilului, fără să îl lovească! Un hoţ şi un ordinar, un băutor de bere şi scuipător de seminţe, aşa o canalie ne conduce ţara. Nici nu mă mir de direcţia în care se îndreaptă ţărişoara asta! Ruşine!!

Marius Dragomirescu spunea...

Va propun, daca din punct de vedere tehnic ar fi posibil, sa faceti aici pe blog un sondaj...unde se poate vota prin DA sau NU la intrebarea:"Credeti ca filmuletul cu Basescu lovind copilul a fost trucat?" Atunci sa vedeti ce rating o sa aveti.

Zicolorata spunea...

Pe un om care isi poate bate joc de o femeie - lasand la o parte faptul ca era ziarista - spunandu-i Păsărica si Ţigancă împuţită, il vad in stare si sa loveasca un copil, daca "l-o fi injuratt"

Din pacate noi inca suntem un popor de inculti înapoiaţi cum o dovedesc limpede comentariile atat de numeroase de genul "La urma urmei, ce mare lucru, i-a dat o palma, nu l-a omorat!"

Oamenii astia isi merita soarta. Pacat ca suferim si noi pe langa...

Zuzele spunea...

Marius, nu vom face asemenea sondaj pentru ca ma respect prea mult pentru a lua in calcul varianta unui trucaj. asa ceva nu exista decat in desenele animate in care crede base ca traieste! intr-o lume reala cu oameni luminati la minte, nu exista asemenea varianta!

Zuzele spunea...

da, DANA, ai dreptate. In timp ce femeia aia plangea si-i explica situatia ei, indfiferent ca o fi nebuna, asa cum s-a spus, sau mincinoasa, etc, tu ca presedinte trebuie sa te prefaci ca-ti pasa. Femeia aia urla la el si el vorbea cu individul ala cu sapca, iar mai apoi i-a dat copilului un pumn in nas.
Comportament de marinar! De fapat, marinarii cred ca ar trebui sa se simta jignit cu un asemenea exponent!

Anonim spunea...

un mincinos ordinar si un ipocrit! asta nu se poate numi presedinte!

Zicolorata spunea...

Dar pe de alta parte ma gandesc, cat de tampit tb sa fie cineva, in speta Basescu, sa loveasca un copil in multimea aceea de oameni si in plina campanie electorala?? Si chiar sa nu fi vazut nimeni sa il fi dat in gat atunci? Doar avea si atunci inamici. Dumnezeu mai stie...

Zuzele spunea...

DA, tocmai asta e ideea! CA ESTE ATAT DE TAMPIT! este un cioban care nu se poate controla, are reactii de om nebun si in nici un caz diplomatia de care are nevoie un politician, cu atat mai mult un presedinte. ASTA nu isi merita functia, a dovedit-o in nenumarate randuri, iar mitocania de care a dat dovada acum 5 ani i-a fost fatala!

Raluca Octavia spunea...

Pana si la voi a aparut? Mie imi place ca face toate tampeniilee, gesturi iresponsabile pentru un presedinte si nu il trage nimeni la raspundere. Porc.
Fiica-mea a desenat mai multi copii, cu baloane si steaguri in mana, si mi-a aratat:"Mama, uite, copiii protesteaza, aici, in desenul meu.Stii ce scrie aici, pe baloanele si steguletele lor? Basescu bate copiii."
Dar cand vor gasi... rochita lui Udrea, mototolita, printr-un avion, (ca marinarului ii placea la inaltime),si aia va fi un trucaj?
Sper ca mergeti la vot.

Marius Dragomirescu spunea...

Raluca, NORMAL ca mergem la vot !

Sorina spunea...

"asa ceva nu exista decat in desenele animate in care crede base ca traieste! intr-o lume reala cu oameni luminati la minte, nu exista asemenea varianta!"

Mai sunt doar cateva ore si vom vedea care sunt procentele de oameni luminati la minte si care sunt procentele celorlalti, care cred trucajele mult mai grave, de a omori oameni (1989) si de a bate studenti (minerii).

Va marturisesc ca nu eram hotarata sa ma duc la vot (din lene).
Dar cand vad procentul de "neluminare la minte" (din punctul meu de vedere), macar 2 voturi in plus sa fie.
Chiar daca nu am un serviciu platit nici de portocalii, nici de rosii. Nici mintea nu mi-e platita. :-)

Zuzele spunea...

Sorina, tocmai ai demonstrat ideea mea!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search