vineri, 20 noiembrie 2009

Vezi cum aratau vedetele cand erau mici!

Îi ştim cu toţii din filme, îi admirăm pentru modul în care au reuşit să evolueze în carieră, le ascultăm muzica şi le ştim imaginea care le-a fost cultivată de casele de producţie şi de impresari. Vezi mai jos cum arătau pe vremea când erau copii celebrităţile momentului.

Brad Pitt
are o relaţie de mai mulţi ani cu Angelina Jolie, fiind consideraţi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de şase ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de patru ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de trei ani, născută în Etiopia. În afară de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie, anul trecut, la Nisa, în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt mai au o fiică biologică, Shiloh, născută în Namibia, în 2006.



               












Jennifer Aniston s-a născut în Sherman Oaks, California şi a crescut în New York. Este cunoscută publicului din serialul de televiziune "Firends", rolul aducându-i cinci nominalizări la Emmy, două la Screen Actors Guild şi două la Globul de Aur. Jennifer Aniston a fost căsătorită, timp de şapte ani, cu Brad Pitt. Momentan, se pare că actriţa are o relaţie cu actorul Gerard Butler. Cei doi au fost văzuţi recent la hotelul The Jane din Manhattan.



                       












Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune.Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995).A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul unui mare întreprinzător, cel al pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar.
De asemenea, el va juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.                                                                   


                                











Actriţa Salma Hayek este una dintre cele mai exotice frumuseţi de la Hollywood. Ea a fost nominalizată la Oscar pentru portretul pictoriţei mexicane Frida Kahlo din "Frida" (2002). Actriţa este producătorul executiv al celebrului serial de televiziune american "Betty cea urâtă din New York".






   









sursa: Mediafax

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search