vineri, 20 noiembrie 2009

Raluca Zenga a nascut-o pe Samira!



Ieri, Raluca si Walter Zenga au devenit, in sfarsit parinti! Fetita va fi botezata Samira Valentina. Numele micutei a fost alegerea mamei, Raluca fiind pasionata de civilizatiile orientale. In limba araba, Samira inseamna "companie placuta", iar din sanscrita s-ar traduce prin "adiere racoroasa de vant intr-o zi de vara fierbinte".Felicitari din partea nostra si multa sanatate! Iata cum a anuntat mamica fericitul eveniment pe blogul sau personal:

Dragii mei fideli ai comunitatii MOV… astazi 19 Noiembrie 2009 la ora 16.36 (ora locala din Palermo), dupa un travaliu de 8 ore, am adus-o pe lume cu ajutorul lui Dumnezeu pe micuta noastra Samira Valentina, imediat intampinata cu nespusa emotie si nemasurata dragoste de catre mamica si fericitul tatic! Suntem binecuvantati.
Cateva randuri din clinica pentru voi….si cat de curand prima noastra poza…cu mult drag de la o mamica in al noualea cer…istovita de fericita sau istovita dar fericita (tati o tine in brate!)
Anonim spunea...

raluca este una dintre cele mai incredibile romance. cu mâna pe inimă vă zic, nu am mai văzut o femeie de 27-28 de ani cu o asemenea cultură în spate.

şi unde mai pui că este si interesanta ca şi fizionomie.

dar pariu că samira va semăna cu walter?

Zuzele spunea...

da, creatrix, ai mare dreptate! si mie imi place mult raluca, insa initial am avut o parere destul de proasta despre ea. credeam ca e doar o pitipoanca blonda care se agata de fotbalisti. I-am spus si ei treaba asta:)
intru de mult timp pe blogul ei si chiar am facut un interviu si am fost foarte uimita sa constat ca este o femeie foarte desteapta. cand citeam materialele ei din revista STAR, eram convinsa ca nu ea le scrie si ca e folosita pentru imagine, dar m-am inselat si ma bucur ca s-a intamplat asa!

Suri spunea...

Felicitari, sa fie sanatoase amandoua !
Samira....exotic nume..:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search